Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.εχω ενα προβλημα με εναν desktop.αν το αφησω για ελαχιστα λεπτα,χωρις να τον πειραξω(πχ κινηση με το ποντικι)η οθονη σβηνει βγαζοντας no  sigle..βαζω να δω ταινια και μετα απο λιγα λεπτα η οθονη σβηνει ενω βλεπω η κεντρικη μοναδα να ειναι ανοιχτη.μολις κουνησω το ποντικι,ξαναναβει.απο τον πινακα ελεγχου,το εχω να μην σβηνει.τωρα αν ειναι θεμα καρτας,γιατι μου το κανει μονο οταν δεν το σκαλιζω?η καρτα μου ειναι  η ατι hd 6750 2gb.με την tv δεν εχω κανενα θεμα.ειναι καινουρια και δοκιμασμενη η hdmi οπου εχω και το pc.

οποιος εχει καμια ιδεα,ας μου δωσει τα φωτα του.

Δημοσ.

πηγαινε πινακα ελεγχου - > power options . και απο κει ρυθμιζεις την οθονη να σβηνει μετα απο χρονο που θα τον ορισεις εσυ η' και καθολου

• Like 1
Δημοσ.

Αν το αφήσεις στο bios σβήνει;

Αν ναί, έχει θέμα η κάρτα γραφικών.

ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ .

Μηπως εχει καποια ρυθμιση η οθονη να κλεινει μονη της μετα απο καποια διαστημα? 

ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ?ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤV-MONITOR.ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (LG 42).ΣΑΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΑΝΤΩς.

για πες κ την συνθεση ετσι απο περιεργεια χωρις αοριστα πραγματα.συγκεκριμενα μοντελα.

ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ

Δημοσ.

εχουμε και λεμε.το αφησα στο bios και δεν εκλεισε.οσο για το συστημα ειναι:

gibabyte EP43-UD3L,quad q9400,2,66,windows 7 64bit home premium,2gb ddr2.450 w τροφοδοτικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...