Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Θέλω να επιτρέψω έναν απομακρυσμένο χρήστη απο άλλο pc να χρησιμοποιήσει το remote desktop και να συνδεθεί στον Η/Y μου αλλά μόνον αυτόν και κανέναν άλλον γίνεται αν ναι πως το κάνω.

Όλα αυτά σε windows 7 ultimate

Δημοσ.

Μην παιδεύεσαι με το remote, βάλε το team viewer και όταν φώσε την id και το pass στον χρήστη που θέλεις. Αν πρέπει να συνδέεται και μετά την επανεκκίνηση θα ορίσεις το tv να ξεκινάει με τα windows και θα ορίσεις ένα σταθερό password, γιατί κάθε φορά που ξεκινάει το πρόγραμμα αλλάζει password.

• Like 1
Δημοσ.

teamviewer και καθάρισες.

Επίσης υπάρχει και σε mobile για το κινητό, αν θες να ελέγχεις τον σταθερό σου και απο το κινητό (ξέρω ότι δεν ειναι αυτο που ζητας, απλα το αναφερω).
Γενικά πολύ καλή εφαρμογή.

Δημοσ.

Το tv είναι δωρεάν για προσωπική χρήση και δεν προβλέπεται να αλλάξει αυτό.

Εναλλακτικά υπάρχουν πολλά με προσωπική επιλογή το tight vnc. Το πρόβλημα όμως με αυτά είναι ότι πρέπει να ξέρεις κάθε φορά ποια Ip έχει πάρει το μηχάνημα ελέγχου γιατί ως επί το πλείστον, όλοι έχουμε δυναμικές ip εκτός αν πληρώσεις έξτρα και ζητήσεις static. Δεν μιλάω για την τοπική ip του δικτύου όπου μπορείς να καρφώσεις static αλλά την ip που σου δίνει ο πάροχος.

Αν στο μηχάνημα που θέλεις να ελέγχεις κάθετε κάποιος χρήστης τότε μπορεί να σου πει την ip που έχει πάρει εκείνη τη στιγμή.

Δημοσ.

Το πρόγραμμα αναφέρει ότι είναι δωρεάν για μη εμπορική χρήση.

Τώρα, πως ακριβώς το ξεχωρίζει δεν ξέρω. Ίσως από το πόσοι σταθμοί θα συνδεθούν ταυτόχρονα ή είναι αποθηκευμένοι στη λίστα.

Μπορείς να το δοκιμάσεις και να δεις πως θα πάει.

Βασικά για το meeting δεν χρειάζεται να στήσεις όλο το πρόγραμμα στον κάθε υπολογιστή. Μόνο στον κεντρικό χρειάζεται. Οι υπόλοιποι τρέχουν το εκτελέσιμο του meeting που δίνει στην αρχική σελίδα χωρίς εγκατάσταση.

Αν πρόκειται για διάσκεψη σε εσωτερικό δίκτυο θα ενεργοποιήσεις την επιλογή για σύνδεση μέσω lan. Αν η σύνδεση θα γίνει μέσω internet το αφήνεις όπως είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...