andr3as Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Αν κατάλαβα καλά σχεδόν κανένας δεν το πήρε χαμπάρι ότι σε λίγο καιρό θα πήξουμε στην ελλήνικη ιστορία και μυθολογία... Ήδη τελείωσαν τα γυρίσματα του TROY (BRAD PITT,ORLANDO BLOOM,PETER O'TOOL.......) Για να μην τα πολυλέω πηγένετε εδώ και τα λέμε........... ΜΑΙΟ!!!!!! http://troymovie.warnerbros.com 8)
andr3as Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Α...!!! Περιμένω σχόλια....Εμένα πάντως με εντυπωσίασε... Απλώς ελπίζω να μην σκοτώσουν την Ιστορία και τον Όμηρο.....
epote Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 α. Μην γράφετε ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ούτε τον τίτλο του μηνύματος αλλά ούτε και το περιεχόμενό του. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε bold χαρακτήρες. Eκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το post με τους κεφαλαίους χαρακτήρες, γενικότερα ο συγκεκριμενος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκάλεσει παρεξηγήσεις. την πουτανα μου μεσα την ξερεις? διορθωσε τα κεφαλαια σε παρακαλω οσο πιο συντομα μπορεις
Storm Shadow Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 ase mas re epote kai esy me ta kefalaia sou ego leo na ta kanoume bold italic tahoma super purple microtronic plasma gia na deixoume oti fonazoume me sigani foni psithyrizontas taytoxrona kai skeftomenoi apo mesa mas.... troy rules apo oti fainetai sto treiler kai o pitt tha einai theos on earth os axilleas..... makria apo ton patroklo omos etsi????
KaizerSoze Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Storm,den afineis tis pipes lew egw?Kala leei o epote gia ta kefalaia. THA SOU ARESE RE ILITHIE NA EVLEPES ENA KEIMENO ETSI?
andr3as Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Ρε παιδιά όρεξη για καβγά έχετε; Το διόρθωσα εγώ ένα θέμα έβαλα να μιλήσουμε και εσείς μάλλον ξυπνήσατε και σας "έγερνε" από την άλλη πλευρά.... Μάλλον ψάχνεστε κάποιοι...... Και καλά είπε η Storm δηλαδή τι σημαίνει που το έγραψα με κεφαλαία ότι σας βρίζω.......; Ή μήπως είδατε καμιά τέτιοα πρόθεση από εμένα;.... Απίστευτο..... Αν ήταν έτσι γ...... και αφησέτα... Μην ασχολείστε καθόλου με το θέμα αν γίνεται κιόλας διαγράψτε το.... Να 'σται όλοι καλά....
andr3as Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 α. Μην γράφετε ΚΕΦΑΛΑΙΑ' date=' ούτε τον τίτλο του μηνύματος αλλά ούτε και το περιεχόμενό του. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε bold χαρακτήρες. Eκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το post με τους κεφαλαίους χαρακτήρες, γενικότερα ο συγκεκριμενος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκάλεσει παρεξηγήσεις. την πουτανα μου μεσα την ξερεις? διορθωσε τα κεφαλαια σε παρακαλω οσο πιο συντομα μπορεις[/quote'] "την πουτανα μου μεσα την ξερεις?" ΟΧΙ δεν την ξέρω και ούτε θέλω να την μάθω....... (Αυτό που κολλούσε; :? ) Τα διόρθωσα τα κωλοκεφαλαία και ελπίζω να βρεις κάτι καλύτερο να ασχοληθείς στην ζωή σου από τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ και τα μικρά...... Να 'σαι και εσύ καλά
epote Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 την πουτανα μου μεσα την ξερεις? συγνωμη παραφερθηκα. Δεν σκοπευα να σε θιξω προσωπικα. ευχαριστω που διορθοσες το κειμενο σου παραυτα Και καλά είπε η Storm δηλαδή τι σημαίνει που το έγραψα με κεφαλαία ότι σας βρίζω.......; Ή μήπως είδατε καμιά τέτιοα πρόθεση από εμένα;.... Απίστευτο..... ase mas re epote kai esy me ta kefalaia sou ego leo na ta kanoume bold italic tahoma super purple microtronic plasma gia na deixoume oti fonazoume me sigani foni psithyrizontas taytoxrona kai skeftomenoi apo mesa mas.... "α. Μην γράφετε ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ούτε τον τίτλο του μηνύματος αλλά ούτε και το περιεχόμενό του. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε bold χαρακτήρες. Eκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το post με τους κεφαλαίους χαρακτήρες, γενικότερα ο συγκεκριμενος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκάλεσει παρεξηγήσεις. " καθως επισις και "Θυμηθείτε: Η πρόσβαση σε αυτό το forum είναι προνόμιο και όχι δικαίωμα. Το forum προσφέρεται, δεν είναι κεκτημένο δικαίωμα κανενός. Πρέπει λοιπόν να το χρησιμοποιείτε με σεβασμό στους κανόνες. Κάθε παραβίαση των κανόνων σημαίνει κατάχρηση του προνομίου και αποδεικνύει αδιαφορία προς στους υπόλοιπους χρήστες. Αν θέλουμε να μας βοηθούν οι άλλοι θα πρέπει θα πρέπει να τους σεβόμαστε πάνω από όλα. " το τοπικ ξεφυγε απο τα πλαισια της θεματολογιας του αρα κλειδωνεται. Ας συνεχισει η κουβεντα εδω http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=430577#430577
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.