mynam3 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μια χαρα προχωρησαν την αιτηση παντως. Αν τυχον και αναζητησει καποιος πληροφοριες εδω, χρειαζονται εκκαθαριστικο, λογαριασμο τηλεφωνου η δεη και μισθοδοσια τελευταιου μηνα.
bilya Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Παντως φιλος διορισμενος δασκαλος εφαγε ακυρο τελη Αυγούστου , λογικα μετα τις εκλογες αλλαξαν πολλα
The_Judas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες για τις τράπεζες εκτός από το εκκαθαριστικό της εφορίας. Αν π.χ έχεις καταθέσεις 50.000+ στην τράπεζα ή ακίνητα στο όνομα σου είναι πιο εύκολο γιατί θέλουν να σε κρατήσουν ως πελάτη. 1
eddie1996 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Η πιστωτική κάρτα είναι εργαλείο χρήσιμο και όπως είπαν και τα πιο πάνω μέλη άτοκες δόσεις. Εκτός αυτού άμα για παράδειγμα χαλάσει ένα πλυντήριο ρούχων ή κάτι άλλο λεφτά για καινούργιο δεν έχεις.όποτε χρησιμοποιείς την κάρτα αυτή παίρνεις δόσεις άτοκες 12 η 24 και έτσι σιγά σιγά εξοφλείται το πλυντήριο. Εκτός από όλα αυτά κινείται η αγορά κάπως καθώς παίρνεις δάνειο και το αποπληρώνεις σε 1-2 χρόνια άτοκα όμως. Κάποιες φορές συμφέρει και έντοκες με 10 ευρώ παραπάνω καθώς πάλι 10/12 βγαίνει 0.83 λεπτά παραπάνω η δόση όποτε δεν το σκέφτεσαι. 2
lupo2109 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ερωτηση,πληρωνει κανεις καποιο μηνιαιο ή ετησιο αντιτιμο για την πιστωτικη;Αν δεν εχω λογαριασμο τηλ ή ρευματος στο ονομα μου,αλλα 2 ακινητα λετε να φαω ακυρο;
epp Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ερωτηση,πληρωνει κανεις καποιο μηνιαιο ή ετησιο αντιτιμο για την πιστωτικη; αναλογα την καρτα , στην Ελλαδα το πιο πιθανο ειτε χωρις κοστος ειτε με πολυ χαμηλο ειτε χωρις κοστος αν ξεπερνας το Χ ποσο τον χρονο.
mynam3 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Απλα προς ενημερωση. 29/10 εκανα την αιτηση, 30/10 με καλεσαν οτι εκδοθηκε. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2015 από mynam3
margaritagr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Εγω εχω ακουσει απο πολυ κοσμο οτι τρωνε ακυρα, ακομα και με εισοδηματα 30.000 .
eddie1996 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Εγω εχω ακουσει απο πολυ κοσμο οτι τρωνε ακυρα, ακομα και με εισοδηματα 30.000 . Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Εάν κάποιος είναι στον τερεσία και χρωστάει κτλ τότε αποκλείεται να του βγάλουν.
mynam3 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Πόσο καιρό θα κάνει να έρθει τώρα; Θα την στείλουν στο σπίτι από οτι μου είπαν.
kanesaxo Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Και εγω ήμουν αντίθετος με τη χρήση της πιστωτικής αλλα μεγαλώνοντας αναγκαστηκα κι εβγαλα. Για την ακρίβεια μου την βγαλαν τις χρυσες εποχές και απλα την πηρα. Επι σειρα ετών δεν την χρησιμοποιουσα αλλα με τα τελευταία χρόνια με εφοριες, τέλη ειναι εργαλείο... Κάποιες φορές έπιασα βέβαια τον εαυτό μου να την χρησιμοποιώ επιπολαια...
mynam3 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Ολοι αντιθετοι ειμαστε, καποια στιγμη ομως χρειαζομαστε τις δοσεις οπωσδηποτε.
Papakaliati Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Ολοι αντιθετοι ειμαστε, καποια στιγμη ομως χρειαζομαστε τις δοσεις οπωσδηποτε. Μην γενικευεσαι, δεν ειμαστε ολοι αντιθετοι.
eidikos33 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 γιατι να βγαλει καποιος πιστωτικη αμα εχει χρηματα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα