ThanasisUFC Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα παιδια μου δώσανε ενα woofer Jamo A3SUB.2 ωταν το συνδεσα σε καρτα ηχου 5.1 βουηζε ... και τελικα το δοκίμασα στο front panel και επεζε... μετα συνδεσα 2 ηχεια απο creative 5.1 a550 και μειώνεται το μπασο απο το woofer και τα ηχεια πεζουν σιγα ... το συνδεσα με αυτο το καλωιο https://www.cosmomarket.gr/index.php?p=4&item_id=80651&skr=skr15946&cat_id=0144002907001971δοκιμασα διαφορε συνδεσμολογιες στο woofer αλλα πάλι το ιδιο και αυτο που μου εκανε περιεργια ειναι οτι ωταν εβαζα μονο το κοκκινο καλωδιο επεζε παλυ το woofer και όταν συνδεσα το ηχειο στην ασπρη υποδοχη λογικα Left δεν επεζε και στην πανω και στην κατω και οταν το συνδεσα στην κοκκινη υποδοχη γείνεται αυτο που σας ειπα μειώνεται το μπασο απο το woofer και το ηχειο πεζει σιγα δεν ξερω τι άλλο να σας πω αν χρειαστείτε κατι πείτε μου ευχαριστω πολυ Υ.Γ νομιζω εβγαλα ακρυ συνδεσα και το creative 5.1 πεζουν και τα 2 μαζυ οποτε χαμήλωσα το Μπασο απο το creative και εχω μονο το μπασο απο το jamo και ηχο-πριμα πως λεγεται απο το creative και 5.1 αλα το 1 ηχειο απο το creative μια πεζει μια δεν πεζει τωρα εχει να πεξει 2 εβδομαδες δεν ξερω τον λογο .... αλα αμα ξερει καποιος τον λογο που μου το κανει αυτο που ειπα ποιο πανω ας μου πει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα