Προς το περιεχόμενο

jv 16 PowerTools Ερώτηση

Παναγιώτης Σ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

απο προχθές παρουσιάζεται το φαινόμενο, να μου γίνεται install το eZula, όποτε είμαι online.

α. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό το s/w??

β. Υπάρχει τρόπος να σταματήσω την αυτόματη εγκατάσταση?? (το enable install on demand - other- δεν είναι τσεκαρισμένο)

Αποφάσισα λοιπον - αν και δεν είμαι εξοικειωμένος με παρόμοια s/w- να κατεβάσω το jv PowerTools απο τα files.

Έψαξα λοιπόν την reg, και μου έδωσε τα παρακάτω αποτελέσματα.

jv16 PowerTools 1.4.1 - Registry Finder

[ Root, Key, Entry, Value, Last modified ]

HKEY_CURRENT_USER, Software\eZula, {KEY}, {KEY}, 13.11.2003, 19:08

HKEY_CURRENT_USER, Software\eZula\Setup, {KEY}, {KEY}, 15.11.2003, 05:34

HKEY_CURRENT_USER, Software\eZula\Setup\ID, {KEY}, {KEY}, 14.11.2003, 12:58

HKEY_CURRENT_USER, Software\eZula\Setup\path, {KEY}, {KEY}, 15.11.2003, 05:34

HKEY_CURRENT_USER, Software\eZula\Setup\path, ImagesPath, C:\PROGRA~1\eZula\images\, 15.11.2003, 05:34

HKEY_CURRENT_USER, Software\eZula\Setup\path, genun, C:\PROGRA~1\ezula\genun.ez, 15.11.2003, 05:34

HKEY_CURRENT_USER, Software\eZula\Setup\path, @, C:\PROGRA~1\eZula\, 15.11.2003, 05:34

HKEY_CURRENT_USER, Software\Microsoft\Windows\ShellNoRoam\MUICache, C:\PROGRA~1\eZula\UNWISE.EXE, UNWISE, 15.11.2003, 07:22

Τι μπορώ να σβήσω με ασφάλεια??

Υπάρχει κάποιος γενικός κανόνας που αν τον ακολουθήσω δεν θα σβήσω κάτι χρήσιμο??

Ευχαριστώ, και sorry, για το μέγεθος του topic.

Δημοσ.

αυτα που βρηκες αφορουν την απεγκατασταση του. Αν τα σβησεις απλα δεν θα βλεπεις το ezula sto Add Remove Programs gia να το απεγκαταστησεις.

Το εζουλα μαλλον δεν ηρθε μονο του στο πισι σου, αλλα εγκατασταθηκε απο αλλη εφαρμογη, η οποια και προκαλει την επανεγκατασταση του συνεχεια.

διαβασε εδω http://www.whirlywiryweb.com/q/ezula.asp

και για παραπανω http://www.google.com.gr/search?num=100&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=el&q=eZula+remove+uninstall&btnG=Google&lr=

na valeis zonealarm δεν θα ηταν ασχημη ιδεα

Δημοσ.

Καλημέρα και πάλι,

random ούτε το zonealarm θα έκανε κάτι.

Το παρακάτω είναι copy-paste απο

http://www.whirlywiryweb.com/removeezula.htm

Common firewalls and even ZoneAlarm are not capable to block this kind of traffic, as both the port (80) as the application (Internet Explorer) are considered okay.

Being an Internet Explorer plug-in may be a trojan's wettest dream for that matter

BLISS

Αυτό που ρωτάω έχει δύο σκέλη:

Τι είναι αυτό το eZula (ΟΚ απαντήθηκε)

Πως μπορώ να είμαι σίγουρος 100%, οτι αυτά που μου προτείνει να διαγράψω απο reg, το jv PTools, δεν θα βλάψουν το OS.

Όσο για Firewall, εκτός των XP, υπάρχει και του Pc cillin με τα τελευταία updts.

Δημοσ.

Ayto pou rotas apanthu8ke stis selides pou lene How To remove ezula

Gia tipota den eisai 100% sigouros, na twra pou diabazeis ayto to post mporei na pesei o oyranos sto kefali sou :)

To jvtools kanei backup apo otidhpote svhneis

Δημοσ.

Πως μπορώ να είμαι σίγουρος 100%' date=' οτι αυτά που μου προτείνει να διαγράψω απο reg, το jv PTools, δεν θα βλάψουν το OS.[/quote']

S'auth th zwh, mono ena pragma einai 100% sigouro.... :roll:

Sobara twra, pote na mhn empisteusai apoluta, allages pou kanoun programmata se toso euais8hta shmeia opws to registry. To kalo me to jv einai oti ontws exei backup option, alla oute auto se katoxurwnei apoluta. Ti na to kaneis to back up an de 3ekinane ta windows p.x. (xtupa 3ulo...).

Exei panta ligo risko h istoria loipon, alla ola mesa sto programma einai...(to window$... programma 8)

Δημοσ.

Καλησπέρα,

λοιπόν κατέβασα το ad-aware6, κσι το μόνο ποy μένει είναι ενα τακτικότατο scan.

Για το ...χτύπα ξύλο, υπάρχει πάντα και η f(ormat) word.

Ευχαριστώ πάντως.

PS Όταν κατέβασα το ad-aware με τον flashget, και προσπάθησα να το κάνω install, έπαιρνα το :

Could not initialize installation. File expected = 1760378, size returned =1760397

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...