Lefterismil Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας, έχω κτίσει έναν υπολογιστή εδώ και ένα μήνα, όλα πήγαιναν καταπληκτικά μέχρι προχθές, πάω να τον ανοίξω, προσπαθεί να ανοίξει για 2 περίπου δευτερόλεπτα και μετά κλείνει (σαν κάτι να το εμποδίζει να ανοίξει) , στην συνέχεια κάνει μόνο του προσπαθείς και επαναλαμβάνετε το ίδιο πράγμα μέχρι να ανοίξει(μόλις ανοίξει λειτουργεί κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα). Μέχρι χτες άνοιγε κάποια στιγμή αλλά σήμερα δεν ανοίγει καθόλου απλά κάνει συνεχείς προσπάθειες. Αποσύνδεσα τα πάντα από την μητρική εκτός από τον επεξεργαστή και πάλι το ίδιο κάνει, προσπαθεί να ανοίξει αλλά δεν τα καταφέρνει. Η μητρική είναι ASROCK Z97 EXTREME3, τροφοδοτικό αυτό, Ram 8 gb και έχω και ups αλλά το δοκίμασα και χωρίς αυτό και πάλι τα ίδια Γιατί το κάνει αυτό ??
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μόνος σου το έκανες το pc? Έχεις συνδέσει σωστά το 24πινο και το 8πινο? Μήπως δεν πατάνε καλά?
Lefterismil Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Κάνε ένα cmos για αρχή. Έκανα αλλά πάλι τα ίδια.... Μόνος σου το έκανες το pc? Έχεις συνδέσει σωστά το 24πινο και το 8πινο? Μήπως δεν πατάνε καλά? Τα έχω σύνδεση καλά, αφού 25 μέρες δούλευε, αλλά τα ελέγξα και είναι μια χαρά
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Ποιο είναι το τροφοδοτικό σου? Ποιο είναι το σύστημά σου?
Lefterismil Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μόνος σου το έκανες το pc? Ναι μόνος Μου(με συμβουλές από insomnia) Ποιο είναι το τροφοδοτικό σου? Ποιο είναι το σύστημά σου? Το τροφοδοτικό και την μητρική την γράφω, μετά επεξεργαστής είναι Intel i5 4690k , κάρτα γραφικών Gigabyte Radeon R9 390 8GB WindForce, ram 8gb
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Πρέπει να συνδέσεις ένα άλλο τροφοδοτικό για να δούμε αν αυτό που έχεις είναι το πρόβλημα ή όχι.
Lefterismil Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Πρέπει να συνδέσεις ένα άλλο τροφοδοτικό για να δούμε αν αυτό που έχεις είναι το πρόβλημα ή όχι.Επειδή δεν έχω άλλο θα κάνω έλεγχο με πολυμετρο και του τροφοδοτικου και της μητρικής και ενημερώνω για τα αποτελέσματα.
Lefterismil Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Το Τροφοδοτικό στέλνει κανονικά της τάσεις, Δυστυχώς δεν μπορούσα να μετρήσω αντίσταση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα