Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια σας αγαπαω, σας εκτιμαω αλλα εγω απο το αμαξι δεν ξεκουβαλαω. Εδω μεχρι πριν κοψω το τσιγαρο, για να παρω τσιγαρα απο το περιπτερο πηγαινα με το αμαξι και το περιπτερο ειναι στο απο κατω τετραγωνο! Τι να λεμε τωρα? Εδω υπαρχει δακτυλιος αλλα μονο στα χαρτια γιατι στο κεντρο δεν υπαρχει κατι τετοιο. Βγειτε μια μερα κεντρο και μετρατε πινακιδες που παρανομουν. Να πω για τον νομο οπου θα εκοβε το τσιγαρο απο τα club? Χαχαχαχα. Πραγματικα ο τυπος που εβγαλε αυτον τον νομο, εχει γνωρισει τους Ελληνες? Υπηρχε καμια περιπτωση ο Ελληνας να κοψει το καπνισμα ειδικα μεσα σε κλαμπακι, παρεα με το ποτο και το γκομενακι? Και τωρα του λες να αφησει το αμαξι και να παει κεντρο με το λεοφωρειο. Εδω δεν αφηνει το τσιγαρο που ξερει πως θα του φερει καρκινο στον πνευμονα, το αμαξι θα αφησει? Παιδια υπαρχουν και νοωτροπειες ετσι? Και ο Ελληνας, ετσι ειναι. Καλως η κακως ετσι ειμαστε και γιαυτο ειμαστε περηφανοι. Γιατι πεθαινουμε χαρουμενοι. Ειμαστε γλετζεδες, καλοπερασακηδες, εξω καρδια και στ @ρχ!δ!@ μας ολα. Επειδη καποιος ξυπνησε και θελει να βγαλλει τα αμαξια απο το κεντρο, εγω δεν θα τρεχω σαν τον μαλακα πρωινιατικα να προλαβω το τραμ 20 λεπτα απο το σπιτι μου? Αφτη η λογικη με ξεπερναει. Δεν με νοιαζει αν θα περναει καθε 2 λεπτα. Με νοιαζει οτι δεν θελω να τρεχω μεχρι το τραμ. Το αμαξι μου, ειναι παρκαρισμενο απο κατω και εχει και θηκη για τον φραπε και αν το κανω τεκε δεν θα μου πει και κανενας κατι. Επεισης, εχει και Athens Radio dj. Εγω γουσταρω να ξυπναω και στο αμαξι να ακουω Τσαουσοπουλο. Το κωλοτραμ θα παιζει Τσαουσοπουλο?

Περίεργο πάντως, ο ίδιος Ελληνάρας, όταν πάει στο εξωτερικό και δεν καπνίζει μέσα στα κτήρια και το λεωφορείο θα πάρει για να πάει στο κέντρο κ.τ.λ. Γιατί άραγε; Μάλλον διότι τέτοιες μαγκιές δεν περνάνε εκεί... :rolleyes:

• Like 1
  • Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πραγματικα ο τυπος που εβγαλε αυτον τον νομο, εχει γνωρισει τους Ελληνες? Υπηρχε καμια περιπτωση ο Ελληνας να κοψει το καπνισμα ειδικα μεσα σε κλαμπακι, παρεα με το ποτο και το γκομενακι? Και τωρα του λες να αφησει το αμαξι και να παει κεντρο με το λεοφωρειο. Εδω δεν αφηνει το τσιγαρο που ξερει πως θα του φερει καρκινο στον πνευμονα, το αμαξι θα αφησει? Παιδια υπαρχουν και νοωτροπειες ετσι? Και ο Ελληνας, ετσι ειναι. Καλως η κακως ετσι ειμαστε και γιαυτο ειμαστε περηφανοι.

Βασικά εδώ υπάρχει μία (συχνή) παρανόηση. Αυτό που περιέγραψες δεν είναι ο Έλληνας.

Είναι ο παρτάκιας Έλληνας.

Οι οποίοι παρτάκηδες Έλληνας μπορεί επίσης να

πεθαινουμε χαρουμενοι. Ειμαστε γλετζεδες, καλοπερασακηδες, εξω καρδια και στ @ρχ!δ!@ μας ολα.

Αλλά προφανώς δεν χρειάζεται να γράφεις όλο τον υπόλοιπο Ελληνικό πληθυσμό (μια που κολλήσαμε στην εθνικότητα) στα @ρχ!δ!@ σου για να είσαι χαρούμενος, γλεντζές και έξω καρδιά.

Παιδια σας αγαπαω, σας εκτιμαω

Κι εμείς. Και επιπλέον εμείς δεν σε γράφουμε στα @ρχ!δ!@ μας.

:-D

• Like 2
Δημοσ.

i100.independent.co.uk/image/29187-m4oqnr.gif

ελπίζω να παίζει το gif

29187_m4oqnr.jpg

Mπορείς να τους χωρέσεις και όλους αυτούς σε ένα μικρό σπιτάκι αντί να έχει ο καθένας δικό του διαμέρισμα.

Δημοσ.

Περίεργο πάντως, ο ίδιος Ελληνάρας, όταν πάει στο εξωτερικό και δεν καπνίζει μέσα στα κτήρια και το λεωφορείο θα πάρει για να πάει στο κέντρο κ.τ.λ. Γιατί άραγε; Μάλλον διότι τέτοιες μαγκιές δεν περνάνε εκεί... :rolleyes:

Δεν ειναι ο ιδιος. Ο ελληνας που δεν θα αντεξει χωρις αυτα, απλα δε θα παει στο εξωτερικο (για μονιμα). Ο αλλος ελληνας που δεν τον νοιαζουν αυτα και μπορει να προσαρμοστει πιο ευκολα, θα παει.

Δημοσ.

Mπορείς να τους χωρέσεις και όλους αυτούς σε ένα μικρό σπιτάκι αντί να έχει ο καθένας δικό του διαμέρισμα.

Oταν ο κυριος λόγος που ο καθένας δεν έχει δικό του διαμέρισμα είναι πως δεν χωράνε επιπλέον σπίτια,τότε αυτή η άκυρη γενίκευση θα αποκτήσει λογική υπόσταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...