AlienTechGR Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά, Σήμερα έσπασε η οθόνη του 3GS μου (η LCD,όχι το γυαλί ή το digitizer).Τι λέτε να κάνω;;Αξίζει να αγοράσω μια οθόνη από Ελλάδα (~20-25 ευρώ) και να την αλλάξω,ή να το πουλήσω για ανταλλακτικά έτσι όπως είναι και να πάρω κάποιο iPhone 4 δίνοντας προφανώς,κάτι παραπάνω;; Υ.Γ.Το συγκεκριμένο κινητό χρησιμοποιείται ως δεύτερη συσκευή.
nikos903 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Γιατί δεν παίρνεις απο ebay? 7€ έχει. Αν μπορείς να την αλλάξεις μόνος σου μια χαρά θα σου έρθει. Για 20 - 25 για αυτό το κινητό δεν ξέρω... Αν σε κάλυπτε πάντως γιατί να πας σε άλλο... Αν βέβαια το είχες στο πρόγραμμα το update γιατί να μην το επισπεύσεις...
d_gkal Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 ή θα παρεις απο ebay ή θα το δωσεις κοψοχρονια (οχι οτι θα επιανε και πολυ παραπανω αν ηταν οκ) και θα παρεις το 4αρι
AlienTechGR Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Από eBay δε μπορώ να παραγγείλω λόγω C.C. (δεν έχω υπόλοιπο στο PayPal balance και όσες φορές έχω προσπαθήσει να το φορτώσω,έχω αποτύχει με κάθε τρόπο). Σκόπευα έτσι κι αλλιώς να πάω στο 4άρι κάποια στιγμή γιατί η ανάλυση του 3GS με κουράζει ώρες-ώρες (το μέγεθος είναι οκ) αλλά δεν είμαι σίγουρος καν αν αξίζει η συγκεκριμένη αλλαγή. d_gkal,όταν λες κοψοχρονιά τι εννοείς;;Πόσο περίπου θα έπιανε;;
d_gkal Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 προσωπικα πανω απο 20 δε θα εδινα για 3gs με σπασμενη οθονη. επισης ουτε πανω απο 40-50(το πολυ) για πληρως λειτουργικο.
nikos903 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Για paypal σου έστειλα pm. Λογικά δέχονται ακόμα πάντως. Για χαλασμένο πάντως να το δώσει όντως δεν πρέπει να αξίζει... Καλύτερα να το φτιάξεις και μετά να το δώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα