Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα και χρονια πολλα!!!

θελω να φτιαξω ενα καινουργιο Pc...για αρχη κοιταω για επεξεργαστη και θελω εναν απο αυτους τους 2!!

οι αλλοι 2 ποια οι διαφορα τους??

ποιον προτηνετε και γιατι?

ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Είναι τόσο δύσκολο με μια απλή αναζήτηση στο internet να βρεις τις διαφορές ; Έχουν καταντήσει κάτι παραπάνω από γραφικά τέτοιου είδους θέματα. Στο insomnia θα ανοίξει κάποιος θέμα αν δεν βγάζει άκρη όσο και αν ψάξει στο internet, δεν θα ανοίξει θέμα επειδή βαριέται να ψάξει.  Συγχώρεσέ με για τυγχόν καυστικότητα στον λόγο μου, ωστόσο βλέπουμε συχνά τέτοια θέματα και μας ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, γιατί καταλήγουν είτε σε vs είτε ανοίγουν τσάμπα και έπειτα κλειδώνουν και γεμίζει το forum με κλειδωμένα θέματα.

• Like 1
Δημοσ.

δε βοηθάς έτσι όπως γράφεις το θέμα. πρέπει να δώσεις περισσότερες πληροφορίες.

από αυτούς που αναφέρεις πάντως κανέναν δε θα επέλεγα, αν πήγαινα σε 8xxx θα πήγαινα στον 8320 που είναι το καλύτερο vfm.

• Like 2
Δημοσ.

Είτε πας σε 8320 λόγω τιμής είτε σε 8370 λόγω overclockability. Αν πάρεις CPU, πήγαινε απο το πλαίσιο ;)

ο λογος?εγγυηση?

Δημοσ.

Είναι τόσο δύσκολο με μια απλή αναζήτηση στο internet να βρεις τις διαφορές ; Έχουν καταντήσει κάτι παραπάνω από γραφικά τέτοιου είδους θέματα. Στο insomnia θα ανοίξει κάποιος θέμα αν δεν βγάζει άκρη όσο και αν ψάξει στο internet, δεν θα ανοίξει θέμα επειδή βαριέται να ψάξει.  Συγχώρεσέ με για τυγχόν καυστικότητα στον λόγο μου, ωστόσο βλέπουμε συχνά τέτοια θέματα και μας ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, γιατί καταλήγουν είτε σε vs είτε ανοίγουν τσάμπα και έπειτα κλειδώνουν και γεμίζει το forum με κλειδωμένα θέματα.

δεν εχω κανενα προβλημα με την καυστικοτητα του λογου σου και μαλιστα εχεις δικιο απο την μια...απο την αλλη ομως το εχω  googlaρει και το μονο που βρηκα σε διαφορα ειναι οτι σε turbo mode το ενα φτανει 4.3 Ghz και το αλλο 4.2 Ghz...

επισης συγχωρεστε με για την ασχετοσυνη μου αλλα εχω παρα πολλα χρονια να ασχοληθω και η τεχνολογια εχει ξεφυγει...

Δημοσ.

Αν πάρεις CPU, πήγαινε απο το πλαίσιο ;)

τρεχα στο πλαισιο οχι μονο πηγαινε...ΤΡΕΧΑ!

τον εχει προσφορα αυτες τις μερες...30 ευρο ακριβοτερα ΜΟΝΟ!

-.-

ontopic: 

8320 vs 8350 vs 8370 ειναι οι ιδιοι επεξεργαστες με διαφορετικο εργοστασιακο κλοκαρισμα...οπως ειπε και πιο πανω καποιος το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις εναν 8320 και μετα να δωσεις κανα 50αρικο για καλη ψυξη ωστε να φτασεις σε επιδοσεις 8370 ισως και παραπανω!

• Like 1
Δημοσ.

πραγματικα δεν ξερω και για αυτο ρωταω...με το ιδιο σκεπτικο που λες για τον 8320,δεν μπορω να κανω το ιδιο και με τον 8370 και να παω π.χ στα 5?

ή επειδη οπως ειπες και ποιο πριν επειδη ειναι ο ιδιος επεξεργαστης,φτανει στα ιδια ''ορια'' π.χ max 5 ...αρα ειτε παρεις 8320,πας 5 ειτε παρει 8370 παλι πας 5?

Δημοσ.

αφενος ειναι τελειως τυχαιο στο chip που μπορει να φτασει...μπορει να παρεις 8320 και να φτασεις 5+ μπορει με τον 8370 να μην φτανεις τα 4.8!

Οποτε πας με βαση τα οικονομικα..Δλδ οτι ο 8320 εχει 146 στο σκρουτζ ο πιο φθηνος ενω ο 8370 εχει 211 αρα κοντα 60+ευρο διαφορα αλλα ετσι κ αλλιως και στους 2 θελεις ψυχτρα...οποτε το 2ο πακετο θα φτασει στα 260+ ενω το αλλο σε κραταει κατω απο 200...

Και μεταξυ μας αν ηταν να δωσω 260 ευρο σε επεξεργαστη καλυτερα να πηγαινες σε Intel (αν και δεν εχεις πει ακομα την χρηση για την οποια προοριζεται...)

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής πάντως 3 άτομα που ξέρω από εδώ που πήραν  επεξεργαστή από το πλαίσιο βγήκε λίρα 100 σαν τον δικό μου τον 8370.Αν θες πάντως με λίγα να πας ψηλά πας σε 8320 που είναι πολύ καλός για τα λεφτά του+μια καλή μητρική αν θες για overclock + μια καλή ψύχτρα

• Like 1
Δημοσ.

και ο 8350 και ο 8370 και ο 9590 κλπ κλπ ειναι ο 8320 , κλοκαρισμενοι απο το εργοστασιο . δεν κερδιζεις κατι εκτος απο μερικα mhz . απο κει και περα θα ειναι χρησιμο να μας πεις ποια θα ειναι η χρηση του pc να ξερουμε να σε κατευθυνουμε αναλογα.κοινως συμπληρωνεις αυτη τη φορμα και ξαναμιλαμε

http://www.insomnia.gr/topic/531918-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%85/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...