Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελει εγγυηση το παιδι αλλιως απο κινα υπαρχον κ καλυτερα

Η εγγύηση δεν είνα 100% απαραίτητη αν υπάρχει κάτι ΠΟΛΥ αξιόλογο από Κίνα μεριά. Υπάρχει καμιά ιδέα ?

Δημοσ.

Η εγγύηση δεν είνα 100% απαραίτητη αν υπάρχει κάτι ΠΟΛΥ αξιόλογο από Κίνα μεριά. Υπάρχει καμιά ιδέα ?

κ τι θα το στελνεις στην κινα και θα σαι 2 μηνες κ βαλε χωρις συσκευη???

Δημοσ.

κ τι θα το στελνεις στην κινα και θα σαι 2 μηνες κ βαλε χωρις συσκευη???

Οι αγορές από Κίνα είναι ένα ρίσκο που όλοι μας παίρνουμε όταν αγοράζουμε από εκεί.Το ίδιο έκανα και με ταμπλετ πριν από 2 χρόνια περίπου. Αν υπάρχει κάτι πολύ αξιόλογο θα μπορούσα να το δοκιμάσω, αλλιώς μάλλον θα πάω για το Lumia.

Δημοσ.

Μακρια απο windows ειναι πολυ κλειστο λογισμικο (π χ δεν μπορεις να βαλεις ενα mp3 για ηχο κλησης ετσι απλα) καμια σχεση με android αλλα φανταζομαι δεν θα σε πολυ πειραξει αφου εισαι απο iOS

Δημοσ.

Μακρια απο windows ειναι πολυ κλειστο λογισμικο (π χ δεν μπορεις να βαλεις ενα mp3 για ηχο κλησης ετσι απλα) καμια σχεση με android αλλα φανταζομαι δεν θα σε πολυ πειραξει αφου εισαι απο iOS

Έλεος!

Ποιός τα λέει αυτά;

Μα πραγματικά αυτό το ράδιο αρβύλα είναι πραγματικά τόσο άκυρο

και δείχνει πόσο αδικείτε τα Windows phone εσείς που δεν έχετε επαφή και ιδέα από αυτά.

Προς το φίλο που άνοιξε το τόπικ,

θεωρώ το 640xl 4g μια πολύ καλή περίπτωση,

με κλειστά μάτια το αγοράζεις από Microsoft store

και έχεις πέσει και στο καλύτερο after sales supoort με διαφορά.

Θυμήσου το που στο λέω και ψάξε το κιόλας.

• Like 2
Δημοσ.

Eγω πηρα το meizu m2 note αλλα ειμαι εξωτερικο και δν το εχω δει ακομα!
Το ανοιξε ο αδερφος μου που εχει iphone 5s και λεει οτι του αρεσε παρα πολυ!
Ολα τρεχουν ρολοι χωρις καθολου λαγκ και εχει και πολυ καλη οθονη! Για καμερα μετρια μ ειπα αλλα σαν συσκευη δν θα την εκανε με τπτ του 150ρικου τουλαχιστον στα 300 μου ειπε με βαση τν Ελληνικη αγορα!
Και πριν αρχιζεται να βγαζεται την χολη σας 29 χρονων ειναι με πτυχιο πληροφορικης και κανει μεταπτυχιακο τωρα οποτε δν ειναι ασχετος!

• Like 2
Δημοσ.

Έλεος!

Ποιός τα λέει αυτά;

Μα πραγματικά αυτό το ράδιο αρβύλα είναι πραγματικά τόσο άκυρο

και δείχνει πόσο αδικείτε τα Windows phone εσείς που δεν έχετε επαφή και ιδέα από αυτά.

Προς το φίλο που άνοιξε το τόπικ,

θεωρώ το 640xl 4g μια πολύ καλή περίπτωση,

με κλειστά μάτια το αγοράζεις από Microsoft store

και έχεις πέσει και στο καλύτερο after sales supoort με διαφορά.

Θυμήσου το που στο λέω και ψάξε το κιόλας.

χωρις η/υ γινετε να μπει μπ3 για ηχο κλησης στα windows?

• Like 1
Δημοσ.

θα μπερδευτηκε με κανενα iphone..

ενταξει οντως τα windows ειναι αξιοπρεπες και προσωπικα οσο ειχα windows phone πολυ λιγες εφαρμογες μου ελειψαν που δεν ηταν πολυ απλες (πχ wolfram alpha αν και τωρα το εβαλαν..)

και εγω που το δουλεψα απο εναν γνωστο μου το 640xl μου φανηκε καλουτσικο αν και προσωπικα θα προτιμουσα το απλο 640 λογω μεγεθους

Δημοσ.

Το Lumia 640 xl πιστευω κ εγω οτι σε καλυπτει απολυτα.

Για τη τιμη του δε παιζεται...

Ηχους κλησεις παιρνει κανονικα οπως τα android και οι 2 sim λειτουργουν ανεξαρτητα απο τη microsd οποτε τα 8gb εσωτερικης μνημης μη σε απασχολουν.

Ας σταματησουν επιτελους οσοι δεν ξερουν να πετανε το μακρυ τους και το κοντο τους!

Απο Κινα μερια αν επιχειρησεις, σου προτεινω το xiaomi note 2 prime (ή advanced edition το λενε καποιοι)

Ειναι καλυτερο του meizu m2 note και εχει τεραστια κοινοτητα στην Ελλαδα για υποστηριξη

Δημοσ.

Το Lumia 640 xl πιστευω κ εγω οτι σε καλυπτει απολυτα.

Για τη τιμη του δε παιζεται...

Ηχους κλησεις παιρνει κανονικα οπως τα android και οι 2 sim λειτουργουν ανεξαρτητα απο τη microsd οποτε τα 8gb εσωτερικης μνημης μη σε απασχολουν.

Ας σταματησουν επιτελους οσοι δεν ξερουν να πετανε το μακρυ τους και το κοντο τους!

Απο Κινα μερια αν επιχειρησεις, σου προτεινω το xiaomi note 2 prime (ή advanced edition το λενε καποιοι)

Ειναι καλυτερο του meizu m2 note και εχει τεραστια κοινοτητα στην Ελλαδα για υποστηριξη

Aναλογος τι βαζεις σε προτεραιότητα ειναι κλτρο απο το m2 note!

Το meizu εχει πολυ κλτρη οθονη μπαταρια και καμερα! Το xiaomi Μονο κλτρο επεξεργαστη εχει αλλα δν παει πισω και το meizu το υι του ειναι φουλ σμουθ μονο σε παιχνιδια βαρια ισως συναντησεις καποιο προβλημα!

Δημοσ.

ναι εννοείται

κ πως γινεται? οπως στα android απλα πατας πανω στο τραγουδι και το επιλεγεις για ηχο κλησης?

θα μπερδευτηκε με κανενα iphone..

ενταξει οντως τα windows ειναι αξιοπρεπες και προσωπικα οσο ειχα windows phone πολυ λιγες εφαρμογες μου ελειψαν που δεν ηταν πολυ απλες (πχ wolfram alpha αν και τωρα το εβαλαν..)

και εγω που το δουλεψα απο εναν γνωστο μου το 640xl μου φανηκε καλουτσικο αν και προσωπικα θα προτιμουσα το απλο 640 λογω μεγεθους

οχι απλα εχω να ασχοληθω με windows αρκετο καιρο ισως κ αλλαξαν τα πραγματα τοτε με τα 7αρια θυμαμαι ηθελε η/υ

Δημοσ.

Μάλλον με πείσατε και πιθανότατα θα πάω προς 640xl αν και, ρε γαμώτο, αισθητικά με χαλάει το γεγονός ότι η μπροστά όψη παραμένει πάντα μαύρη ανεξαρτήτως του back cover. Ένα all white κινητό θα ήταν ότι έπρεπε για τα γούστα μου.

Θα πάω από κοντά να το δω σε κάποιο κατάστημα πριν αποφασίσω !

Δημοσ.

Μάλλον με πείσατε και πιθανότατα θα πάω προς 640xl αν και, ρε γαμώτο, αισθητικά με χαλάει το γεγονός ότι η μπροστά όψη παραμένει πάντα μαύρη ανεξαρτήτως του back cover. Ένα all white κινητό θα ήταν ότι έπρεπε για τα γούστα μου.

Θα πάω από κοντά να το δω σε κάποιο κατάστημα πριν αποφασίσω !

Περίεργα γούστα έχεις, εμένα με χαλάει αν είναι άλλο χρώμα, εκτός από μαύρο το τηλέφωνο.

Δημοσ.

Περίεργα γούστα έχεις, εμένα με χαλάει αν είναι άλλο χρώμα, εκτός από μαύρο το τηλέφωνο.

To each his own, I guess.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...