Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε.

Έχω ένα iPhone 4S αλλά ενδιαφέρομαι για την αγορά καινούριου δίκαρτου κινητού με μεγάλη οθόνη (τουλάχιστον 5.5'' αλλά αν είναι 6'' ακόμη καλύτερα) που -το βασικότερο όλων- να έχει πολύ καλή αυτονομία (έχω βαρεθεί να φορτίζω το 4S). Καλό θα ήταν να το πάρω από ελλάδα για να έχω την ασφάλεια του service και της εγγύησης αλλά αν υπάχει πραγματική ευκαιρία από κινεζομάγαζο διατίθεμαι να δοκιμάσω.

Κοιτούσα το Ascend Mate 7 που βγαίνει γύρω στα 550 αλλά πιστεύω ότι ίσως είναι λίγο overkill για τις απαιτήσεις μου. Βασική χρήση κάνω (όχι παιχνίδια, όχι πολύπλοκα πράγματα) αλλά δουλεύω αρκετά το ίντερνετ (γι' αυτό και η ανάγκη για μεγάλη οθόνη) οπότε αν ήταν 4G το κινητό ακόμη καλύτερα, ενώ με ενδιαφέρει να έχει δυνατότητα για αξιοπρεπείς φωτογραφίες στο φώς και το σκοτάδι (δεν ζητάω το τέλειο, φωτό επιπέδου 4S θα ήθελα αλλά να μπορεί να βγάζει και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, κάτι το οποίο δεν υφίσταται με το 4S). Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά οι sim που θα έχω θα είναι η μία vodafone και η άλλη cosmote.

Υπάρχει κάποια καλή πρόταση μέχρι 250 ευρώ ή να κάνω την καρδιά μου πέτρα και να δώσω το 550άρι για το Mate 7 ?

Ζαχαρώνω αρκετά και τα Xperia C5 και Lenovo Z2 κι ας φτάνουν το 350άρι.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Κοιτα 550 για κινητό σχεδόν προπερσυνης ναυαρχίδας όχι!

Για μεταχειρισμένο άμα θες που παίζει στα 300 πάλι δν θα το προτιμούσα αλλά ένταξη κάπως αξίζει!

Άμα θες απλη χρήση και όχι παιχνίδια δες τι Lumia 640 xl !

Μπαταρία βγάζει κ τριήμερο οθόνη αν και 720p είναι πολύ καλή καλά χρήματα αντίθεση και τέλεια φωτεινότητα κάμερες έχει οαρα πολυ καλές αλλά το μόνο πρόβλημα του είναι το store με ελειψη σε παιχνίδια και ορισμένες εφαρμογές!

Και μν σε νοιαζουν τα spec τρέχει βουτιρο με windows 8.1 και από ότι ακούγεται με τα 10αρια ακόμα κλτρα!

Δημοσ.

Κοιτα 550 για κινητό σχεδόν προπερσυνης ναυαρχίδας όχι!

Για μεταχειρισμένο άμα θες που παίζει στα 300 πάλι δν θα το προτιμούσα αλλά ένταξη κάπως αξίζει!

Άμα θες απλη χρήση και όχι παιχνίδια δες τι Lumia 640 xl !

Μπαταρία βγάζει κ τριήμερο οθόνη αν και 720p είναι πολύ καλή καλά χρήματα αντίθεση και τέλεια φωτεινότητα κάμερες έχει οαρα πολυ καλές αλλά το μόνο πρόβλημα του είναι το store με ελειψη σε παιχνίδια και ορισμένες εφαρμογές!

Και μν σε νοιαζουν τα spec τρέχει βουτιρο με windows 8.1 και από ότι ακούγεται με τα 10αρια ακόμα κλτρα!

Θενκς για το ινπουτ. Δεν θα ήθελα με τίποτα windows phone όμως συν το ότι με προβληματίζουν τα 8 GB μνήμης και η -υποθέτω- αδυναμία να βάλω SD card αν χρησιμοποιώ και τα 2 SIM slots. Προτιμώ Android.

Δημοσ.

Αυτο.που λες δν ισχυει εχει 2 σιμ.κ ξεχωριστα για καρτα μνημης αλλα αφου δν σ αρεσει δν υπαρχει λογος να το συζηταμε!

Κατα κινα μερια βλεπεις η ουτε καν?

Δημοσ.

Αυτο.που λες δν ισχυει εχει 2 σιμ.κ ξεχωριστα για καρτα μνημης αλλα αφου δν σ αρεσει δν υπαρχει λογος να το συζηταμε!

Κατα κινα μερια βλεπεις η ουτε καν?

Ναι. Θα προτιμούσα κάτι ντόπιο για να έχω την ασφάλεια του σερβις και της εγγύησης αλλά δεν θα έλεγα όχι σε κάτι πολύ αξιόλογο από κίνα.

Πιστεύω ότι αν το Lumia είχε Android, θα πήγαινα να το αγοράσω σήμερα ! Διαβάζοντας κριτικές φαίνεται πολύ καλό. Με χαλάει λίγο σαν εμφάνιση αλλά σε αυτή την τιμή θα έκανα τα στραβά μάτια.

Δημοσ.

Update μετά από κάποιες ώρες κοιτώντας ριβιού και βίντεος του 640XL. Τα Windows δεν φαίνονται και τόσο τραγικά τελικά, φαντάζομαι είναι θέμα συνήθειας. Ειδικά τα 10 θα είναι κορυφή. Αισθητικά με χαλάει λίγο βέβαια μιας και προτιμώ τα all-white κινητά αλλά anyways δεν θα τα χαλάσουμε εκεί.

Πόσο πάει άραγε το 640XL 4G με dual sim και από πού το αγοράζει κανείς ? (σε σκρουτζ δεν βγάζει τίποτε)

Δημοσ.

Δν ερχεται Ελλαδα δυστυχως οποτε εχεις κολησει με 3g

Παντως εγω που ειχα 640 xl me 3g θεσσαλονικη επιανα μεχρι και13mpps ταχυτητα.που πιστευω ειναι υπεραρκετα!(σπιτι μ στο πατρικο εχω 4αρα συνδεση ναφανταστεις.κ.ειναι αξιοπρπης κ ονλινε games παιζω χωρις lagg) οποτε δν ξερω κατα ποσο προβλγμα θα ειναι να εχεις "απλα" 3g !

Παντως εγω που ειχα 640 xl me 3g θεσσαλονικη επιανα μεχρι και13mpps ταχυτητα.που πιστευω ειναι υπεραρκετα!(σπιτι μ στο πατρικο εχω 4αρα συνδεση ναφανταστεις.κ.ειναι αξιοπρπης κ ονλινε games παιζω χωρις lagg) οποτε δν ξερω κατα ποσο προβλγμα θα ειναι να εχεις "απλα" 3g !

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να το πάρεις μέσω του επίσημου site Microsoft Γαλλίας ή μέσω Amazon Γαλλίας γύρω στα 230-240. Δεν ξέρω τι γίνεται σε περίπτωση βλάβης βέβαια.

Δημοσ.

Κοιτά το Samsung Galaxy j5. Βγήκε το καλοκαίρι. Εχει καλα reviews 5´ οθόνη και σε πολύ καλη τιμή.

Το μόνο θέμα είναι ότι 5 ίντσες δεν είναι τόσο μεγάλη οθόνη. Το 640 XL είναι καλή επιλογή για τις απαιτήσεις σου. Το πρόβλημα με τα Windows είναι μόνο με αυτούς που παίζουν games. Βλέπεις κάτι σε G4?

Δημοσ.

Το μόνο θέμα είναι ότι 5 ίντσες δεν είναι τόσο μεγάλη οθόνη. Το 640 XL είναι καλή επιλογή για τις απαιτήσεις σου. Το πρόβλημα με τα Windows είναι μόνο με αυτούς που παίζουν games. Βλέπεις κάτι σε G4?

Πράγματι θα ήθελα παραπάνω από 5 ίντσες.

To LG G4 είναι single SIM, τουλάχιστον αυτά που βλέπω στο σκρουτζ. Υπάρχει και dual SIM, και αν ναι από πού το προμηθεύομαι και σε τι τιμή? Είναι πάρα πολύ όμορφο κινητό.

Δημοσ.

Πράγματι θα ήθελα παραπάνω από 5 ίντσες.

To LG G4 είναι single SIM, τουλάχιστον αυτά που βλέπω στο σκρουτζ. Υπάρχει και dual SIM, και αν ναι από πού το προμηθεύομαι και σε τι τιμή? Είναι πάρα πολύ όμορφο κινητό.

Νομίζω από εδώ: http://www.amazon.com/LG-Leather-Factory-Unlocked-Compatibility/dp/B00Z4S4GY4

Δημοσ.

Χαίρετε.

Έχω ένα iPhone 4S αλλά ενδιαφέρομαι για την αγορά καινούριου δίκαρτου κινητού με μεγάλη οθόνη (τουλάχιστον 5.5'' αλλά αν είναι 6'' ακόμη καλύτερα) που -το βασικότερο όλων- να έχει πολύ καλή αυτονομία (έχω βαρεθεί να φορτίζω το 4S). Καλό θα ήταν να το πάρω από ελλάδα για να έχω την ασφάλεια του service και της εγγύησης αλλά αν υπάχει πραγματική ευκαιρία από κινεζομάγαζο διατίθεμαι να δοκιμάσω.

Κοιτούσα το Ascend Mate 7 που βγαίνει γύρω στα 550 αλλά πιστεύω ότι ίσως είναι λίγο overkill για τις απαιτήσεις μου. Βασική χρήση κάνω (όχι παιχνίδια, όχι πολύπλοκα πράγματα) αλλά δουλεύω αρκετά το ίντερνετ (γι' αυτό και η ανάγκη για μεγάλη οθόνη) οπότε αν ήταν 4G το κινητό ακόμη καλύτερα, ενώ με ενδιαφέρει να έχει δυνατότητα για αξιοπρεπείς φωτογραφίες στο φώς και το σκοτάδι (δεν ζητάω το τέλειο, φωτό επιπέδου 4S θα ήθελα αλλά να μπορεί να βγάζει και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, κάτι το οποίο δεν υφίσταται με το 4S). Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά οι sim που θα έχω θα είναι η μία vodafone και η άλλη cosmote.

Υπάρχει κάποια καλή πρόταση μέχρι 250 ευρώ ή να κάνω την καρδιά μου πέτρα και να δώσω το 550άρι για το Mate 7 ?

Ζαχαρώνω αρκετά και τα Xperia C5 και Lenovo Z2 κι ας φτάνουν το 350άρι.

Ευχαριστώ.

meizu απο public

http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-meizu-m2-note-16gb-dual-sim-gkri/prod7840398pp/

Δημοσ.

Γτ απο public και οχι απο κινεζομαγαζο?

με 155 το βρησκεις και + 30 αμα περασει τελωνειο!

θελει εγγυηση το παιδι αλλιως απο κινα υπαρχον κ καλυτερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...