Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε ολους !!αγορασα ενα κουτι εχθες το corsair n 500 ....εχει ενα καλωδιο που γραφει επανω 1394 και δεν ξερψ πραγματικα που μπαινει!

και η μητρικη που εχω ειναι η FM2A88X EXTREME 4+

και κατι αλλο ενω δειχνουν οτι τα ηχεια δουλευουν κανονικα δεν ακουω τιποτα...

μια βοηθεια παλι φιλοι μου...

σας ευχαριστω εκ των προτερων υγεια μονο

post-267267-0-54626900-1446026276_thumb.jpg

Δημοσ.

Το IEEE1394 ή αλλιώς Firewire είναι ένα πρότυπο επικοινωνίας παρόμοιο με το USB.

Πλέον χρησιμοποιείται ελάχιστα εως καθόλου και σε πολύ συγκεκριμένες εφαρμογες, συνήθως σε κάποιες επαγγελματικές συσκευές εικόνας και ήχου.

Κατα 99,999% δέν πρόκειται να το χρειαστείς ποτέ σου.

Δημοσ.

Τα καλώδια στη φωτό(συγκεκρμένα τα HD AUDIO, USB 3.0, HDD Led, Reset SW, +P Led), τα σύνδεσες σωστά? Διάβασε το manual της μητρικής σου. Τα λέει αναλυτικά. Το ΙΕΕΕ1394 δεν συνδέεται κάπου. Επίσης τα ηχεία τα συνδέεις πίσω στην μητρική, στο πράσινο στρογγυλό βύσμα.

Πέρασες τους drivers της μητρικής? 

Δημοσ.

Τα έχω σύνδεση ολα κανονικά και ακόμα και τα ακουστικά δεν δουλεύουν !και σήμερα είδα ότι και οι θηρες usb μπροστά στον Πύργο δεν λειτουργούν !!!!!μου τον έφτιαξαν σε μαγαζί γνωστό αλλα από ότι βλέπω δεν έκαναν και πολλά

Δημοσ.

Λες ότι τα έχεις συνδέσει κανονικά και ότι σου το έφτιαξαν στο μαγαζί. Ένα από τα δύο συμβαίνει. Κάνε ένα screenshot από το Device manager και βγάλε μια φωτό από το εσωτερικό του pc εστιάζοντας στο κάτω μέρος της μητρικής και ανέβασέ τα.

Δημοσ.

Άκου τι έγινε αγόρασα ένα Τροφοδοτικο το έβαλα πάνω και όταν το έβαλα σε λειτουργία μπαμ και κάηκε πήγα το μηχάνημα πίσω και μου είπαν ελαττωματικό το Τροφοδοτικο .τα είχα συνδέσει ολα εγω και σωστά . Στο μαγαζί λοιπόν μου άλλαξαν Τροφοδοτικο και τσέκαραν τα πάντα αν έχω άλλου πρόβλημα αλλα ευτυχώς όχι . Όταν πήρα των υπολογιστή σπίτι αφού τα είχαν λύσει και δέσει ολα τότε από εκεί και πέρα είχα θέμα με τον ήχο !

Όταν πάω σπίτι θα ανεβάσω φωτό και screenshot

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...