Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ,κατα την διαδικασία εγκατάστασης της νέας υδρόψυξής μου ,έβγαλα τον cpu για να τον καθαρίσω καλά και πρόσεξα μερικά στραβωμένα και ένα σπασμένο pin στην μητρική .Τα στραβωμένα τα ίσιωσα αλλα το σπασμένο δεν μπορώ να το κάνω κάτι .Το άμεσο αποτέλεσμα αυτού είναι να μην δουλεύουν τα 2 dimms απ'τα 4 καθώς και μια καθυστέρηση στην διαδικασία του shutdown (ίσως να μην φταίει το pin εκεί καθώς πέρασα κάποια πράγματα) .Η μητρική είναι η z97x-ud5h και πέρα απο όλα τα άλλα ,δεν έχει εγγύηση αν και απότι ξέρω και να είχε δεν καλύπτουν σπασμένα pins .

Η ερώτηση μου λοιπόν είναι αν υπάρχει περίπτωση να μπορώ να την πάω κάπου και να μου φτιάξουν το σπασμένο pin και οποιοδήποτε άλλο θέμα μπορεί να έχει η μητρική .Ακόμα και χωρίς εγγύηση ,είναι μητρική των 170€ οπότε μέχρι ένα κόστος ύψους 40€ θεωρείται αποδεκτό .Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη αλλα φαντάζομαι αν δεν είναι ακριβά μπορώ να την στείλω και αλλού

Δημοσ.

Το έψαχνα πολύ ώρα αλλά το βρήκα τελικά το θέμα, χίλια μπράβο στον conkal πραγματικά που έβγαλε τέτοιο οδηγό ;) :

http://www.insomnia.gr/topic/550809-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B7-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-pin-%CF%83%CF%84%CE%BF-socket-intel/

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίος multy, αυτό έψαχνα.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και καρφίτσα απο σκουλαρίκι αν δεν έχεις παλιά μητρική να πάρεις απο εκεί πινάκι.

Καρφίτσα ατσάλινη δεν θα σου πρότεινα γιατί δεν συμπιέζεται εύκολα και είτε θα κρατάει στραβό τον επεξεργαστή, είτε δεν θα κάνει επαφή αν δεν έχει ακριβώς το ίδιο ύψος.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ ,αλλα έχω ήδη διαβάσει τον οδηγό του conkal πριν ανοίξω το θέμα .Πιο πολύ έψαχνα κάποιο μαγαζί να αναλάβει την δουλειά γιατι φοβάμαι οτι μπορεί να κάνω μεγαλύτερη ζημιά

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω να γίνεται αυτό αν και δεν νομίζω .Παρεπιμπτόντως το θέμα λύθηκε καθώς χθές ανακάλυψα οτι το Pin δεν είναι σπασμένο αλλα στραβωμένο τόσο πολύ μέσα στην τρύπα που φαινόταν σπασμένο .Τελικά ισιώθηκε και όλα καλά

• Like 4
Δημοσ.

Πραγματικά δεν έκανα τίποτα άτσαλα και χωρίς προσοχή .Απλά το είχα πάρει μαζί στο μαγαζί που δουλεύω και είχα τρέξιμο οπότε μπορεί απ'την βιασύνη να έκανα καμιά βλακεία και να μην το κατάλαβα ,αλλα γενικά πρόσεχα...τέλος καλό όλα καλά

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...