bill2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 αμα κανετε της πραξεις χωρις το τελος βγαινει -4,44 οτι μου χρωσταν μαζι με την ενεργοποιηση ειναι 19,94 και μαζι και το φπα συνολο 24,53 αφου το τεος το χρεωνει γιατι λει οτι ειναι τσαμπα αν δεν το εβαζε θα μου χρωστουσαν 4,44 ευρω
christakos07 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μια χαρά είναι ο λογαριασμός σου. Το τέλος ενεργοποίησης δεν χρεώνεται.Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα σου.
bill2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 ναι σωστα αλλα δεν μου ανεφεραν κατι οτι το τηλεφωνο ειναι μςω ρουτερ ειχα ακουσει και οταν τους ρωτησαν μου ειπαν οτι ειναι κανονικα απως σε ολες της ερταιριες ξεχωριστα απο το ρουτερ
christakos07 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Βελτίωσε λίγο τη σύνταξη των λέξεων και χρησιμοποίησε σημεία στίξης. Δυσκολεύομαι πρωί πρωί να διαβάσω κείμενα τόσο φλου. Επανέλαβε την ερώτηση σου.
bill2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 σόρρυ αλλά έγραφα πρίν απο κινητό λεω όταν έκανα την ίτηση δεν μου είπαν ότι το τηλ΄ρφνο περνάει μέσα απο το ρούτερ και οταν ρώτησα μου ειπα οτι δεν χρειάζεται να δουλεύει το ρουτερ για να εχετε τηλεφωνο
christakos07 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Ναι κακώς δεν στο είπαν. Η τηλεφωνία της cyta είναι VOIP(voice over ip).Άρα το τηλέφωνο πρέπει να είναι καρφωμένο πάνω στο ρούτερ. Δεν βλέπω πάντως που είναι το πρόβλημα σ' αυτό...
aGka8l Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 ξεκινας και λες για το τελος ενεργοποίησης και μετά λες για το voip, το voip δεν ειναι τοσο κακο κατε με δε νομιζω ομως να σου κρυψαν το voip δε το θεορώ λογικό , εκτος και αν εκανες αιτηση σε κανα μεταπωλητη και το κανε απλα για να παρει την προμήθεια απο την αίτηση
Nahock Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 ξεκινας και λες για το τελος ενεργοποίησης και μετά λες για το voip, το voip δεν ειναι τοσο κακο κατε με δε νομιζω ομως να σου κρυψαν το voip δε το θεορώ λογικό , εκτος και αν εκανες αιτηση σε κανα μεταπωλητη και το κανε απλα για να παρει την προμήθεια απο την αίτηση Εάν το κάθε δωμάτιο έχει το τηλέφωνό του, τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Πρέπει να συνδεθούν όλα τα τηλέφωνα με το router; Η σύνδεση πως γίνεται;
_filippos_ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 ασύρματο τηλέφωνο και είσαι κομπλέ σε όλο το σπίτι
bill2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Ναι συμφωνώ αλλά γιατί να μου το αποκρύψουν αν το ήξερα θα πήγαινα είτε ότε είτε forthnet
panos- Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Αν καλέσεις έρχεται τεχνικός και βάζει ειδικές πρίζες και έχεις παντού. Κάλεσε 13877
bill2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 α οκ θα καλέσω αλλά εγώ το λέω από την άποψη ότι δεν θα ήταν καλύτερα να μην χρειαζόταν να κρέμονται από αυτό για τηλέφωνο και αν κοπεί το ρεύμα τι γίνεται η κάρτα σχεδόν πάντα είναι κάτω από .5 λεπτά ενοωω του κινητού
aGka8l Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Εάν το κάθε δωμάτιο έχει το τηλέφωνό του, τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Πρέπει να συνδεθούν όλα τα τηλέφωνα με το router; Η σύνδεση πως γίνεται; βαζεις στην πρωτη μπριζα του σπιτιου μια 2πλη μπριζα και χωριζεις adsl k tel , στο adsl βαζεις οτι ερχεται απεξω και στο tel vazeis rj11 απο το ρουτερ πισω στην μπριζα και εχεις παντου τηλέφωνο , αλλη λυση είναι να γυρισεις πισω την τηλεφωνια στις μπρίζες με το κλασσικο φιλτρο και πριν απο καθε συσκευη να βαζεις φιλτρο αυτο εχει σαν αποτελεσμα ομως να χανεις λιγο σε συγχρονισμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα