roditis82 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Παιδια οταν βαζω την gtx980 πανω στο νεο σετακι i5 6500 msi B150m pro-dh 2xddr4 2133mhz ram δεν εχω σημα ενω με την onboard gpu λειτουργει και booταρει κανονικα... Η καρτα ειναι η Gtx 980 gaming 4G το logo της msi αναβει κανονικα αλλα τα fan μετα απο λιγο σταματανε εντελως, και το pc δεν εχει εικονα...αν ξερει κανεις μια λυση...
roditis82 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 γαμωτο δεν ξερω αυτην την στιγμη ειμαι κανονικα στα windows 10... ram cpu αναγνωριζονται κανονικά, μόλις βαλω πάνω την gpu (GTX 980 GAMING 4G) καθόλου σήμα...δυστυχώς δεν εχω τροφοδοτικο δευτερο για να τσεκαρω. το gpu δουλευε κανονικα πανω στην asrock extreme3 μαζι με τον AMD FX8320, με το ΙΔΙΟ τροφοδοτικο......
mythic Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Καλημερα Μεσα απο το bios πρεπει να ειναι ενεργοποιημενη η ενσωματωμενη καρτα σαν προεπιλογη. Οσο για τα fans της καρτας εδω η απαντηση γιατι δεν γυριζουν: ZeroFrozr technology eliminates fan noise in low-load situations by stopping the fans when they are not needed. Site: MSIGTX 980 Gaming 4G
babisflou7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 koυλο αλλα εχει συμβει παλαιοτερα... το καλωδιο hdmi το βαζεις κανονικα πισω απο την καρτα ετσι δεν ειναι? δεν το αφηνεις πανω στη υποδοχη hdmi της μητρικης... ρωταω γιατι 9 στις 10 φορες εμεις κατι κανουμε λαθος...
roditis82 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Παιδια να στε καλα βρηκα την λυση!!! Το backpanel της μητρικης ειχε κατι σηδερακια που ακουμπουσαν πανω στγν μητρικη προκαλωντας πιθανοτατα στατικο ηλεκρτισμο στο μερος του pci xpress slot... Τα εκοψα και πουφ!!! ολα ζαχαρη τελικα οσο ζεις μαθαινει;, φτιαχνω τα pc μου εδω και μια 15ετια αλλα παντα υπαρχει πρωτη φορα για κατι
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 το καλωδιο hdmi το βαζεις κανονικα πισω απο την καρτα ετσι δεν ειναι? δεν το αφηνεις πανω στη υποδοχη hdmi της μητρικης... ρωταω γιατι 9 στις 10 φορες εμεις κατι κανουμε Παιδια να στε καλα βρηκα την λυση!!! Το backpanel της μητρικης ειχε κατι σηδερακια που ακουμπουσαν πανω στγν μητρικη προκαλωντας πιθανοτατα στατικο ηλεκρτισμο στο μερος του pci xpress slot... Τα εκοψα και πουφ!!! ολα ζαχαρη τελικα οσο ζεις μαθαινει;, φτιαχνω τα pc μου εδω και μια 15ετια αλλα παντα υπαρχει πρωτη φορα για κατι ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα