Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλα μωρέ τώρα με τα σκουπίδια τύπου Gravity, Revenant κλπ. Βάλτε να δείτε Bayformers να χορτάσετε μπαλίτσα, κινηματογράφο, σόρυ.

δε νομιζω οτι οποιος θεωρει το revenant μετριο -οχι σκουπιδι προφανως, ουτε καν-, ειναι κατα αναγκη αυτος που βλεπει τρανσφορμερς

αυτο ειναι αυτιστικη λογικη

δεν περιμενα να δω φιλοσοφικο-λυρικο δοκιμιο πανω στην φυση του ανθρωπου, ειδα ενα mash-up αυτου, οσο επιφανειακο μπορει να γινει σε συνδιασμο με μια περιπετεια εκδικησης... χωρις τελικα να κλινει πουθενα εκ των δυο επιλογων η ταινια (ή να κραταει μια ισσοροπια εστω), μενοντας κατ εμε μετεωρη στο να μην ειναι τιποτα

κιλλικ δε πιανω το ''χιουμορ'' αλλα αφου τα βγαζεις απο μεσα σου εστω και ετσι, γαμω :D

• Like 3
  • Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήγα χθες να την δω στον τοπικό μας κινηματογράφο και την έβαλαν σε ποιότητα cam-rip. Πιξελάκια, δεν φαίνονταν τίποτα... Εν τω μεταξύ πουθενά επίσημη διαφήμιση στο ίντερνετ για την προβολή μόνο αφίσα έξω από το σινεμά...

Τι κάνεις σε αυτήν την περίπτωση; Εκτός του αυτονόητου που σηκώθηκα κι έφυγα και ζήτησα πίσω και τα 8 ευρώ μου.

Δημοσ.

Πήγα χθες να την δω στον τοπικό μας κινηματογράφο και την έβαλαν σε ποιότητα cam-rip. Πιξελάκια, δεν φαίνονταν τίποτα... Εν τω μεταξύ πουθενά επίσημη διαφήμιση στο ίντερνετ για την προβολή μόνο αφίσα έξω από το σινεμά...

Τι κάνεις σε αυτήν την περίπτωση; Εκτός του αυτονόητου που σηκώθηκα κι έφυγα και ζήτησα πίσω και τα 8 ευρώ μου.

Κάνε καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή

http://www.synigoroskatanaloti.gr/stk_ReportSample.html

• Like 1
Δημοσ.

Ναι και το τραγικό είναι ότι όλο και όλο 8 άτομα σηκωθήκαμε και φύγαμε και ζητήσαμε πίσω τα λεφτά μας... όλος ο υπόλοιπος κινηματογράφος τον χαβά του... ούτε που τους ένοιαξε (γιατί σίγουρα το κατάλαβαν)... Ο ήχος ήταν σα να παίζει από ηχείο κινητού...

Κάποιοι μας κοιτούσαν και περίεργα, σε φάση τους χαλάμε την ταινία :P 

Κάνε καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή

http://www.synigoroskatanaloti.gr/stk_ReportSample.html

Δεν το 'χω ξανακάνει... το έχεις ξανακάνει;

Δημοσ.

Ναι και το τραγικό είναι ότι όλο και όλο 8 άτομα σηκωθήκαμε και φύγαμε και ζητήσαμε πίσω τα λεφτά μας... όλος ο υπόλοιπος κινηματογράφος τον χαβά του... ούτε που τους ένοιαξε (γιατί σίγουρα το κατάλαβαν)... Ο ήχος ήταν σα να παίζει από ηχείο κινητού...

Κάποιοι μας κοιτούσαν και περίεργα, σε φάση τους χαλάμε την ταινία :P 

Δεν το 'χω ξανακάνει... το έχεις ξανακάνει;

Οχι, άλλα δεν έχεις κάτι να χάσεις. Δωρεάν είναι απλά πρέπει να είναι επώνυμη καταγγελία. Το σωστό πάντως αυτό είναι που πρέπει να γίνει για να καταλάβουν ότι αυτό που έκαναν ήταν τραγικό. Μπορεί να έχεις και κανένα κέρδος (δωρεάν εισητήριο κτλ) άμα θέλουν να είναι σωστοί επαγγελματίες. Αν και χλωμό το κόβω αφού δεν είναι αλυσίδα.

Μπορείς να δεις και στο ΙΝΚΑ. Νομίζω γίνεται να κάνεις και ανώνυμη καταγγελία αλλά δεν είμαι σίγουρος.

http://www.inka.gr/?page_id=49

Δημοσ.

Οχι, άλλα δεν έχεις κάτι να χάσεις. Δωρεάν είναι απλά πρέπει να είναι επώνυμη καταγγελία. Το σωστό πάντως αυτό είναι που πρέπει να γίνει για να καταλάβουν ότι αυτό που έκαναν ήταν τραγικό. Μπορεί να έχεις και κανένα κέρδος (δωρεάν εισητήριο κτλ) άμα θέλουν να είναι σωστοί επαγγελματίες. Αν και χλωμό το κόβω αφού δεν είναι αλυσίδα.

Μπορείς να δεις και στο ΙΝΚΑ. Νομίζω γίνεται να κάνεις και ανώνυμη καταγγελία αλλά δεν είμαι σίγουρος.

http://www.inka.gr/?page_id=49

Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να προσφύγω σε κάτι τόσο ακραίο. Αλλά θα ήθελα να του δώσω να καταλάβει ότι θα προσφύγω αν το συνεχίσει αυτό τώρα που το βρήκε. Είναι ο μόνος κινηματογράφος εδώ και αν συνεχίσει έτσι πάει και αυτό, δεν θα μπορούμε να πηγαίνουμε σινεμά, τουλάχιστον όσους μας ενδιαφέρει η ποιότητα του οπτικουακουστικού υλικού.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να προσφύγω σε κάτι τόσο ακραίο. Αλλά θα ήθελα να του δώσω να καταλάβει ότι θα προσφύγω αν το συνεχίσει αυτό τώρα που το βρήκε. Είναι ο μόνος κινηματογράφος εδώ και αν συνεχίσει έτσι πάει και αυτό, δεν θα μπορούμε να πηγαίνουμε σινεμά, τουλάχιστον όσους μας ενδιαφέρει η ποιότητα του οπτικουακουστικού υλικού.

Κοίτα άμα είναι να σας κοροιδεύει έτσι και να παίζει DVD screener σε μεγάλη οθόνη, καλύτερα να κλείσει. Κάθεσαι και βλέπεις τη ταίνια όταν βγει σε Bluray σπίτι σου και γλιτώνεις και τα 7 ευρώ.

• Like 2
Δημοσ.

Ακραίο; Οι άνθρωποι είναι τραγικοί απατεώνες και για φυλακή αν έκαναν αυτό που είπες! Ακραίο θα ήταν να συνεχίσουν να λειτουργούν αυτό το απατεωνομάγαζο που θέλουν να αποκαλούν κινηματογράφο...

• Like 3
Δημοσ.

ρε παιδια να πω κατι τωρα με αφορμη αυτο που λεει το παλικαρι.. απο κατι τετοιες περιπτωσεις συνεχιζουν οι απατεωνες και δρουν ανενοχλητοι!! οσο λεμε "που να μπλεκω τωρα" , "ελα μωρε" και κατι τετοια.. φιλε μου επρεπε μολις βγεις απο το σιμενα να καλεσεις επιτοπου την αστυνομια οχι να το γραφεις εδω μεσα και να λες οτι δε θες να τον καταγγειλεις γιατι μετα δε θα χεις που να πηγαινεις!!

Δημοσ.

Αν κρινω απο το location ειναι ο τοπικος στην Κερκυρα...Καπου ειχα ακουσει οτι παιζει στον στο συγκεκριμενο cinema αλλα χθες που περασα δεν ειχε καν αφiσα...επαιζε 2 αλλες ταινιες...

Δημοσ.

Ακραίο; Οι άνθρωποι είναι τραγικοί απατεώνες και για φυλακή αν έκαναν αυτό που είπες! Ακραίο θα ήταν να συνεχίσουν να λειτουργούν αυτό το απατεωνομάγαζο που θέλουν να αποκαλούν κινηματογράφο...

ρε παιδια να πω κατι τωρα με αφορμη αυτο που λεει το παλικαρι.. απο κατι τετοιες περιπτωσεις συνεχιζουν οι απατεωνες και δρουν ανενοχλητοι!! οσο λεμε "που να μπλεκω τωρα" , "ελα μωρε" και κατι τετοια.. φιλε μου επρεπε μολις βγεις απο το σιμενα να καλεσεις επιτοπου την αστυνομια οχι να το γραφεις εδω μεσα και να λες οτι δε θες να τον καταγγειλεις γιατι μετα δε θα χεις που να πηγαινεις!!

Ναι έχετε δίκιο και οι δύο και συμφωνώ γι αυτό και σηκώθηκα κι έφυγα κι εγώ και οι υπόλοιποι. Μαργαρίτα γράφω εδώ γιατί προφανώς θέλω και προτίθεμαι να το συζητήσω το θέμα. Η αστυνομία στο μέρος μου δεν έχει έρθει για πολύ πιο σοβαρούς λόγους (όταν σηκώνει το τηλέφωνο μετά από μισάωρα). Το ότι σκέφτομαι το γεγονός ότι δεν θα 'χω σινεμά είναι αλήθεια και δεν το βρίσκω παράλογο και νομίζω θα το καταλάβαινε ο κάθε σινεφίλ. Επίσης δεν είναι πάντα η καλύτερη λύση η πιο ακραία, δεν θα ήταν ιδανικότερο να μην το ξανακάνει ποτέ ΧΩΡΙΣ να χρειαστεί η καταγγελία; Όπως και σε όλες τις άλλες περιπτώσεις. 

Μερικές σκέψεις....

¨Εγινε αυτό χθες (απ' όσο ξέρω και ελπίζω πρώτη φορά) και σήμερα η αφίσα δεν υπάρχει άλλο άρα δεν θα την ξαναδείξει την ταινία. Πιθανόν επειδή είδε ότι σηκωθήκαμε και φύγαμε και φοβήθηκε μην κάνουμε κάτι...

Όπως και να 'χει το συζητήσαμε με την παρέα, τους έδειξα και τα λινκ σας και τα μηνύματα σας και είπαμε εφ όσον έγινε αυτή τη φορά και μόνο να μην προχωρήσουμε σε κάτι τέτοιο. Θα προχωρήσουμε όμως σε κάτι τέτοιο εφ όσον ξαναγίνει, και μάλιστα όπως είπε και η Μαργαρίτα απευθείας το ίδιο λεπτό.

Ο λόγος που δίνουμε αυτή τη "2η ευκαιρία" είναι ότι ο κινηματογράφος είναι μικρός και τρέχει από 3-4 άτομα προσωπικό. Ξέρω ότι αυτή δεν είναι δικαιολογία βέβαια...

Όπως και να 'χει το γεγονός και μόνο ότι στην προσπάθεια του να βγάλει λίγα παραπάνω χρήματα το πρώτο που σκέφτηκε είναι αυτό, είναι τραγικό. Υπάρχουν χίλιοι δυο άλλοι τρόποι να προσελκύσουν κόσμο. 

Είναι λογικά αυτά που λέω; Πρώτη φορά μου τυχαίνει και μένα γι αυτό και ζητάω και την γνώμη σας.

Αν κρινω απο το location ειναι ο τοπικος στην Κερκυρα...Καπου ειχα ακουσει οτι παιζει στον στο συγκεκριμενο cinema αλλα χθες που περασα δεν ειχε καν αφiσα...επαιζε 2 αλλες ταινιες...

Χθες υπήρχε, σήμερα την έβγαλε.. ίσως μετά που είδε ότι σηκωθήκαμε χθες και φύγαμε τόσα άτομα να κατάλαβε το λάθος...

Δημοσ.

Η ταινία είναι λίγο αργή αλλά ειναι πολύ καλή. Εξαιρετική φωτογραφία και στις σκηνές δράσης πραγματικά έσπερνε... Το ότι στη σκηνή με την αρκούδα δεν συμμετείχε αρκούδα ειναι φοβερό! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...