Anthraxos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Καλημερα...Μια ερωτηση.Ειναι απαραιτητο το κινητο να υποστηριζει δικτυα 4g?
panos- Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Καλημερα...Μια ερωτηση.Ειναι απαραιτητο το κινητο να υποστηριζει δικτυα 4g? Αν θες γρήγορες ταχύτητες στα δεδομένα. Αλλά θεωρητικά, όχι.
2.1Ohm Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Καλημερα...Μια ερωτηση.Ειναι απαραιτητο το κινητο να υποστηριζει δικτυα 4g? Ιδιο κινητο ενα dual sim lumia 640 Xl 3G δικο μου και 640XL 4g τις κοπελας μου και οι 2 cosmote καρτοκινητο στο ιδιο μερος τις θεσσαλονικης εγω με 3G μετρησα 13+/- Mpps η κοπελα μου 24+/- mpps υπαρχει διαφορα ναι αλλα για να μπαινεις στον γοογλι και στον φβ θα το θελεις αντε να streamareis και καμια ταινια utube αντε να κατεβασεις και κατι τα 13 δν σου φτανουν?? Στο σπιτι μ εχω συνδεση με 4 και μπορω να παιζω online games streamarw 1080p με popcorn time ταινιες και τα 13 δν φτανουν στο κινητο?!
Anthraxos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ωραια..Αξιζει να περιμενω μεχρι τα χριστουγεννα πχ για καποια καλη κυκλοφορια μεχρι τα 200ευρω που θελω η να προβω σε καποια τωρινη αγορα?
2.1Ohm Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ωραια..Αξιζει να περιμενω μεχρι τα χριστουγεννα πχ για καποια καλη κυκλοφορια μεχρι τα 200ευρω που θελω η να προβω σε καποια τωρινη αγορα? Παρε τωρα ενα Xiaomi redimi note 2 η περιμενε για το λιγο κλτρο Meizu Metal και ασε τα Ελληνικα! Με 200 ευρω θα παρεις κινητο που κοντραριζεται με τα 300+!
pirotouvlo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Προτείνω με την σειρά μου το Vodafone smart ultra 6 στα 169ευρώ , τα specs ειναι άψογα και έχει πολυ καλες κριτικες στο εξωτερικο.http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-Smart-ultra-6
vinay123012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 ότι στοιχίζει στην Samsung και την κάθε Samsung να βάλει 4 αντί για 1 ραμ ? Το κόστος κατασκευής είναι αμελητέο, marketing πουλανε και κατασκευαζουν την διαφορα για πετυχουν αναλογες τιμολογησεις στα προιντα τους. Για αυτο αλλωστε βλεπεις κινεζικα κινητα τα οποια ειναι τερατα σε τιμη "χαρισμα". Και ακριβως επειδη στο android πουλανε τα specs, θα βλεπεις εντυπωσιακα νουμερα σε καθε νεο μοντελο για να δικαιολογησουν την αναβαθμιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα