ziaba Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα σας.Σκεφτομαι να αγορασω ενα κινητο μεχρι τα 200ευρω αλλα δεν μπορω να καταληξω σε κατι γιατι ειναι πολλα αυτα που βλεπω.Μεχρι στιγμης μερικα που εχω δει και μου εχουν κανει εντυπωση ειναι τα lg spirit ,moto g 3rd gen.Εχετε εσεις να μου πρωτεινετε κατι μεχρι τα 200ευρω? παρε το μοτο g και μην μπλεξεις με lg και windows
marios elsa Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Νομίζεις ότι στοιχίζει στην Samsung και την κάθε Samsung να βάλει 4 αντί για 1 ραμ ? Το κόστος κατασκευής είναι αμελητέο, marketing πουλανε και κατασκευαζουν την διαφορα για πετυχουν αναλογες τιμολογησεις στα προιντα τους. Για αυτο αλλωστε βλεπεις κινεζικα κινητα τα οποια ειναι τερατα σε τιμη "χαρισμα". Και ακριβως επειδη στο android πουλανε τα specs, θα βλεπεις εντυπωσιακα νουμερα σε καθε νεο μοντελο για να δικαιολογησουν την αναβαθμιση. Αυτο δεν ειναι σημαινει οτι το android απαιτει τα αστρονομικα specs που βλεπεις. To android ειναι πιο βαρυ απο τις υπολοιπες πλατφορμες αλλα δεν ειναι κακογραμμενο, αυτο εναποκειται στις εταιρειες που το αξιοποιουν στις συσκευες τους. Γτ σου ειπε κανεις οτι δεν κοστίζει επεξεργαστης ραμ κτλ? Εστω και 10 λεπτα να βγάλουν απο όλα αυτα θα εχουν τρελο κερδος με της εκατομμύρια πωλήσεις που εχουνε..
paragontikos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 πάντως το moto g 3rd με τα 2gb, το έχει ένα μαγαζί στο σκρουτζ με 259€ ωστόσο λέει κατόπιν παραγγελίας.. βέβαια το έχει μαζί με τα 1gb αλλά όταν μπεις στη σελίδα τους γράφει κανονικά 16gb/2gb και υπάρχει αρκετές μέρες στη σελίδα τους..
Anthraxos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 πάντως το moto g 3rd με τα 2gb, το έχει ένα μαγαζί στο σκρουτζ με 259€ ωστόσο λέει κατόπιν παραγγελίας.. βέβαια το έχει μαζί με τα 1gb αλλά όταν μπεις στη σελίδα τους γράφει κανονικά 16gb/2gb και υπάρχει αρκετές μέρες στη σελίδα τους.. Αν μπορεις στειλε μου λιγο λινκ για το καταστημα.Παντως εχω χρησιμοποιησει windows και μου φαινοντε αρκετα καλα.Και απο θεμα τιμης και απο θεμα αποδοτικοτητας στο συνολο.Εαν ειχαν και store σαν το android τοτε πιστευω θα ηταν κορυφη.Παντα σε σχεση με την τιμη τους.
stevengreeceGR Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Κάτι άσχετο. Η τιμή του Moto G 3rd generation λέτε να πέσει σε μισό χρόνο στα 170€? (τώρα κοστίζει 186€)
2.1Ohm Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Toσο καλα καλα το 2rd δεν εχει!Δυσκολα στα 180 θα παιζει η τιμη του!(πιστευω)
Fulgore Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Θα διαφωνήσω. Η γυναίκα μου έχει το Samsung Galaxy Ace 4 και δεν κολλάει πουθενά. Έχει αλλάξει αρκετά το touchwiz από 4.4.4 και μετά. Οπότε αφήστε την καραμέλα Εσυ λες οτι δεν κολλαει πουθενα και το Touchwiz διαμαντι και ολοι οι reviewers οταν εκαναν review το S6 αλλα ελεγαν αλλα λεμε τωρα. Επισης πολυ καλο να αναφερεις κινητο που φοραει μεχρι 4.4 kitkat και εμεις να λεμε Android με Android 6 update. Επισης ερωτηση σε οσους συμμετεχουν στο θεμα και γενικα σε παρομοια. Το https://www.skroutz.gr/s/7069469/Huawei-Honor-4C-8GB.htmlγιατι δεν το προτεινει κανεις???Καλα specs εχει θα παρει επισημα Android 6. Το j5 που το προτεινουν πολλοι δεν θα παρει Android 6. Σιγουρα τα Lumia 640 Και 640xl ειναι καλες επιλογες στα χρηματα αυτα κυριως λογω της καλης μπαταριας και ολου του πακετου εκτως των εφαρμογων. Και το Moto G τιμια επιλογη και θα παρει και αυτο Android 6 παρολο τα χαμηλα του specs. Θα διαφωνήσω. Η γυναίκα μου έχει το Samsung Galaxy Ace 4 και δεν κολλάει πουθενά. Έχει αλλάξει αρκετά το touchwiz από 4.4.4 και μετά. Οπότε αφήστε την καραμέλα Ποια καραμελα να αφησουμε ρε συ. Εδω ατομα που αγορασανε το S5 απο την προσφορα του Kaizer πριν μισο χρονο και αναφερανε μικρο λαγκαρισματα που και που,πλακα μας κανεις??Και μιλαμε για κινητο με δυνατα specs....
vdeseris Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Το κολλαει, σερνεται, δεν παλευεται κτλ δεν εχει καμια σχεση με το μικρολαγκαρισματα. Το αν θα ανοιξουν οι επαφες σε 0.2 sec αντι για 0.1 sec παλι δεν λεει τιποτα γιατι μιλαμε για ενα κινητο των 110€. Και οποιο παλικαρι δεν με πιστευει κερναω καφεδακι θεσσαλονικη να το δει απο κοντα. Την καληνυχτα μου...
Fulgore Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Το κολλαει, σερνεται, δεν παλευεται κτλ δεν εχει καμια σχεση με το μικρολαγκαρισματα. Το αν θα ανοιξουν οι επαφες σε 0.2 sec αντι για 0.1 sec παλι δεν λεει τιποτα γιατι μιλαμε για ενα κινητο των 110€. Και οποιο παλικαρι δεν με πιστευει κερναω καφεδακι θεσσαλονικη να το δει απο κοντα. Την καληνυχτα μου... Το θεμα ειναι οτι κανενα δεν ενδιαφερει κινητο με τα specs του παραπανω που ειναι και παλιο μοντελο και καμια σχεση με το budget και τις επιλογες του ts εχει.
vdeseris Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Το θεμα ειναι οτι κανενα δεν ενδιαφερει κινητο με τα specs του παραπανω που ειναι και παλιο μοντελο και καμια σχεση με το budget και τις επιλογες του ts εχει. J5 τοτε οπως αναφερθηκε και απο αλλους. Για τα 176€ που ζηταει πιστευω θα τον καλυψει μια χαρα τον TS https://youtu.be/Z53uUG7Zn4w
Fulgore Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Καλα το παραπανω video δεν μου λεει πολλα. Προφανως και το Nexus 5 ειναι καλυτερη συσκευη(εκτως της μπαταριας ισως)και εχει παρει και Android 6 που το j5 δεν θα παρει ποτε. Τρελη ξενερα για μενα προσωπικα να αγορασεις καινουργια συσκευη και να μην παρει καν την τελευταια αναβαθμιση του Android.
vdeseris Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Καλα το παραπανω video δεν μου λεει πολλα. Προφανως και το Nexus 5 ειναι καλυτερη συσκευη(εκτως της μπαταριας ισως)και εχει παρει και Android 6 που το j5 δεν θα παρει ποτε. Τρελη ξενερα για μενα προσωπικα να αγορασεις καινουργια συσκευη και να μην παρει καν την τελευταια αναβαθμιση του Android. Λιγο που εψαξα δεν βρηκα καποιο link που να λεει οτι το j5 δεν θα παρει αναβαθμιση σε 6.0. Δεν ειναι στην πρωτη φουρνια οκ. Αλλα ακυρο δεν εχει φαει. Εχεις καποιο link?
Fulgore Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μιας και η Samsung ειναι ''σοβαρη'' εταιρια και βγαζει και πολλα μοντελα,και ενω εχει βγει ηδη το Android 6 σε καποια κινητα η λιστα ως τωρα ειναι αυτη επισημα http://www.androidmarshmallow.info/android-marshmallow-update-galaxy-s5-s6-s6-edge-and-note-5.html Το αν αλλαξει κατι προς το μελλον αγνωστο. Δηλαδη οι αλλες εταιριες που εχουν βγαλει ηδη λιστες με υποστηριξεις κινητων ειναι χαζες ενω η Samsung στο περιμενε....
vdeseris Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μιας και η Samsung ειναι ''σοβαρη'' εταιρια και βγαζει και πολλα μοντελα,και ενω εχει βγει ηδη το Android 6 σε καποια κινητα η λιστα ως τωρα ειναι αυτη επισημα http://www.androidmarshmallow.info/android-marshmallow-update-galaxy-s5-s6-s6-edge-and-note-5.html Το αν αλλαξει κατι προς το μελλον αγνωστο. Δηλαδη οι αλλες εταιριες που εχουν βγαλει ηδη λιστες με υποστηριξεις κινητων ειναι χαζες ενω η Samsung στο περιμενε.... Ειναι και το galaxy alpha μεσα στη λιστα: http://www.youmobile.org/blogs/entry/-ETA-Dates-Official-List-of-Confirmed-Samsung-devices-to-get-Android-6-0-Marshmallow-Updates Επισης: "Marshmallow for Mid-Range devices The Korean giant is still evaluating the Marshmallow 6.0 updates on some of its current mid-range devices, due to lower hardware performance and limited memory than High-end flagship devices. We will add any samsung Galaxy mid-range devices from the (E, A, J.. etc) family once we get a confirmation about them." Απο το παραπανω link
Fulgore Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Ειναι και το galaxy alpha μεσα στη λιστα: http://www.youmobile.org/blogs/entry/-ETA-Dates-Official-List-of-Confirmed-Samsung-devices-to-get-Android-6-0-Marshmallow-Updates Επισης: "Marshmallow for Mid-Range devices The Korean giant is still evaluating the Marshmallow 6.0 updates on some of its current mid-range devices, due to lower hardware performance and limited memory than High-end flagship devices. We will add any samsung Galaxy mid-range devices from the (E, A, J.. etc) family once we get a confirmation about them." Απο το παραπανω link Δηλαδη κατσε και περιμενε εσυ σαν πελατης της ποτε θα αποφασισει για το αν θα παρεις αναβαθμιση ή οχι. Και αυτο γιατι βγαζει 800διαφορετικα μοντελα η εταιρια και εχει χασει τον μπουσουλα. Αν θα παρεις αναβαθμιση και ακομα και αν σου πει οτι θα παρεις αναβαθμιση,αντε μετα περιμενε ποτε για το μοντελο που εχεις αγορασει. Απο τα καραγκιοζιλικια δυστηχως του Android οι αναβαθμισεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα