Makeran Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Σε καθε ποστ βλεπω samsung προτίνεις ε? Χαχαχαχχα To galaxy neo plus τι να το κανει? Δλδ με αυτο θα κανει αναβάθμιση το κινητο του? Σοβαρεψου λιγο δεν ζητάει μπρίκι του καφε Αλλα ενα καλο και αξιόλογο κινητο. Το LUMIA 640 XL ειναι κινηταρα αν και εμενα δεν μου αρέσουν τα Windows την αληθεια πρεπει να την λεμε.. Από android είναι πολύ καλό...
marios elsa Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Από android είναι πολύ καλό... Δλδ τι καλο εχει?
Anthraxos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Παιδες το moto g 3rd gen με τα 2gb ram κυκλοφορει μονο στην Αμερικη?
panos- Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Ακόμα ναι. Δεν έχει κυκλοφορήσει Ελλάδα. Αλλά μπορείς να το πάρεις από εξωτερικό
SIP1995 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 BTW android σε κινητό Samsung με 1gb ram και touchwiz, είναι σίγουρο lag και θα σέρνεται το κινητο....πιο πολύ λόγο touchwiz
vdeseris Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 BTW android σε κινητό Samsung με 1gb ram και touchwiz, είναι σίγουρο lag και θα σέρνεται το κινητο....πιο πολύ λόγο touchwiz Θα διαφωνήσω. Η γυναίκα μου έχει το Samsung Galaxy Ace 4 και δεν κολλάει πουθενά. Έχει αλλάξει αρκετά το touchwiz από 4.4.4 και μετά. Οπότε αφήστε την καραμέλα
SIP1995 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Θα διαφωνήσω. Η γυναίκα μου έχει το Samsung Galaxy Ace 4 και δεν κολλάει πουθενά. Έχει αλλάξει αρκετά το touchwiz από 4.4.4 και μετά. Οπότε αφήστε την καραμέλαΤι κάνει η γυναίκα σου αλήθεια, από εργασίες στο κινητό ?
vdeseris Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Τι κάνει η γυναίκα σου αλήθεια, από εργασίες στο κινητό ? autocad, excel, powerpoint... Τι εργασίες ρε φίλε μου? Κινητό είναι. Εγώ το δοκιμάζω αν κολλάει ή όχι. Και από το Note 3 μου είναι πιο "σπιρτόζικο".
darksider13 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Θα διαφωνήσω. Η γυναίκα μου έχει το Samsung Galaxy Ace 4 και δεν κολλάει πουθενά. Έχει αλλάξει αρκετά το touchwiz από 4.4.4 και μετά. Οπότε αφήστε την καραμέλα οκ ισχυει δεν λεω αλλα αν η γυναικα σου το εχει αδειο απο εφαρμογες ή εχει μονο 1-2 κανα facebook , αν το ζορισεις λιγο παραπανω θα κολλησει να σε σιγουρος..
vdeseris Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 οκ ισχυει δεν λεω αλλα αν η γυναικα σου το εχει αδειο απο εφαρμογες ή εχει μονο 1-2 κανα facebook , αν το ζορισεις λιγο παραπανω θα κολλησει να σε σιγουρος.. To έχω φορτώσει αρκετά και παιχνίδια και εφαρμογές και δεν μασάει. Έχει αρκετά γρήγορη εσωτερική μνήμη και το βοηθάει αρκετά στο να ανοίγει γρήγορα τις εφαρμογές.
marios elsa Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 To έχω φορτώσει αρκετά και παιχνίδια και εφαρμογές και δεν μασάει. Έχει αρκετά γρήγορη εσωτερική μνήμη και το βοηθάει αρκετά στο να ανοίγει γρήγορα τις εφαρμογές. Και εγω εχω ενα nokia 3310 και παιζω φιδακι χωρις να κολλαει τι παει να πει αυτο? Παιξε κανε πιο βαρυ παιχνιδακι οπως real racing 3 κτλ.. Αν η Samsun. Και η καθε αλλη εταιρία δεν ειχε θεμα με 1 ραμ δεν θα χριαζοταν να φτασει της ραμ της 3-4 ddr3-4 για να χασει λευτα θα έβαζε 1 ραμ και θα ηταν ευχαριστημενη. Γτ νομίζεις οτι τα iphone εχουν 1-2 ραμ στα κινητα τους? Γιατί εχουν ελαφρύ λογισμικό.. Απο υην αλλη τα android ειναι κακογραμμένα τα περισσότερα και καθε χρόνο τα κανουν ολο και πιο βαριά με αποτελεσμα το 1 ραμ να μην φτανει ουτε για τα βασικα πράγματα..
Makeran Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Και εγω εχω ενα nokia 3310 και παιζω φιδακι χωρις να κολλαει τι παει να πει αυτο? Παιξε κανε πιο βαρυ παιχνιδακι οπως real racing 3 κτλ.. Αν η Samsun. Και η καθε αλλη εταιρία δεν ειχε θεμα με 1 ραμ δεν θα χριαζοταν να φτασει της ραμ της 3-4 ddr3-4 για να χασει λευτα θα έβαζε 1 ραμ και θα ηταν ευχαριστημενη. Γτ νομίζεις οτι τα iphone εχουν 1-2 ραμ στα κινητα τους? Γιατί εχουν ελαφρύ λογισμικό.. Απο υην αλλη τα android ειναι κακογραμμένα τα περισσότερα και καθε χρόνο τα κανουν ολο και πιο βαριά με αποτελεσμα το 1 ραμ να μην φτανει ουτε για τα βασικα πράγματα.. Μπορεί να παίξει και real racing 3
marios elsa Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Χαχχαχα γτ ειπα εγω οτι δεν μπορει? Ολα τα μπορει αλλα το θεμα ειναι πως τα μπορει με πιο αποτελεσμα.. Εγω προσωπικά πρην κανενα 5 μηνο ειχα το samsung s5 που για πολλούς ειναι εβα πολυ καλο κινητο αλλα σε πληροφορώ οτι ηταν μονο κολληματα για την χρήση που κανω οπως και το g3 16αρι που εχω και αυτο μια απο τα ίδια και θα το ξαποστειλω και αυτο..Με φαντάζεσαι με το κινητο του φιλου απο πανω η υο samsung neo grand? Αυτα δεν θα προλάβω να τα πουλήσω γτ θα τα εχω σπασει ήδη.. Και να πουμε τα πράγματα με το ονομα τους το 1 ραμ δεν κανει πια για τπτ είτε ειναι samsung είτε lg..
vaas93 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Και εγω εχω ενα nokia 3310 και παιζω φιδακι χωρις να κολλαει τι παει να πει αυτο? Παιξε κανε πιο βαρυ παιχνιδακι οπως real racing 3 κτλ.. Αν η Samsun. Και η καθε αλλη εταιρία δεν ειχε θεμα με 1 ραμ δεν θα χριαζοταν να φτασει της ραμ της 3-4 ddr3-4 για να χασει λευτα θα έβαζε 1 ραμ και θα ηταν ευχαριστημενη. Γτ νομίζεις οτι τα iphone εχουν 1-2 ραμ στα κινητα τους? Γιατί εχουν ελαφρύ λογισμικό.. Απο υην αλλη τα android ειναι κακογραμμένα τα περισσότερα και καθε χρόνο τα κανουν ολο και πιο βαριά με αποτελεσμα το 1 ραμ να μην φτανει ουτε για τα βασικα πράγματα.. Νομίζεις ότι στοιχίζει στην Samsung και την κάθε Samsung να βάλει 4 αντί για 1 ραμ ? Το κόστος κατασκευής είναι αμελητέο, marketing πουλανε και κατασκευαζουν την διαφορα για πετυχουν αναλογες τιμολογησεις στα προιντα τους. Για αυτο αλλωστε βλεπεις κινεζικα κινητα τα οποια ειναι τερατα σε τιμη "χαρισμα". Και ακριβως επειδη στο android πουλανε τα specs, θα βλεπεις εντυπωσιακα νουμερα σε καθε νεο μοντελο για να δικαιολογησουν την αναβαθμιση. Αυτο δεν ειναι σημαινει οτι το android απαιτει τα αστρονομικα specs που βλεπεις. To android ειναι πιο βαρυ απο τις υπολοιπες πλατφορμες αλλα δεν ειναι κακογραμμενο, αυτο εναποκειται στις εταιρειες που το αξιοποιουν στις συσκευες τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα