Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας.Σκεφτομαι να αγορασω ενα κινητο μεχρι τα 200ευρω αλλα δεν μπορω να καταληξω σε κατι γιατι ειναι πολλα αυτα που βλεπω.Μεχρι στιγμης μερικα που εχω δει και μου εχουν κανει εντυπωση ειναι τα lg spirit ,moto g 3rd gen.Εχετε εσεις να μου πρωτεινετε κατι μεχρι τα 200ευρω?

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν θες σε android το moto ειναι μονοδρομος εκτος αν θες να πας απο κινα πλευρα.

Για εμενα πολυ καλο ειναι το lumia 640 xl αν μπορεις τα Windows

Δημοσ.

Πολύ απλά για Ελληνική αγορά πας σε Moto g 3rd Gen ,αμα μπορείς με τα 2 ram τότε αυτό θα πάρεις 100000% αμα δν μπορείς τότε βάλε στο παιχνίδι και το Lumia 640 xlη το απλο(αλλά κλτρα το xl λόγο τις αψογης μπαταρία και κλτρης ελαφρός κάμερας)

Δημοσ.

γνωμη μου αν θες να αγορασεις απο Ελλαδα πας ή lumia 640 xl ή sony xperia aqua m4

To m4 εχει πολλα προβληματα υπερθερμανσης δν θα το επελεγα με τπτ! Το ηθελε η κοπελα μ και τις απαγορεψα να το παρει!

Μπορεις να δεις και το vodafone smart ulta 6 (ετσι νμζω λεγεται) με 200 ευρω sd615 fhd 5.5 2 ram και σχεδων στοκ ανδροιδ! 

Δες review ολοι εχουν παθει πλακα σχετικα με την αποδοση του στην τιμη που το εχυον!

Και ειναι κινητο τις ΖΤΕ οποτε δν ειναι οτι να ναι εταιρια!

Δημοσ.

moto g σιγουρα μια αξιοπιστη επιλογη με ωραιο περιβαλον χωρις bloatware κτλ συν οτι θα παιρνει update γρηγορα..

μετα αν δε σε πειραζει να παρεις εκτος Ελλαδας, δες και τα xiaomi note2 και mi4c

Δημοσ.

Το moto g 3rd gen το φλερταρω εδω και πολυ καιρο.Αν και εχω ακουσει τα καλυτερα για αυτο το κινητο με χαλαει λιγο το 1gb ram.Ξερετε αν κυκλοφορει στην ελλαδα??.Μου αρεσε παρα πολυ το lumia 640 xl .Και μεχρι στιγμης με εχουν ψιλο κερδισει και τα 2 τηλεφωνα και δεν ξερω πιο να διαλεξω :P

Δημοσ.

Το moto g 3rd gen το φλερταρω εδω και πολυ καιρο.Αν και εχω ακουσει τα καλυτερα για αυτο το κινητο με χαλαει λιγο το 1gb ram.Ξερετε αν κυκλοφορει στην ελλαδα??.Μου αρεσε παρα πολυ το lumia 640 xl .Και μεχρι στιγμης με εχουν ψιλο κερδισει και τα 2 τηλεφωνα και δεν ξερω πιο να διαλεξω :P

Το είχα το Lumia 640 xl, πολύ καλό κινητό για τα λεφτά αυτά, επίσης θα πάρει και τα Windows 10 mobile μόλις γίνουν διαθέσιμα. Το προτείνω στα σίγουρα.
  • Like 1
Δημοσ.

Galaxy Grand Neo Plus

Σε καθε ποστ βλεπω samsung προτίνεις ε? Χαχαχαχχα

To galaxy neo plus τι να το κανει? Δλδ με αυτο θα κανει αναβάθμιση το κινητο του?

Σοβαρεψου λιγο δεν ζητάει μπρίκι του καφε

Αλλα ενα καλο και αξιόλογο κινητο.

Το LUMIA 640 XL ειναι κινηταρα αν και εμενα δεν μου αρέσουν τα Windows την αληθεια πρεπει να την λεμε..

• Like 1
Δημοσ.

Σε καθε ποστ βλεπω samsung προτίνεις ε? Χαχαχαχχα

To galaxy neo plus τι να το κανει? Δλδ με αυτο θα κανει αναβάθμιση το κινητο του?

Σοβαρεψου λιγο δεν ζητάει μπρίκι του καφε

Αλλα ενα καλο και αξιόλογο κινητο.

Το LUMIA 640 XL ειναι κινηταρα αν και εμενα δεν μου αρέσουν τα Windows την αληθεια πρεπει να την λεμε..

Απάντησα ήδη, τζάμπα σπαζεσαι απλά προσπέρασε τα σχόλια του, και γράψε την απάντηση σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...