nickolas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δυστυχώς το πολύ καλό Disk Inventory X δε μου λειτουργεί καλά στο El Kapitan. Μου βγάζει μαύρη την εικόνα του σκληρού δίσκου. Υπάρχει εναλλακτικό πρόγραμμα, ή κάποια λύση? Αναφέρομαι σε πρόγραμμα που να παρουσιάζει το τί πιάνει πόσο χώρο στο σκληρό σου δίσκο ώστε εύκολα να βρίσκεις τί μπορείς να διαγράψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Έχεις ολόκληρο UNIX λειτουργικό, δε χρειάζεσαι κάποιο προγραμμα. Άνοιξε ένα terminal και δώσε: cd / sudo du -xhd 1 Voila! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkotanid Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δυστυχώς το πολύ καλό Disk Inventory X δε μου λειτουργεί καλά στο El Kapitan. Μου βγάζει μαύρη την εικόνα του σκληρού δίσκου. Υπάρχει εναλλακτικό πρόγραμμα, ή κάποια λύση? Αναφέρομαι σε πρόγραμμα που να παρουσιάζει το τί πιάνει πόσο χώρο στο σκληρό σου δίσκο ώστε εύκολα να βρίσκεις τί μπορείς να διαγράψεις. Σε μένα που δοκίμασα μόλις τώρα (10.11.1) λειτουργεί κανονικότατα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα