tzoganise Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα ,Αντιμετωπίζω θέμα με το πληκτρολόγιο , καθώς δεν μου δουλεύουν κάποια πλήκτρα.Δεν έχει πέσει κάποιο υγρό.Τοποθέτησα άλλο , ίδιο πληκτρολόγιο και δεν δουλεύουν και σε εκείνο ακριβώς τα ίδια πλήκτρα.Πως πρέπει να κινηθώ απο εδώ και πέρα ? έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει ??Σημείωση : Το πληκτρολόγιο οθόνης , δουλεύει κανονικά.
censOred Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξέρω αλλα σύμφωνα με το Google μήπως σου λύσει το πρόβλημα??
tzoganise Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξέρω αλλα σύμφωνα με το Google μήπως σου λύσει το πρόβλημα?? Ευχαριστώ , θα το τσεκάρω και ενημερώνω.... Ευχαριστώ , θα το τσεκάρω και ενημερώνω.... Δεν δούλεψε , αλλά αυτό που παρατήρησα είναι ότι αναφέρει τα ίδια πλήκτρα που έχω πρόβλημα και εγώ. Αλλά αν το διαβάζω σωστά , τι νόημα έχει να πατάω το power button για 60" ενώ η συσκευή είναι χωρίς τροφοδοσία ;;;
censOred Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ , θα το τσεκάρω και ενημερώνω.... Δεν δούλεψε , αλλά αυτό που παρατήρησα είναι ότι αναφέρει τα ίδια πλήκτρα που έχω πρόβλημα και εγώ. Αλλά αν το διαβάζω σωστά , τι νόημα έχει να πατάω το power button για 60" ενώ η συσκευή είναι χωρίς τροφοδοσία ;;; Δεν είμαι σίγουρος γιατί γίνεται αυτό χωρίς τροφοδοσία, αλλα και εγώ αυτό καταλαβαίνω. Βέβαια απ'ότι βλέπω αλλού λένε ότι πρέπει να αφαιρέσεις την cmos battery. Εν τέλει εδώ λένε ότι κρατώντας πατημένο το shift για 30 Sec μπορεί να λυθεί το πρόβλημα.
SPANK Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Με εξωτερικό πληκτρολόγιο δοκίμασε να δεις αν ειναι οκ
tzoganise Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Με εξωτερικό πληκτρολόγιο δοκίμασε να δεις αν ειναι οκ Αν δουλέψει με το εξωτ.πληκτρολόγιο , σημαίνει ότι πάμε 100% για νέο πληκτρολόγιο;;;;
SPANK Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Αν εισαι οκ με το εξωτερικό πληκτρολόγιο μετα θα δοκιμάσεις και με ενα live cd με linux να δεις αν υπάρχει και εκει πρόβλημα με το εσωτερικό πληκτρολόγιο και ανάλογα βλέπουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα