Luxx Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Το θεμα ειναι οτι δεν θα εχω ιντερνετ. Αυτο που κανω τωρα ειναι να τα κατεβαζω απο flash streaming site/ you tube με ενα προγραμμα σε μορφη mp4, στα οποια αρχεια υπαρχουν ηδη ενσωματωμενοι υποτιτλοι και να τα μεταφερω στο ipad. Βεβαια η ποιοτητα ειναι σχετικα κακη, περιπου στα 60-80mb αρχεια για 45 λεπτα διαρκεια. Υπαρχει αλλος τροπος; Μπορει το Ipad να διαβαζει ξεχωριστους υποτιτλους με καποιο τροπο; Δεχεται μονο mp4 αρχεια;
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δες με media players όπως oplayer hd lite, xtreme player, vlc: -- http://www.igeeksblog.com/best-ipad-video-player-apps/ Μέσω δικτύου συχνά πυκνά χρησιμοποιώ oplayer hd lite (smb shares σε κάποιο pc) για να δω ταινίες σε δίαφορα φορμάτ, avi, mp4, mkv και υπότιτλους σε αρχείο .srt.
Unabomber Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Εγω προσωπικα, περναω τις movies μαζι με τους subs(ξεχωριστο αρχειο) μεσω itunes, και τις ανοιγω με vlc και παιζουν κανονικοτατα.
basilis5 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 vlc και infuse απο εμενα. το δευτερο μαλιστα κατεβαζει και υποτιτλους απο το ιντερνετ αναλυτικότερα διαβασε εδω http://cmd-z.gr/transfer-movies-subtitles-to-ios-guide/
Luxx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Mp4 μονο ετσι; Υπαρχει αραγε καποιο φορουμ που να εχει ετοιμα τα αρχεια; Ειναι διαδικασια να μετατρεπω τοσα αρχεια σε mp4.
basilis5 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 οχι, εγω περναω avi και mkv. απλα παιζουν περιορισμοι αν πχ κατεβασεις 5.1 dts, οπου εκει πχ το infuse θελει την pro εκδοση νομιζω. αν διαβασεις σε καθε εφαρμογη ξεχωριστα θα δεις τιαρχεια υποστηριζει.
Luxx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δεν ηξερα οτι υπαρχουν τετοια προγραμματα! Τα δοκιμαζω και επανερχομαι!
ramarg Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 To vlc θα σε βολέψει πολύ κατά τη γνώμη μου.Από τότε που επέστρεψε στο appstore λειτουργεί απροβληματιστα σε σχέση με πριν.Δοκίμασε το οπωσδήποτε.Αν χρειαστείς βοήθεια για να περάσεις τα αρχεία στο vlc μέσω itunes πες μας.Δεν είναι καθόλου δύσκολο.
giarosenko Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Εγω προσωπικα, περναω τις movies μαζι με τους subs(ξεχωριστο αρχειο) μεσω itunes, και τις ανοιγω με vlc και παιζουν κανονικοτατα. vlc και εγω.
knogal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 kodi.tv νομίζω υπάρχει τρόπος να εγκατασταθει και σε non jailbroken device. Αναγνωρίζει την ταινία και κατεβαίνουν αυτόματα απο τον σερβερ, ειδάλλως με manual string (ημιαυτοματο). Χρειάζεται κάποια αρχική παραμετροποίηση αλλα μετά ειναι αυτόματο.
TeoNOKIA Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Σε jailbroken device μπορείς να απαλλαγείς εντελώς από τον υπολογιστή. Κατεβάζεις το video μέσω τορρεντ απο το ap*cake και με το ifile το μεταφέρεις στο φάκελο του player που προτιμάς. Με τον ίδιο τρόπο μεταφέρεις και τους υπότιτλους. Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια τον ΑvPlayer 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα