Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα..αγορασα σημερα το πρωι το surf n150 της BELKIN...παρολο που δεν εχω ξανασυνδεσει ρουτερ νομιζω τα καταφερα γιατι δειχνει οτι το ρουτερ ειναι συνδεδεμενο μονο που λεει οτι ειναι "περιορισμενο". Υπεθεσα λοιπον οτι για να ολοκληρωθει η διαδικασια και να μπω στο ιντερνετ επρεπε να ολοκληρωσω την εγκατασταση μεσω ενος cd που ειχε η συσκευασια...μου ζηταει λοιπον "ονομα δικτυου SSID και κωδικο προσβασης..βαζω λοιπον και γω το ονομα και τον κωδικο που εστειλε η wind στον αδερφο μου..και ενω τον αναγνωριζει στο τελευταιο βημα της εγκαταστασης μου βγαζει τον αριθμο εξυπηρετησης πελατων της εταιριας και μου λεει 'παρτε εδω και σιγουρα θα σας βοηθησουμε". Δεν ξερω αν το ρουτερ ειναι ελαττωματικο δεν ξερω αν εγω κανω κατι λαθος ή αν η wind μου εδωσε λαθος κωδικους...τι να πω...θελω για αρχη να μου εξηγησετε αν βαζω οντως αυτο που ζηταει γιατι το "ssid" δεν ξερω καν τι σημαινει αν ξερετε καποιον εναλλακτικο τροπο να το κανω...ή να μου πειτε που μπορω να απευθυνθω τελος παντων γιατι πεδευομαι απο το πρωι...περιττο να σας πω οτι πηγα δυο τρεις φορες απο το καταστημα και δεν βρηκα καμια απολυτως ακρη..επισης επειδη ειμαι καλη στους υπολογιστες αλλα δεν εχω ιδεα απο το "λεξιλογιο" των υπολογιστων οποιος μπει στη διαδικασια να μου εξηγησει ας μου εξηγει ααναλυτικα περι τινος προκειται γιατι θα μπερδευτω..ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

Το SSID ειναι για το ασύρματο wifi και ουδεμια σχέση έχει με τους κωδικούς της wind.

Θα πρέπει να μπείς στο μενού του μόντεμ(γράφει μέσα το manual σε ποια διεύθυνση-πιθανότατα 192.168.1.1)και εκεί θα βάλεις τα στοιχεία της wind στην αντίστοιχη καρτέλα.

Επίσης,πολύ κακή αγορά τα belkin γενικότερα,μην παραξενευτείς εαν στο 6μηνο χαλάσει.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα..αγορασα σημερα το πρωι το surf n150 της BELKIN...παρολο που δεν εχω ξανασυνδεσει ρουτερ νομιζω τα καταφερα γιατι δειχνει οτι το ρουτερ ειναι συνδεδεμενο μονο που λεει οτι ειναι "περιορισμενο". Υπεθεσα λοιπον οτι για να ολοκληρωθει η διαδικασια και να μπω στο ιντερνετ επρεπε να ολοκληρωσω την εγκατασταση μεσω ενος cd που ειχε η συσκευασια...μου ζηταει λοιπον "ονομα δικτυου SSID και κωδικο προσβασης..βαζω λοιπον και γω το ονομα και τον κωδικο που εστειλε η wind στον αδερφο μου..και ενω τον αναγνωριζει στο τελευταιο βημα της εγκαταστασης μου βγαζει τον αριθμο εξυπηρετησης πελατων της εταιριας και μου λεει 'παρτε εδω και σιγουρα θα σας βοηθησουμε". Δεν ξερω αν το ρουτερ ειναι ελαττωματικο δεν ξερω αν εγω κανω κατι λαθος ή αν η wind μου εδωσε λαθος κωδικους...τι να πω...θελω για αρχη να μου εξηγησετε αν βαζω οντως αυτο που ζηταει γιατι το "ssid" δεν ξερω καν τι σημαινει αν ξερετε καποιον εναλλακτικο τροπο να το κανω...ή να μου πειτε που μπορω να απευθυνθω τελος παντων γιατι πεδευομαι απο το πρωι...περιττο να σας πω οτι πηγα δυο τρεις φορες απο το καταστημα και δεν βρηκα καμια απολυτως ακρη..επισης επειδη ειμαι καλη στους υπολογιστες αλλα δεν εχω ιδεα απο το "λεξιλογιο" των υπολογιστων οποιος μπει στη διαδικασια να μου εξηγησει ας μου εξηγει ααναλυτικα περι τινος προκειται γιατι θα μπερδευτω..ευχαριστω προκαταβολικα

καντο παλι Hard reset.

β.δεν θα χρειαστεις το cd.

το ssid ειναι το ονομα του ασυρματου δικτυου.το κλειδωμα το βαζεις wpa+wpa2 ¨η σκετο wpa ή σκετο wpa2.

και μετα ζηταει ενα κωδικο 8 χαρακτηρες και πανω.

μεσα στο ρουτερ λογικα θα πρεπει να ειναι ετοιμα τa pppoe/llc και vpi 8 vci 35 και απλα να σου ζηταει username/password.

στο ρουτερ θα πρεπει να εχει αναψει οτι και να γινει το dsl και οταν βαλεις τα στοιχεια θα πρεπει να αναψει και το ιντερνετ.

καλο θα ηταν καποιος που ξερει να σου περασει και το τελευταιο Firmware αν υπαρχει.

κατα τα αλλα οπως ειπαν τα παιδια κακη επιλογη αυτο το ρουτερ.ολες οι ρυθμισεις με καλωδιο και μετα πας στο ασυρματο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...