jim300 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα...ξερεισ κανεισ κανε να αξιοπιστο σαιτ π να πουλαει κλονουσ iphone 6 σε κλ τιμεσ βεβαια.......και τη γνωμη σασ για του κλωνουσ ευχαριστω....
newsformobiles Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μακριά από κλώνους, εκτός εάν έχεις λεφτά στην κυριολεξία για πέταμα! Καλυτερα πάρε κάποιο κινέζικο παρά κλώνο.
visualizer Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Και ολα αυτά για να κάνεις φιγούρα με το iphone ? χαχαχα είστε απίστευτοι .. Υ.Γ δεν θέλω να σκεφτώ πως έχεις άλλο σκοπό
Makeran Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μακριά από κλώνους, εκτός εάν έχεις λεφτά στην κυριολεξία για πέταμα! Καλυτερα πάρε κάποιο κινέζικο παρά κλώνο. Όντως έτσι είναι, αν και η προσωπική εμπειρία μου έχει δείξει ότι ένας κλώνος μπορεί να είναι καλύτερο από ένα Κινέζικο...
newsformobiles Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Όντως έτσι είναι, αν και η προσωπική εμπειρία μου έχει δείξει ότι ένας κλώνος μπορεί να είναι καλύτερο από ένα Κινέζικο...Αυτό για ανεκδοτο πάντως ειναι πολυ καλό! Με ολα αυτα που λες, φαινεται πόσο ελαχιστα ξερεις την αγορά των κινητων περα από την samsung που βλέπεις με τις παρωπίδες που φοράς....
Makeran Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Αυτό για ανεκδοτο πάντως ειναι πολυ καλό! Με ολα αυτα που λες, φαινεται πόσο ελαχιστα ξερεις την αγορά των κινητων περα από την samsung που βλέπεις με τις παρωπίδες που φοράς.... Εγώ φταίω αν ο κλώνος s3 μου βγήκε σχετικά καλός για τα λεφτά του, ενώ το Honor 3C χάλια?
Dinos_12345 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Εγώ φταίω αν ο κλώνος s3 μου βγήκε σχετικά καλός για τα λεφτά του, ενώ το Honor 3C χάλια?Αν πήρες tlc κλώνο φυσικά και θα βγήκε καλό. Και γαμώ τα κινητά κάνει η tlc
Makeran Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Αν πήρες tlc κλώνο φυσικά και θα βγήκε καλό. Και γαμώ τα κινητά κάνει η tlc Όχι, feiteng ήταν.
AlienTechGR Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα...ξερεισ κανεισ κανε να αξιοπιστο σαιτ π να πουλαει κλονουσ iphone 6 σε κλ τιμεσ βεβαια.......και τη γνωμη σασ για του κλωνουσ ευχαριστω....Για κανένα λόγω μη πάρεις κλώνο.Ποιοτικά είναι χάλια και η διάρκεια ζωής τους είναι συνήθως περιορισμένη.Αν το θες για μόστρα,πάρε κάνα προηγούμενο μοντέλο,μεταχειρισμένο παρά κάποιον άθλιο κλώνο.
Fulgore Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα...ξερεισ κανεισ κανε να αξιοπιστο σαιτ π να πουλαει κλονουσ iphone 6 σε κλ τιμεσ βεβαια.......και τη γνωμη σασ για του κλωνουσ ευχαριστω.... Η γνωμη και η δικη μας αλλα και ολων ειναι οτι οι κλωνοι γενικα κινητων ειναι για μεχρι 50ευρω για να κανεις τον χαβαλε σου και τελος.Ειναι κυριολεκτικα πεταμενα λεφτα,γιατι τι να τον κανεις τον κλωνο Iphone αφου θα σου τρεχει Android????? 1000φορες να παρεις το Iphone απο ενα καταστημα με δοσεις(αφου θα το κρατησεις και καιρο λογικα)παρα ενα κλωνο.Δες πχ οταν ολα ξεκινησαν απο το τοτε δημοφιλες Iphone 4 ενας απο τους πρωτους κλωνους ποσο χαλια ηταν 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα