farcry2 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας παιδια πως μπορώ να ρίξω το αβανς στο αυτοκίνητο?αλλά και από που δημιουργειται?
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μπορει ο μηχανικος αλλα γιατι να το κανει αν το χρειαζεται το αυτοκινητο ? http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=545
cuspid Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μου δημιούργησες δύο απόρίες: Πώς κατάλαβες ότι ο κινητήρας σου έχει "πολύ" αβάνς? Μήπως εννοείς το ρελαντί? Πάντως αν έχεις αυτοκίνητο της τελευταίας δεκαπενταετίας (και βάλε) δεν μπορείς να αλλάξεις το αβάνς γιατί ρυθμίζεται αυτόματα από τον εγκέφαλο. Άρα μόνο αλλάζοντας την χαρτογράφηση του εγκεφάλου μπορείς να το αλλάξεις...
farcry2 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ακούγεται πολυ η μηχανη Παιζει ρολο η βενζίνη;η το καθαρισμα του φίλτρου;
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μου δημιούργησες δύο απόρίες: Πώς κατάλαβες ότι ο κινητήρας σου έχει "πολύ" αβάνς? Μήπως εννοείς το ρελαντί? Πάντως αν έχεις αυτοκίνητο της τελευταίας δεκαπενταετίας (και βάλε) δεν μπορείς να αλλάξεις το αβάνς γιατί ρυθμίζεται αυτόματα από τον εγκέφαλο. Άρα μόνο αλλάζοντας την χαρτογράφηση του εγκεφάλου μπορείς να το αλλάξεις... Αν εννοει ρελαντι ρυθμιζεται πολυ ευκολα απο τον μηχανικο . Συνηθως ειναι λιγο πανω απο τις 1000 στροφες στην αρχη και μετα πεφτει καπου στις 800-900 σε μενα.
Tenshi Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 το αβανς, ειναι η προπορεια αναφλεξης. Ετοιμάσου: "Τι είναι η προπορεία;" 2
nick#18 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Το ποσο πριν παει το πιστονι στο ΑΝΩ ΝΕΚΡΟ ΣΗΜΕΙΟ (οταν παει το πιστονι πανω πανω που κανει τη συπιεση που λεμε!.. οχι τιποτα αλλο για να προλαβω τα παρακατω!) θα πεταξει σπινθιρα το μπουζι! Υ.Γ. Συμπιεση λεγετε η μειωση το ογκου ενος αντικειμενου, που στην προκειμενη ειναι ο "χώρος" που κανει αναφλεξη η βενζινη! (Καλα το ειπα αυτο? )
farcry2 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 αμα εχω ψηλο αβανς εχω μεγαλη σιμπιεση? το αβανς μπορει να προκαλεσει και πειρακια?
farcry2 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δεν λέγεται και κρουστική καυση; Το ψηλό αβανς εχει σχεσει με βρώμικο φιλτρο; Ειναι Αλήθεια οτι τα πειρακια μπορει να λιωσουν τα πιστονια;
JimasGR Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δεν υπάρχει λόγος να πειράξεις αβανς σε μαμά αυτοκίνητο. Αλλου θα είναι κατα πάσα πιθανότητα το πρόβλημα σου. Συνήθως κρουστικη καύση λόγω ψηλης αβανς παρουσιάζεται σε πειραγμένα αυτοκίνητα με κακής ποιότητας βενζίνη, πολύ υψηλή συμπίεση κλπ τι θέμα έχεις? Ακούς θορυβο στον κινητήρα ? Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα