Finn Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Εγώ το προπαρηγγειλα στα 400$ γιατί θέλω να δω τι έβγαλε αυτή τη φορά η HTC. Λογικά δε θα το κρατήσω λόγω έλλειψης stereo speakers μπροστά μιας και ακούω συνέχεια μουσική έτσι με το M8 μου.
Fulgore Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Εγώ το προπαρηγγειλα στα 400$ γιατί θέλω να δω τι έβγαλε αυτή τη φορά η HTC. Λογικά δε θα το κρατήσω λόγω έλλειψης stereo speakers μπροστά μιας και ακούω συνέχεια μουσική έτσι με το M8 μου. Αφου δεν θα το κρατησεις τοτε γιατι το προπαρηγγειλες??fck logic ενα πραγμα?
DJ_XLR8 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Πρόσφατα έκανα κίνηση να κάνω pre-order το συγκεκριμένο τηλέφωνο μιας κι έχω άτομο στις ΗΠΑ να μου το φέρει και τελικά η τιμή δεν είναι τελική 399 $. Ένα βήμα πριν τη τελική επιβεβαίωση αγοράς, αναλύει τη τιμή όπου σε χρεώνει επιπλέον 35,00$ ως φόρο. Κι αυτό γιατί όπως έμαθα μετά, κάθε πολιτεία έχει το δικό της φόρο.... οπότε... φτάνουμε στα 400,00 € περίπου αντί για 364,00 € που θα υπολόγιζε κανείς. Κι όλα αυτά, δεν αναφέρονται κάπου με κάποιο αστερίσκο, εκτός έαν διαβάζεις το price policy κάνοντας search τη λέξη tax.
Fulgore Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Πρόσφατα έκανα κίνηση να κάνω pre-order το συγκεκριμένο τηλέφωνο μιας κι έχω άτομο στις ΗΠΑ να μου το φέρει και τελικά η τιμή δεν είναι τελική 399 $. Ένα βήμα πριν τη τελική επιβεβαίωση αγοράς, αναλύει τη τιμή όπου σε χρεώνει επιπλέον 35,00$ ως φόρο. Κι αυτό γιατί όπως έμαθα μετά, κάθε πολιτεία έχει το δικό της φόρο.... οπότε... φτάνουμε στα 400,00 € περίπου αντί για 364,00 € που θα υπολόγιζε κανείς. Κι όλα αυτά, δεν αναφέρονται κάπου με κάποιο αστερίσκο, εκτός έαν διαβάζεις το price policy κάνοντας search τη λέξη tax. Παντως στην Αμερικη η Htc εχει την μεγαλη μαγκια που σου αλλαζει την οθονη αν σου ραγισει μια φορα δωρεαν μεσα στον πρωτο χρονο(δεν θυμαμαι ακριβως ποτε)που ειναι πολυ καλη πρωτοβουλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα