Fulgore Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 5s και κρατα το, πιστευω αξιζει σαν κινητο σιγουρα για ενα χρονο ακομη Ανετα για 2 χρονια απο πλευρας αναβαθμισεων 1
tasep Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δεν είναι καλή "ξήγα" πάντως να το πάρεις σε φιλική τιμή και να το πουλήσεις σε κανονική..Γι αυτό το παίρνεις 150, γιατί είσαι φίλος..Οι φίλοι δεν κάνουν έτσι..Αν δεν το θελεις για σένα μην το πάρεις.. 3
2.1Ohm Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δεν είναι καλή "ξήγα" πάντως να το πάρεις σε φιλική τιμή και να το πουλήσεις σε κανονική..Γι αυτό το παίρνεις 150, γιατί είσαι φίλος..Οι φίλοι δεν κάνουν έτσι..Αν δεν το θελεις για σένα μην το πάρεις.. Ισχύει άμα ήθελε να το πουλήσει θα το έκανε και μονη τις και θα επεενε τα παραπάνω χρήματα μν το παίξεις μπαγκας και το δώσεις! Και δν σ αρέσει πουλα το όσο είναι να το πουλήσεις κρατά τα λεφτά που της έδωσες και τα υπόλοιπα επιστρεψε τα πίσω!
Lazlow Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δεν είναι καλή "ξήγα" πάντως να το πάρεις σε φιλική τιμή και να το πουλήσεις σε κανονική..Γι αυτό το παίρνεις 150, γιατί είσαι φίλος..Οι φίλοι δεν κάνουν έτσι..Αν δεν το θελεις για σένα μην το πάρεις.. εννοειται ρε πως αν το παρω δεν θα το πουλησω,ειναι μεγαλη πουστια αμα το κανω αυτο
Makeran Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 εννοειται ρε πως αν το παρω δεν θα το πουλησω,ειναι μεγαλη πουστια αμα το κανω αυτο Μα γιατί????
2.1Ohm Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Ειπαμε φιλος ειναι κανει.εξυπηρετιση και του το ανταπωδηδεις ετσι?? Αμα δν σε πειραζει η οθονη 5s ειναι αριστο κινητο! Βσκα και να σε πειραζει 5 s παρε θα το συνηθισεις:Ρ
Makeran Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Ειπαμε φιλος ειναι κανει.εξυπηρετιση και του το ανταπωδηδεις ετσι?? Αμα δν σε πειραζει η οθονη 5s ειναι αριστο κινητο! Βσκα και να σε πειραζει 5 s παρε θα το συνηθισεις:Ρ Δηλαδή πώς να το ανταποδώσω? Μου το δίνει για εμένα και από τη στιγμή που είναι δικό μου, δεν υπάρχει θέμα, μπορώ να το πουλήσω.
panos9553 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δηλαδή πώς να το ανταποδώσω? Μου το δίνει για εμένα και από τη στιγμή που είναι δικό μου, δεν υπάρχει θέμα, μπορώ να το πουλήσω. Βρε makeran...δεν φτανει που απαντας σε θεμα μετα απο 9-10 μηνες...δεν εχεις καταλαβει κιολας οτι το σχολιο στο οποιο απαντησες δεν ηταν για σενα.. Αναστενεις θεμα χωρις λογο για 3η φορα μεσα σε 3 μερες..ή μηπως υπαρχουν νεα δεδομενα και βοηθησες καποιον? Αναφορα και εσυ και αντε καλες βουτιες.. 1
SIP1995 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Βρε makeran...δεν φτανει που απαντας σε θεμα μετα απο 9-10 μηνες...δεν εχεις καταλαβει κιολας οτι το σχολιο στο οποιο απαντησες δεν ηταν για σενα.. Αναστενεις θεμα χωρις λογο για 3η φορα μεσα σε 3 μερες..ή μηπως υπαρχουν νεα δεδομενα και βοηθησες καποιον? Αναφορα και εσυ και αντε καλες βουτιες.. Oχι έτσι, έκλαψα.... άκου εκεί "αναστένεις θέμα..." 1
Makeran Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Βρε makeran...δεν φτανει που απαντας σε θεμα μετα απο 9-10 μηνες...δεν εχεις καταλαβει κιολας οτι το σχολιο στο οποιο απαντησες δεν ηταν για σενα.. Αναστενεις θεμα χωρις λογο για 3η φορα μεσα σε 3 μερες..ή μηπως υπαρχουν νεα δεδομενα και βοηθησες καποιον? Αναφορα και εσυ και αντε καλες βουτιες.. Το σχόλιο στο οποίο απάντησα ήταν απάντηση στο "Μα γιατί?".
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Το σχόλιο στο οποίο απάντησα ήταν απάντηση στο "Μα γιατί?". Και παλι απαντησες σε ενα θεμα που ειναι παλιο και κανεις δεν προκειται να το δει απο οσους συμμετειχαν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις