Προς το περιεχόμενο

Microsoft lumia 640 ή iPhone 5s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή τις τελευταίες μέρες ειμαι σε δίλλημα θα ήθελα λίγο τη γνώμη σας.

Αν είχατε την ευκαιρία να πάρετε το lumia 640 και το iphone 5s (μεταχειρισμένο κάτι μήνες) ακριβώς στην ίδια τιμή ποιο θα αγοράζατε και γιατι; προσωπικά και τα 2 κινητά καλύπτουν τις ανάγκες μου απλα δεν ξέρω ποιο να διαλέξω.

Επεξ/σία από Lazlow
Δημοσ.

Επειδή τις τελευταίες μέρες ειμαι σε δίλλημα θα ήθελα λίγο τη γνώμη σας.

Αν είχατε την ευκαιρία να πάρετε το lumia 640 και το iphone 5s (μεταχειρισμένο κάτι μήνες) ακριβώς στην ίδια τιμή ποιο θα αγοράζατε και γιατι; προσωπικα και τα 2 κινητά καλύπτουν τις ανάγκες μου απλα δεν ξέρω ποιο να διαλέξω.

Αν θελεις μεγαλη οθονη τοτε στο lumia

Αλλα αν θελεις κινηταρα πας χωρίς δευτερη σκέψη στο 5s ειναι ευκαιρια ιδικά στα ίδια λευτα που λες οτι το βρηκες.

Το πολυ πολυ αν δεν σου αρεσει πουλατο και παρε 2 lumia 640 :)

• Like 1
Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση που κάποιος πουλάει το 5S  μεταχειρισμένο λίγων μηνών σε τιμή περίπου 140 - 180 ευρώ (ανάλογα ποιο 640), από την στιγμή που καινούριο έχει 450-500 ευρώ. Αν είναι κάποιος φίλος σου ας πούμε οκ, αλλά αν είναι άγνωστος από αγγελία, θα κράταγα και μια πισινή.

Δημοσ.

οχι παιδια μια γνωστη μου το δινει,το κινητο ειναι σε αριστη κατασταση.150 το δινει σε μενα αμα το παρω..ειναι ας πουμε φιλικη τιμη

Δημοσ.

οχι παιδια μια γνωστη μου το δινει,το κινητο ειναι σε αριστη κατασταση.150 το δινει σε μενα αμα το παρω..ειναι ας πουμε φιλικη τιμη

και ακομα το σκεφτεσαι;;; 

Δημοσ.

και ακομα το σκεφτεσαι;;; 

ναι γιατι δεν εχω ψαχτει ποτε με iphone και δεν ηθελα να παρω και ποτε,αλλα μου εκατσε τωρα αυτο και μαλλον θα το τσιμπησω για την τιμη μονο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...