Skylined Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 και ω ναι, κι ο άνθρωπος έχει κυνόδοντες για να σχίζει τις τροφές. ΟΚ. Χρησιμοποίησε εσύ τους κυνοδοντές σου για να κόψεις ωμό κρέας Επίσης ο άνθρωπος έχει και ουρά. Τελείως ατροφική όπως και οι κυνόδοντές του που χάθηκαν κατά τη διάρκεια της εξέλιξης
xpera_x Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 ΟΚ. Χρησιμοποίησε εσύ τους κυνοδοντές σου για να κόψεις ωμό κρέας Επίσης ο άνθρωπος έχει και ουρά. Τελείως ατροφική όπως και οι κυνόδοντές του που χάθηκαν κατά τη διάρκεια της εξέλιξης Ο κόκκυγας είναι υπόλειμμα της εξέλιξης... άρα ναι ο σημερινός άνθρωπος ενσωματώνει στη φύση του τα στοιχεία των προγόνων του. Δεν κατάλαβα από πού προκύπτει πως ο σημερινός άνθρωπος δε διαθέτει κυνόδοντες, η ανατομία των ανθρώπων άλλα λέει. Και προτού πετάμε εξυπνάδες, η φυσιολογία της μάσησης αναφέρει πως οι κυνόδοντες έχουν την αξία τους για το σχηματισμό του βλωμού που προέρχεται από κατανάλωση τροφών όπως το κρέας. Η δε φωτιά υπήρξε προϊστορικό επίτευγμα, ώστε το κρέας να μην είναι ωμό αλλά να ψήνεται από το Homo sapiens. Και μια και μιλάμε για εξελικτικά χαρακτηριστικά, τα νεογνικά αντανακλαστικά είναι επίσης υπόλειμμα της εξέλιξης ενός ανθρώπου που θα προσπαθούσε να επιβιώσει σαν άγριο ζώο. Είναι μέσα στη φύση του ανθρώπου η κατανάλωση μιας ισορροπημένης διατροφής που περιλαμβάνει και το κρέας. Διαφορετικά η χορτοφαγία δεν θα οδηγούσε σε αναιμία. 1
oldnew Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δεν εχει μεινει και τιποτα να μη προκαλεί καρκινο.. Ακομα και οι ντοματες, γιατρος μου λεει, μη τις τρως γιατι ειναι καρκινογονες. Δεν υπάρχει στη φυση σκληρη κατακκοκινη ντομάτα, μονο πρασινη.. Και σπορο να παρεις να την παραγεις μονος σου, τα ιδια γιατι το πρόβλημα ξεκινάει απο τον σπορο. Κρεατα καρκινογονα, γαλα σούπερ καρκινογονο. Μια αγελαδα παιρνει φάρμακα για να παραγει 7 φορες περισσότερο γαλα απο το κανονικο. Ολα αυτα παιρνανε στο γαλα.. Οποτε? Ποια η λυση? Προσωπικά τα λυπαμαι τα ζωακια που οντως ζουν σε συνθηκες απίστευτης σκλαβιας, με μονη αμαρτια τους την οποια πληρωνουν, οτι γεννήθηκαν με λιγοτερο εγκεφαλο απο εμας.. Αυτοι που το παιζουν ανετοι, και δικαιούνται να τα τρωνε, στα τέτοια τους γραφουν κλπ, θέλω να δω αν στο μελλον κυριαρχουσε ενα αλλο ειδος με περισσότερο εγκεφαλο από αυτους και τον ειχε για φαι, αν θαλεγε τα ιδια.. Και εγω τρωω κρεας, αλλα καλο ειναι να έχουμε στο πίσω μερος του μυαλού μας ποσο πονο προκαλουμε σε αθωα πλασματα απο αυτη τη συνηθεια/αναγκη/επιλογη μας, και τουλάχιστον να μην ειρωνευομαστε και απο πανω.. Σε εναν ιδανικο κοσμο ειναι κατι περισσότερο και απο βέβαιο οτι αυτη η συνήθεια θα απαγορευοταν. Στον παράδεισο ο Αδάμ δεν ετρωγε κρεας... 1
Garuger Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 πιτσα κανεις ? Μονο αν κερνας και υπαρχει μπυρα
Skylined Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Και οι κυνόδοντες έχουν την αξία τους για το σχηματισμό του βλωμού που προέρχεται από κατανάλωση τροφών όπως το κρέας. Η λειτουργία των κυνόδοντων στα σαρκοφάγα είναι η θανάτωση του θηράματος και ο τεμαχισμός της σάρκας του. Οι ανθρώπινοι κυνόδοντες δεν επιτελούν αυτές τις λειτουργίες. Είναι υποτυπώδεις. Επίσης δεν έχουμε σαγόνι σαρκοφάγου και έχουμε τραπεζίτες και φρονιμίτες για να αλέθουμε την τροφή που έχουν μόνο τα φυτοφάγα ζώα. Όπως και να χει κρέας δυο δορές τη μέρα είναι έγκλημα για το σώμα και τον πλανήτη. Δυο φορές την εβδομαδα φτάνει και περισσεύει, ψάρι ή πουλερικό, ακατέργαστο και ελευθέρας βοσκής. Τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε 4
tsakvas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μονο αν κερνας και υπαρχει μπυρα ελα σαλαμινα
xpera_x Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Η λειτουργία των κυνόδοντων στα σαρκοφάγα είναι η θανάτωση του θηράματος και ο τεμαχισμός της σάρκας του. Οι ανθρώπινοι κυνόδοντες δεν επιτελούν αυτές τις λειτουργίες. Είναι υποτυπώδεις. Επίσης δεν έχουμε σαγόνι σαρκοφάγου και έχουμε τραπεζίτες και φρονιμίτες για να αλέθουμε την τροφή που έχουν μόνο τα φυτοφάγα ζώα. Όπως και να χει κρέας δυο δορές τη μέρα είναι έγκλημα για το σώμα και τον πλανήτη. Δυο φορές την εβδομαδα φτάνει και περισσεύει, ψάρι ή πουλερικό, ακατέργαστο και ελευθέρας βοσκής. Τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε Τραπεζίτες και φρονιμίτες εγώ δεν ξέρω. Εγώ ξέρω γομφίους και προγόμφιους. Επίσης ξέρω κυνόδοντες και τομείς. Εσύ προφανώς ξέρεις άλλα. Ανάμεσα στα άλλα αναφέρεις και κάποια που δε γνωρίζω, όπως για τη χρήση των κυνοδόντων. Θα σου πρότεινα να μην τα λες παραέξω. Οι κυνόδοντες σχίζουν τις ίνες των τροφών, όσο οι τομείς με τη σειρά τους τις τέμνουν. Συμβουλή. Μην αναπαράγετε ό,τι τυχαία βρήκατε στο ίντερνετ δεν είναι πάντα σωστό. 3
Skylined Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Έχω φάει vegan πίτσα που απλά τα σπάει Αντί για κασέρι http://www.violife.gr/#!violife-for-pizza/c11qc ελληνικό προϊόν, φοβερό 1
Skylined Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Τραπεζίτες και φρονιμίτες εγώ δεν ξέρω. Εγώ ξέρω γομφίους και προγόμφιους. Επίσης ξέρω κυνόδοντες και τομείς. Εσύ προφανώς ξέρεις άλλα. Γομφίοι= τραπεζίτες, φρονιμίτες. Είναι δόντια φυτοφάγων Ανάμεσα στα άλλα αναφέρεις και κάποια που δε γνωρίζω, όπως για τη χρήση των κυνοδόντων. Θα σου πρότεινα να μην τα λες παραέξω. Οι κυνόδοντες σχίζουν τις ίνες των τροφών, όσο οι τομείς με τη σειρά τους τις τέμνουν. ΟΚ. Πήγαινε εσύ με τους κυνόδοντές σου να "σχίσεις τις ίνες" ενός ζώου όπως κάνουν τα σαρκοφάγα 2
xpera_x Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Γομφίοι= τραπεζίτες, φρονιμίτες. Είναι δόντια φυτοφάγων ΟΚ. Πήγαινε εσύ με τους κυνόδοντές σου να "σχίσεις τις ίνες" ενός ζώου όπως κάνουν τα σαρκοφάγα Mαγειρευτά ή όχι, όλο το ανθρώπινο είδος μασουλάει - και δη κρέας - με τον ίδιο τρόπο. Λες ότι ανήκεις στις εξαιρέσεις. Θα σε πιστέψω. Τα έχεις μπερδέψει επίσης να σου πω, δεν έχουν τα δόντια στον άνθρωπο τη λειτουργία που υπηρετούν στο... σαρκοφάγο. Γι΄αυτό ο άνθρωπος δε λέγεται σαρκοφάγο αλλά μπορείς να το μαντέψεις... παμφάγο. Οπότε και έχει τις ανάλογες προσαρμογές στην ανατομία και τη φυσιολογία του. Ο άνθρωπος λοιπόν δεν έχει κυνόδοντες για να θανατώνει τα θηράματά του. Για το σκοπό αυτό ο προϊστορικός άνθρωπος είχε ...τα εργαλεία. Οι κυνόδοντες στον άνθρωπο εξυπηρετούν τη μάσηση, τη βρώση των θηραμάτων που θανατώνει με τα εργαλεία του. ΥΓ: Οι έννοιες φρονιμίτες, τραπεζίτες, γομφίοι. δόντια του ενός και του άλλου είδους είναι μάλλον ταλαιπωρημένες στο ποστ σου. Επιεικώς με ένα search θα λύσεις τις απορίες σου. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις