Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο ανθρωπος εδω και 30000 χρονια που υπαρχει, απο την εποχη που ηταν στις σπηλιες, ΤΡΩΕΙ ΚΡΕΑΣ!!!! Το ψησιμο εφευρεθηκε 5 λεπτα απο τοτε που ο ανθρωπος ανακαλυψε την φωτια!!! Δεν μπορεις να ζησεις χωρις κρεας γιατι εχεις πλαστει απο την φυση να τρεφεσαι με κρεας.

Ο άνθρωπος δεν είναι φτιαγμένος να τρώει κρέας, άσχετα αν το έχουμε κάνει για χρήμα οι μεν και γεύση οι δε. Μάλιστα την ανάπτυξη του εγκεφάλου την βοήθησαν οι υδατάνθρακες και όχι αποκλειστικά το κρέας.

Εδώ και χρόνια είναι κομμένα αυτά.

Κάπου αν θυμάμαι καλά ένας ή πολλοί κιόλας προτείνανε εδώ το μπέικον σαν υγιεινή διατροφή.

:) :)

Και το προτίνουν ακόμα, κάτι δίαιτες τύπου Atkins που σου προτρέπουν να τρως συχνά κρέας, γιατί με τι άλλο να χορτάσεις αν κόψεις τους υδατάνθρακες.

• Like 1
  • Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

"To put this in a little more perspective, it’s estimated that 34,000 cancer deaths worldwide every year are caused by diets high in processed meat, compared to 1 million deaths per year due to smoking, and 600,000 due to alcohol consumption. It’s clear then that the headlines likening the risk of cancer from smoking to that of eating processed meat are well wide of the mark."

source

Οπότε μην τρελαίνεστε

• Like 2
Δημοσ.

Η επόμενη είδηση στο Insomnia παρακαλώ να είναι

"Αυτό είναι το ΤΟΥΜΠΑΝΟ που γκρέμισε το instagram. Μας μοίρασε ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ".

• Like 2
Δημοσ.

Κάτι εκατομμύρια Vegan που είναι ακόμα ζωντανοί και δεν τρώνε κρέας ? Ανεξήγητο ε ...

Να σου δειξω κανα δυο να τους λυπηθει η ψυχη σου?

με το ζορι στεκονται ορθιοι......

• Like 1
Δημοσ.

Πριν χρονια το γαλα προκαλουσε πετρα στα νεφρα.Νεες ερευνες εδειξαν οτι βοηθαει να μην προκαλειται πετρα!
Ολα εχουνε να κανουν με την ΠΟΣΟΤΗΤΑ.
Αν φας 1 χοτ ντογκ την βδομαδα ειναι αλλο,και αν τρως καθε μερα 2 ειναι αλλο......
Αν πιεις 1 ποτηρι κοκα κολα ειναι αλλο απο το να πιεις 1,5 λιτρο.
Οχι πανικος.
Αν φας μια τεραστια σαλατα με λιγο τυρακι και σαλαμακι δεν τρεχει τιποτα........

• Like 3
Δημοσ.

Προσωπικά έχω κόψει το κρέας καιρό,όχι όμως για την υγεία μου αλλά για λόγω κάποιον προσωπικών απόψεων..Νόμιζα θα μου έλειπε ή πως θα μείωνε τις επιδόσεις στη γυμναστική.Κανένα απο τα δυο δεν συνέβει.

Απο την άλλη ακόμα και όταν έτρωγα,έχω την τύχη να είμαι Κρήτη οπότε ήξερα πολύ καλά απο που προέρχεται το κρέας που πέρναμε.

Τώρα για την είδηση,κάπως γνωστό αυτό.Στις μέρες τα περισσότερα φαγητά μέχρι και τα λαχανικά είναι γεμάτα φυτοφάρμακα κλπ.Είναι ανόητο να νομίζει κανείς πως τρώει καθαρό κρέας ή να αμφισβητεί την είδηση αυτή.

• Like 5
Δημοσ.

Είναι ανόητο να νομίζει κανείς πως τρώει καθαρό κρέας ή να αμφισβητεί την είδηση αυτή.

Καλά περίμενε λίγο, είναι φρέσκια η είδηση.

Νομίζεις η βιομηχανία του καπνού έμεινε με σταυρωμένα χέρια μόλις τεκμηριώθηκε η σχέση του καπνίσματος με μορφές καρκίνου;

Ρώτα και εδώ μέσα να σου πουν πόσοι πιστεύουν πως είναι παραμύθι ότι το κάπνισμα βλάπτει.

• Like 1
Δημοσ.

μη ξαχναμε οτι η "κατασκευη" κρεατος (κοκκινου κυριως) απαιτει πολυ ενεργεια (νερο,σιταρια κλπ)

οι φυτικες τροφες (οσπρια,βρωμες,κλπ) πολυ λιγοτερη ενεργεια. ισως δηλαδη να θελουν να στρεψουν τον κοσμο προς τα φυτικα προιοντα περισσοτερο οσο αυξανει ο παγκοσμιος πλυθησμος!

(δεν ειναι παντως κακη αυτη η στροφη για την υγεια μας)

• Like 2
Δημοσ.

Γνώρισα φέτος το καλοκαίρι έναν χημικό ο οποίος μου είπε ότι το χειρότερο από όλα είναι ο συνδυασμός των Ε από διαφορετικά προϊόντα στον ίδιο οργανισμό. Για παράδειγμα πίνεις μια Cola με πατατάκια κι ύστερα χτυπάς και 2 πιτόγυρα έτσι για να γουστάρεις, ο οργανισμός σου όμως δεν γουστάρει καθόλου καθώς κάνει αγώνα να αποβάλλει από το σώμα σου το ξένο, το χημικό η όπως αλλιώς θέλετε πείτε το.

• Like 2
Δημοσ.

Τελικά οι τρελές αγελάδες ζουν και βασιλεύουν στα πιάτα μας :P

Ετσι ειναι οταν τα μπουκώνουν με ορμόνες,οστεαλευρα και κρεαταλευρα τα φυτοφάγα ζώα και μετα τα εισπράτουμε εμείς με γενετικές μεταλλάξεις των κυττάρων που στην ουσία ειναι ο καρκίνος και σε όλα αυτα τα δεκάδων ειδών συντηρητικά να αποτελειώσουν πανηγυρικά.

Τελικά όσοι καλλιεργούν μόνοι τους με πιο παραδοσιακό τροπο ειτε φρούτα λαχανικά ειτε κρεας(γουρούνια,αρνιά,κότες κλπ) αυτοί ειναι οι καλύτεροι.

Οι υπόλοιποι goody's,macdonald,σουβλατζίδικα και τα μυαλά στα κάγκελα μαζί με τα διαφόρων ολλανδικών,Γαλλικών γερμανικών κρεάτων και όλα αυτα full στις ορμόνες,αντιβιοτικά κλπ που περνάνε σε εμάς ως η τελευταία σειρά της τροφικής αλυσίδας.

Καλά πάμε

Και εις ανώτερα να γίνουμε βόδια και αγελάδες ο Homo sapiens.

• Like 3
Δημοσ.

και το αλεύρι που τρώμε καθημερινά σε ψωμί-πίτες-γλυκά το ρίχνουν δηλητήριο για να μην ψωριάζει που προκαλεί μακροπρόθεσμα το θάνατο.

Άστο μην το ψάχνεις το σημερινό σώμα του ανθρώπου σήμερα είναι αποθήκη τοξίνης.

κάθε μέρα τρώμε και πίνουμε θάνατο :(

https://www.youtube.com/watch?v=uMVdrEo5130

• Like 2
Δημοσ.

Να σου δειξω κανα δυο να τους λυπηθει η ψυχη σου?

με το ζορι στεκονται ορθιοι......

Αστό μεγάλε γιατί είμαι Vegan χρόνια τώρα , αυτά σε κάνα που δεν ξέρει.

Και ο άλλος από πάνω που λέει ότι πρέπει να τρως απ'  όλα που το ξέρει ? του το είπε κάνας γιατρός με 3 Διδακτορικά και πειραματική μελέτη ή η μαμά του ή ο γιατρός στο δημόσιο που πηγαίνει…

Παραδεχτείτε απλά ότι σας αρέσει  η σάρκα των αιώνια φυλακισμένων ζωών , των τόσο έξυπνων αυτών ζωντανών οργανισμών που καταλήγουν στο στομάχι σας προς τέρψιν της κοιλιόδουλείας και μην κρύβεστε πίσω από θεωρίες τύπου «πρέπει να τα τρως όλα».

• Like 2
Δημοσ.

Ένα πολύ καλό βιβλίο για όποιον ενδιαφέρεται να γνωρίσει μέσα από έρευνες το τι προκαλεί το κόκκινο κρέας (ζωικα γενικότερα) είναι του Joe Lucier με τίτλο Disease Prevention: 101 Life Saving Facts (The Science of Common Sense Nutrition). Αρκετά διαφωτιστικό και για όχι μύημενους σοκαριστικο . Επικαλείται 101 έρευνες από έγκυρες αρχές..Είναι στα Αγγλικά και δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Μέσω ebay

Έχω υπάρξει vegan και οφείλω να ομολογήσω ότι τη συγκεκριμένη περίοδο ένιωθα υπέροχα. Απτη διαφορά. Αναφορικά δε με το κόκκινο κρέας το έχω κόψει τουλάχιστον δεκαετία.. Αλλά από ότι βλέπω κοντά είμαι πάλι στον βεγκανισμο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...