Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ό,τι και να έλεγαν οι παλιοί, μετά από αυτό τρίζουν τα κόκαλά τους!

Βρε ουτε κοκαλα δεν εχουν ποια ,μορια στον αερα εχουν γινει

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τα ζαρζαβατικά και λοιπά είδη είναι που είναι μες τον καρκίνο...μιλάμε για φυτοφάρμακα της Μονσάντο,τα οποία είχαν απαγορευτεί παντού,πέφτουν με τους τόνους στη γη...Γενικά όσο περνάν τα χρόνια καρκίνοι,καρδιοπάθειες και εγκεφαλικά,θα θερίζουν.Αφού ο οργανισμός μας θα είναι μια τεράστια χαβούζα.

Δημοσ.

Οποιος vegan πιστεύει οτι το πολύ κρέας προκαλεί καρκινο, να ρωτήσει τον μανάβη του τι φυτοφάρμακα χρησιμοποιεί ο παραγωγός, πότε ψέκασε, ποσο περίμενε μέχρι να τα κόψει και εαν ψεκάζει οσες φορές πρέπει ή όσες φορές θέλει...

Βιολογικά προϊόντα (organic), είναι ακριβά αλλά αξίζουν και σαν γεύση. Το περίπου αντίστοιχο στα κρεατικά είναι ελευθέρας βοσκής
  • Like 1
Δημοσ.

Παν μέτρων άριστων όπως έλεγαν τελικά και οι παλιοί και ας έχουν ότι έχουν μέσα...

Παντών Άριστον , Μέτρον ρε έξυπνε ! Απο όλα τα άριστα , μέτρο !!! Όχι απο όλα τα οτι να ναι , μέτρο !!! Οτι την φράση αυτή την κάναμε εμείς όπως μας βολεύει !!! Αυτό που το πας ;

Και αυτό για τον γεωπόνο και τον χασάπη , τι εξυπνάδα !!!

• Like 2
Δημοσ.

Αστό μεγάλε γιατί είμαι Vegan χρόνια τώρα , αυτά σε κάνα που δεν ξέρει.

Και ο άλλος από πάνω που λέει ότι πρέπει να τρως απ'  όλα που το ξέρει ? του το είπε κάνας γιατρός με 3 Διδακτορικά και πειραματική μελέτη ή η μαμά του ή ο γιατρός στο δημόσιο που πηγαίνει…

Παραδεχτείτε απλά ότι σας αρέσει  η σάρκα των αιώνια φυλακισμένων ζωών , των τόσο έξυπνων αυτών ζωντανών οργανισμών που καταλήγουν στο στομάχι σας προς τέρψιν της κοιλιόδουλείας και μην κρύβεστε πίσω από θεωρίες τύπου «πρέπει να τα τρως όλα».

Έχεις κυνόδοντες, ξύλωσέ τους, και μίλησέ μας μετά.

Εγώ που με όσους γιατρούς μίλησα (και έχω και αδερφό γιατρό), γελάνε όλοι με τους vegans, μάλλον θα πληρώνονται από το κράτος...

Πως δεν το σκέφτηκα να μη φάω το ανυπεράσπιστο αυτό γουρουνάκι, και να τρώω βελανίδια...

Δεν είδα κανένα λιοντάρι να μην τρώει γαζέλα γιατί την λυπήθηκε.

Τροφική αλυσίδα είναι αυτή, και είμαστε στην κορυφή.

Όταν το πάρετε χαμπάρι, θα είστε και πιο ευτυχισμένοι, και δεν θα μας σπάτε και εμάς τα @@ κάθε φορά...

Έλεος πια, που γεννηθήκατε σε μία εποχή που τα είχατε όλα, για να έρθετε να αμφισβητήσετε σήμερα τα τόσα χρόνια εξελικτικής διαδικασίας που εμπεριέχει και την κρεατοφαγία, επειδή σας ήρθε ένα πρωί να νιώσετε ξεχωριστοί.

Γουστάρετε κουκουνάρια και κότζι μπέρι; Φάτε τα, κάντε το γούστο σας, και μην μας πρήζετε. Ήρθε κανένας ποτέ να σας πρήξει τα συκώτια για το γιατί τρώτε ό,τι τρώνε τα κοτόπουλα (και ακόμα λιγότερα βασικά);

Ωχού πια με τον "μοντέρνο" τρόπο ζωής.

Κουραστήκαμε...

• Like 3
Δημοσ.

Το λιοντάρι ρε Άνθρωπε δεν εχει μυαλό , ηθική και εναλλακτική να σκεφτεί τι κακό κανει στην γαζέλα , εσυ έχεις και παρόλα αυτά συνεχίζεις ρε άκαρδε. Όσο για τους γιατρούς που λες , εχει κανει κανεις απο αυτούς προσωπική έρευνα ; Η οτι λένε τα βιβλία που ακολουθούν τις γραμμές των φαρμακοβιομηχανιών ; Δες το ιατρικό ντοκιμαντέρ που έχω ποστάρει , δειξτο και στον αδερφό σου τον γιατρό και ζητά του να σου πει την άποψη του.

Οι 3 γιατροί που μιλούν εκεί ειναι ογκόλιθοι στην ιατρική έρευνα και καταξιωμένοι όσο δεν παει , ρίξε μια μάτια και μετά πες μου τι σχέση έχουν αυτοί με αυτούς που λες εσυ.

• Like 1
Δημοσ.

Το λιοντάρι ρε Άνθρωπε δεν εχει μυαλό , ηθική και εναλλακτική να σκεφτεί τι κακό κανει στην γαζέλα , εσυ έχεις και παρόλα αυτά συνεχίζεις ρε άκαρδε. Όσο για τους γιατρούς που λες , εχει κανει κανεις απο αυτούς προσωπική έρευνα ; Η οτι λένε τα βιβλία που ακολουθούν τις γραμμές των φαρμακοβιομηχανιών ; Δες το ιατρικό ντοκιμαντέρ που έχω ποστάρει , δειξτο και στον αδερφό σου τον γιατρό και ζητά του να σου πει την άποψη του

Άρα είσαι ο κλασσικός που δεν γουστάρει τη Δυτική Ιατρική γιατί μας πουλάει φούμαρα, δεν τρώμε ζώα και όλα τα υπέροχα μοντέρνα!

Όπως έλεγε και ο αγαπητός Mikeius, όταν κόψεις το δάχτυλο, να το πας για αρωματοθεραπεία, γιατί στο ράβουν για να πουλάνε οι φαρμακοβιομηχανίες.

Είσαι και κατά των εμβολιασμών των ανθρώπων να υποθέσω;

Είμαι άκαρδος, επειδή τρώω κάποιο ζώο για να τραφώ... Μααααλιστα...

Μακάρι να μπορούσες να το πεις σε κάποιον πρόγονο χιλιάδων ετών πίσω, για να δούμε πόσα nanoseconds θα περνούσαν μέχρι να άρπαζες καμιά ροπαλιά...

Επίσης, θα εναντιωθώ εγώ στη φύση μου, επειδή εσύ λυπάσαι να σφάξεις ένα αρνί... Εσύ ρε άκαρδε γιατί τρως ρίζες, ενώ θα μπορούσες να φυτεύεις όλη μέρα για να έχουμε περισσότερα δέντρα στον κόσμο.

Εγώ τα φυτά τα λατρεύω, δεν πρόκειται ποτέ να τα ξύλωνα για να τα φάω.

Εσύ γιατί δεν σταματάς να τα τρως;

Αποδεδειγμένα τα φυτά, αντιδρούνε στην ανθρώπινη ομιλία και διάθεση. Άααααααρααααα....; Που καταλήγουμε;;;

Σύμφωνα με εσένα, ότι αντιλαμβάνονται το θάνατό τους, άρα είσαι άκαρδος.

End of story, τίτλοι τέλους, κλάμα, καημοί, και εσύ νηστικός και με λίγες ώρες ζωής ακόμα...

Ζωή σε εμάς!

/schizophrenic mode off

Δημοσ.

Χορτοφαγία δεν σημαίνει απαραίτητα οτι καταστρέφουμε τα φυτά-δέντρα. Μπορούμε απλά να τρώμε τους καρπούς τους.

• Like 1
Δημοσ.

Θελουν να μας ξεπατώσουν όλους για να μειωθεί ο πληθυσμός της γης και να μην προλαβαίνει ο κοσμος να παρει συνταξη και τον πληρώνουν.

Δεν είναι όμως μόνο τα επεξεργασμένα τρόφιμα και τα κόκκινα κρέατα. Οι ηλικιωμένοι (και όχι μόνο) στα χωριά που δεν ετρωγαν κονσέρβες και αλλαντικά αλλά δικά τους λαχανικά και ζώα γιατί πεθαίνουν κατά 80% απο τον καρκίνο;;;;;;;;Όλα είναι δηλητηριασμένα, Κυρίως από τα φυτοφάρμακα και τη νοοτροπία των γεωργών να βαζουν διπλές δόσεις,  ΤΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ, το ψέκασμα που μας κάνουν, οι πλαστικές συσκευασίες,,,,,,

Δημοσ.

Τα σκ@τ@ υπάρχουν πια παντού,γιατί η χημεία έχει εισχωρήσει πια παντού..

Αν έχετε καμιά θεία σας η γιαγιά σας με κανένα αψέκαστο ελαιόδεντρο πορτοκαλιά η μανταρινιά κλπ κάντε συχνές βόλτες από εκεί τουλάχιστον να τα "αραιώνετε"..

Δημοσ.

Τελικά παντού υπάρχει μια συνωμοσία !

Δεν είναι πως η διατροφή με λαχανικά μπορεί να προκαλεί μορφές αναιμίας,

όσο και η διατροφή με επεξεργασμένα κρέατα ενοχοποιείται για καρκίνο του παχέος εντέρου τουλάχιστον,

αλλά είναι πως οι εταιρείες τάχα προωθούν στους υγειονομικούς τα βιβλία που τα γράφουν αυτά (lol),

και μαζί προφανώς την ...κλινική πράξη που φέρνει στα εξωτερικά τους αρρώστους.

Με την ευκαιρία, οι γιατροί δε χρειάζεται να κάνουν καμία έρευνα γιστί όλη η ιατρική είναι ταυτισμένη με την καθημερινή έρευνα.

Και κανείς δε χρειάζεται να πειστεί για την επιστημονική αλήθεια που τάχα έχουν αλλοιώσει οι φαρμακευτικές (αλήθεια για τις οδηγίες του ΠΟΥ πώς και δεν παρενέβησαν οι ρημάδες αυτές;  )

τα περιστατικά πείθουν καθημερινά τους γιατρούς που τα κουράρουν.

Πρέπει πάντα να κρύβεται από πίσω η συνωμοσία, έτσι δεν είναι;

Τελικά το πρόβλημα βρίσκεται στην κακοπιστία του κόσμου και όσων τον παρακινούν στην κακοπιστία.

Δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί συνωμοσιολόγοι που βγάζουν πολύ καλά λεφτά από τη δουλειά αυτή.

Πάρτε το χαμπάρι ορισμένοι,

η αλήθεια που σάς λένε, μπορεί καμιά φορά να είναι αυτή που αρνείστε.

Ο φίλος παραπάνω ίσως δεν ήξερε να το γράψει σωστά ορθογραφικά, αλλά σε όλα χρειάζεται ένα μέτρο και μάλλον είναι ακριβές αυτό.

Και πίσω από την αλήθεια που σας λένε και γίνατε γκουρού, αναρωτηθείτε αν κρύβεται ολόκληρο εμπόριο (βιβλίων, βιολογικών κλπ)

Η ισορροπημένη διατροφή σε πλήθος τροφών είναι απαραίτητη.

Τα φάρμακα για παθήσεις λόγω κακής διατροφής θα τα πουλήσουν οι φαρμακευτικές, είτε τρώτε κρέατα είτε λαχανικά.

Τα χειρουργεία για τα φυτοπιλήμματα και τους καρκίνους θα γίνουν κανονικά από τους γιατρούς.

Το πρόβλημα είναι άλλο.

Ότι όλα εδώ θα τα διαβάσουμε στο ίντερνετ

από τον κάθε άσχετο Βελόπουλο που πουλάει στόμφο και βιβλία από τη δουλειά αυτή και ασφαλώς βγάζει και καλά λεφτά.

Εκεί είναι το πρόβλημα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...