trayban Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Το δηλητήριο στις τροφές αυτές είναι τα νιτρώδη συντηρητικά. Φάτε άφοβα ντόπια αλλαντικά(χωριάτικο λουκάνικο,καπνιστό κλπ). Τα βιομηχανικά Προϊόντα είναι το θέμα. Τώρα όσον αφορά τη διαμάχη μεταξύ χορτοφάγων κλπ είναι κάπως λάθος. Ο άνθρωπος είναι παμφαγο,ως εκ τούτου ζει με τα πάντα άνετα,το θέμα είναι η ζωή που κάνει,οι απαιτήσεις που αυτή έχει δλδ. 1
tsakvas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Το δηλητήριο στις τροφές αυτές είναι τα νιτρώδη συντηρητικά. Φάτε άφοβα ντόπια αλλαντικά(χωριάτικο λουκάνικο,καπνιστό κλπ). Τα βιομηχανικά Προϊόντα είναι το θέμα. Τώρα όσον αφορά τη διαμάχη μεταξύ χορτοφάγων κλπ είναι κάπως λάθος. Ο άνθρωπος είναι παμφαγο,ως εκ τούτου ζει με τα πάντα άνετα,το θέμα είναι η ζωή που κάνει,οι απαιτήσεις που αυτή έχει δλδ. να προσθεσω τα Ε συντηρητικα ( Ε 200+)
pcuser Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ποτό, καπνός (...) και ΚΟΚΚΙΝΟ κρέας είναι 3 ΒΑΣΙΚΟΙ παράγοντες ανάπτυξης του πολιτισμού γιατί αναπτύσσουν τις εγκεφαλικές λειτουργίες (κρέας) και επεκτείνουν τη δημιουργικότητα (τα άλλα). Αλλά μια και είναι "ανήθικες" στην εποχή μας οι πραγματικές αλυσίδες που έβαζαν στους λαιμούς των μαύρων κάποτε, τώρα θέλουν να μας περάσουν "εικονικές" αλυσίδες με το να μας κάνουν ΗΛΙΘΙΟΥΣ, εντελώς ανίκανους να σκεφτούμε και να δημιουργήσουμε. Και το αντάλλαγμα; Να απολαύσουμε μια υγιεινή ζωή δουλεύοντας σαν σκλάβοι μέχρι τα 80, οπότε θα μας δίνουν και μια "αξιοπρεπή σύνταξη" που θα καλύπτει τα έξοδα κηδείας... Αμ δε... (σλουρπ, παφ πουφ και μυρωδάτο μοσχαρίσιο) 1
deesnider Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Παραδεχτείτε απλά ότι σας αρέσει η σάρκα των αιώνια φυλακισμένων ζωών , των τόσο έξυπνων αυτών ζωντανών οργανισμών που καταλήγουν στο στομάχι σας προς τέρψιν της κοιλιόδουλείας και μην κρύβεστε πίσω από θεωρίες τύπου «πρέπει να τα τρως όλα». Σαφώς το παραδέχομαι και το απολαμβάνω σφόδρα! Δεν τα τρώω για το μυαλό τους. Επειδή η νοστιμιά τους προκαλεί οργασμούς τα τρώω. Δεν τρώω μόνο για να επιβιώσω, αλλά και για να απολαύσω. Αν το ζήτημα ήταν αποκλειστικά η επιβίωση, ακόμα και με σκέτο ορό ζούμε... ...αλλά, ποιος ξέρει; Αν ήταν χαζά, ίσως να μην ήταν τόσο απολαυστική η πουτάνα η σάρκα τους... ...οπότε... ...τιμή και δόξα στα ευφυή μπριζολίδια! 6
Garuger Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Σαφώς το παραδέχομαι και το απολαμβάνω σφόδρα! Δεν τα τρώω για το μυαλό τους. Επειδή η νοστιμιά τους προκαλεί οργασμούς τα τρώω. Δεν τρώω μόνο για να επιβιώσω, αλλά και για να απολαύσω. Αν το ζήτημα ήταν αποκλειστικά η επιβίωση, ακόμα και με σκέτο ορό ζούμε... ...αλλά, ποιος ξέρει; Αν ήταν χαζά, ίσως να μην ήταν τόσο απολαυστική η πουτάνα η σάρκα τους... ...οπότε... ...τιμή και δόξα στα ευφυή μπριζολίδια! και πανσετα και πανσετα 3
W0zzAp Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Απιστευτο δεν το περιμενα ποτε μου να το ακουσω.Αυριο παλι κρεας θα φαω παντως
Skylined Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Τι βλέπει ένας χορτοφάγος: τα επεξεργασμένα κρέατα προκαλούν καρκίνο Τι βλέπει ένας παμφάγος: Η εν λόγω δήλωση βασίζεται σε περιορισμένα στοιχεία, γεγονός που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στις βιομηχανίες κρεάτων. Και τί βλέπει κάποιος που απλά διαβάζει την είδηση Έχοντας ως βάση παραπάνω από 800 επιστημονικές μελέτες επί του θέματος. Περιορισμένα στοιχεία υπάρχουν για το γεγονός ότι το κόκκινο κρέας μπορεί να είναι καρκινογενές, όχι για τα επεξεργασμένα κρέατα για τα οποία δηλώνεται με βεβαιότητα ότι προκαλούν καρκίνο. καταλαβαίνω υί προσπαθείς να πεις, απλά κάποιοι μπερδεύτηκαν
Oxygene Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ποτό, καπνός (...) επεκτείνουν τη δημιουργικότητα Τι επεκτείνουν λέει; Δεν ξέρω για το ποτό, αλλά ο καπνός μόνο βλάβες προκαλεί στον οργανισμό.
georgetsl Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 στην έκθεση ξέχασαν να βάλουν μια τελευταία παράγραφο ,.......," για αυτό το λόγο προωθουμε εταιρίες με γεννητικά τροποποιημένα προϊόντα τα οποία δε θα προκαλούν καρκίνο " ........ή μήπως στις ΗΠΑ το 90% δεν είναι γενετικά τροποιημενα ;τώρα και στην ΕΕ......καλώς μας έρχεται.με τόσες τοξικές βροχές που πέφτουν στη γη καλό θα είναι να μην χαίρονται οι χορτ οφαγοι γιατί σε λίγο θα τους πλασάρουν πολτους με γεύση ραδίκια από συγκεκριμένες εταιρίες φυσικά ......
orck Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Εαν δεν παθαινουμε καρκινο πως θα ζησει μια ολοκληρη βιομηχανια που προσπαθει να μας κανει καλα απο τον καρκινο; Θεμιτο ειναι αυτο στην συγχρονη νεοφιλελε κοινωνια.
Skylined Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δεν μπορεις να ζησεις χωρις κρεας γιατι εχεις πλαστει απο την φυση να τρεφεσαι με κρεας. Ως γνωστόν ο άνθρωπος έχει όλα τα χαρακτηριστικά των σαρκοφάγων: γαμψά νύχια, σουβλερούς κυνόδοντες, ανεπτυγμένο μυικό σύστημα και καλή νυχτερινή όραση. 3
vapits Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Επειδή στεναχωρέθηκα τώρα, σας στέλνω τα χαιρετίσματα μου από την Ολλανδία με το ποιο τραγανό μπέικο ever! 2
trayban Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ένας λόγος που το κοκκινο κρέας ευθύνεται Επίσης για καρκίνο,είναι τα διάφορα στεροειδή που καρφώνουν οι βιομήχανοι στα ζώα,καθώς επίσης και τα ζωικά αλευρα που τα ταΐζουν. Ευτυχώς στην Ελλάδα είμαστε ακόμα παραδοσιακοί σε αυτόν τομέα,γι'αυτό την επόμενη που θα πάρετε μοσχαρίσιο ή χοιρινό απο Γαλλία,Ολλανδία κλπ ξανασκεφτείτε το. 1
Skylined Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Επειδή ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του. Κρέας πάνω από δυο-τρεις φορές την εβδομάδα δε χρειάζεται και βλάπτει, είναι γνωστό από παλιά ότι υπερβολική κατανάλωση προκαλεί καρκίνο, επεξεργασμένου ή μη. Φυτοφαγική διατροφή με γαλακτοκομικά προϊόντα (ή και αυγά) παρέχει ότι παρέχει και διατροφή με κρέας. Οι vegans χρειάζονται συμπλήρωμα Β12, κατά τα άλλα και αυτοί μια χαρά παίρνουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Η υπερβολική κατανάλωση κρέατος (κυρίως junk food στις μέρες μας) εκτός από το ότι είναι κακή για τον οργανισμό είναι πολύ κακή και για το περιβάλλον. Οι παχιές κοιλιές μας βλάπτουν και τον πλανήτη, if we give a shit..
xpera_x Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Το δηλητήριο στις τροφές αυτές είναι τα νιτρώδη συντηρητικά.Φάτε άφοβα ντόπια αλλαντικά(χωριάτικο λουκάνικο,καπνιστό κλπ).Τα βιομηχανικά Προϊόντα είναι το θέμα.Τώρα όσον αφορά τη διαμάχη μεταξύ χορτοφάγων κλπ είναι κάπως λάθος.Ο άνθρωπος είναι παμφαγο,ως εκ τούτου ζει με τα πάντα άνετα,το θέμα είναι η ζωή που κάνει,οι απαιτήσεις που αυτή έχει δλδ. Ένας λόγος που το κοκκινο κρέας ευθύνεται Επίσης για καρκίνο,είναι τα διάφορα στεροειδή που καρφώνουν οι βιομήχανοι στα ζώα,καθώς επίσης και τα ζωικά αλευρα που τα ταΐζουν.Ευτυχώς στην Ελλάδα είμαστε ακόμα παραδοσιακοί σε αυτόν τομέα,γι'αυτό την επόμενη που θα πάρετε μοσχαρίσιο ή χοιρινό απο Γαλλία,Ολλανδία κλπ ξανασκεφτείτε το. Αυτά τα ισχυρίζεται ο ΠΟΥ; Ποτό, καπνός (...) και ΚΟΚΚΙΝΟ κρέας είναι 3 ΒΑΣΙΚΟΙ παράγοντες ανάπτυξης του πολιτισμού γιατί αναπτύσσουν τις εγκεφαλικές λειτουργίες (κρέας) και επεκτείνουν τη δημιουργικότητα (τα άλλα). Αλλά μια και είναι "ανήθικες" στην εποχή μας οι πραγματικές αλυσίδες που έβαζαν στους λαιμούς των μαύρων κάποτε, τώρα θέλουν να μας περάσουν "εικονικές" αλυσίδες με το να μας κάνουν ΗΛΙΘΙΟΥΣ, εντελώς ανίκανους να σκεφτούμε και να δημιουργήσουμε. Πες μου ότι τρολλάρεις. Για τους χορτοφάγους, προσέξτε την αναιμία σας. Τελευταίο, ο άνθρωπος είναι παμφάγος, και ω ναι, κι ο άνθρωπος έχει κυνόδοντες για να σχίζει τις τροφές και πεπτικά ένζυμα για να χωνεύει το κρέας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις