Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

και το αλεύρι που τρώμε καθημερινά σε ψωμί-πίτες-γλυκά το ρίχνουν δηλητήριο για να μην ψωριάζει που προκαλεί μακροπρόθεσμα το θάνατο.

Άστο μην το ψάχνεις το σημερινό σώμα του ανθρώπου σήμερα είναι αποθήκη τοξίνης.

κάθε μέρα τρώμε και πίνουμε θάνατο :(

https://www.youtube.com/watch?v=uMVdrEo5130

Αυτο το μονο σίγουρο απλά με την προσπάθεια να μειώσουμε μέσω της πιο ισορροπημένης διατροφής και με μετρο και ακολουθώντας όσο γίνεται κάποια πρακτικά και χρήσιμα μετρα πχ να πλένουμε με μπόλικο νερό φρούτα,λαχανικά,να αποφεύγουμε τα επεξεργασμένα κρέατα πχ καπνιστά η πάστα,κονσέρβες,αλλαντικά ενα χέρι βοήθειας δίνουμε στον οργανισμό μας να καταπολεμήσει τις τοξίνες στον οργανισμό.

Επίσης το πράσινο τσάι βοηθάει πολυ στην αποβολή τοξινών του αίματος,επίσης νερό εγω πίνω αυστηρά με φίλτρο καθαρισμού απο αμίαντο,χλώριο,κάδμιο,αρσενικό που φροντίζω καθε χρόνο να το αλλάζω όπως λένε οι προδιαγραφές.

Κάποια μικρά βήματα εστω να περιορίσουμε τις τοξίνες που εισπράτουμε διοτι αδύνατο να τα εξαλείψουμε.

• Like 1
Δημοσ.

ως γνωστο οτι ειναι απολαυση, ειτε ειναι ανηθικο, ειτε παχαινει, ειτε ειναι βλαβερο!!!

Δημοσ.

Αστό μεγάλε γιατί είμαι Vegan χρόνια τώρα , αυτά σε κάνα που δεν ξέρει.

Και ο άλλος από πάνω που λέει ότι πρέπει να τρως απ'  όλα που το ξέρει ? του το είπε κάνας γιατρός με 3 Διδακτορικά και πειραματική μελέτη ή η μαμά του ή ο γιατρός στο δημόσιο που πηγαίνει…

Παραδεχτείτε απλά ότι σας αρέσει  η σάρκα των αιώνια φυλακισμένων ζωών , των τόσο έξυπνων αυτών ζωντανών οργανισμών που καταλήγουν στο στομάχι σας προς τέρψιν της κοιλιόδουλείας και μην κρύβεστε πίσω από θεωρίες τύπου «πρέπει να τα τρως όλα».

οι άνθρωποι κυνηγάνε ζώα χιλιετίες τώρα,για να το τρώμε και να μας αρέσει πάει να πει ότι είμαστε φτιαγμένοι να τρώμε και αυτό.

χωρίς αυτό ζεί ο άνθρωπος αρκεί να τρώει πράγματα που του δίνουν σίδηρο(φακές),φασόλια-μανιτάρια(πρωτείνη) και να παίρνει απο κάπου ασβέστιο και άλλες ουσίες.

το ότι πρέπει να τρώς απο όλα είναι γεγονός όμως,αλλιώς ο οργανισμός δεν θα τα δεχόταν,πχ γιατί οι αγελάδες και οι γορίλες και οι κατσίκες δεν τρώνε κρέας? γιατί είναι φτιαγμένα να μπορούν να παράγουν την  βιταμίνη Β12 που την βρήσκεις μόνο σε ζωικά τρόφιμα(γαλα,κρέας,αυγα) αν είσαι άνθρωπος και αυτή η βιταμίνη είναι απαραίτητη για την λειτουργία του εγκεφάλου.

επίσης το ότι λές για τα φυλακισμένα ζώα που είναι και έξυπνα και καταλήγουν στο στομάχι.....ΧΕΣΤΗΚΑ με το συμπάθιο ,είμαι ανώτερο ον στην διατροφική πυραμίδα και θα τα τρώω,αν εσυ δεν γουστάρεις μαγκιά σου αλλά δεν είμαστε εμείς κάφροι που τα τρώμε,στην γερμανία υπάρχει σύλλογος κτηνοβασίας ζώων και νόμιμα το κάνουν,στην αγγλία πυροβολάνε αλεπούδες νόμιμα για διασκέδαση και στην ισπανία καρφώνουν με σπαθιά και βασανίζουν ταύρους....όλοι αυτοί είναι όντως κατάπτηστοι και θέλουν ξύλο αλλά όταν σκοτώνεις κάτι για να το φας δεν είναι έγκλημα γιατί αυτό ορίζει η φύση.

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ όσους χορτοφάγους ξέρω γιατί είναι σαν να βαρανε βαριά όλη μέρα. Άσε που ή μισοί μόλις πιάσει κάνα κρύο είναι με γρίπη με την μια,αυτό μπορεί να έτυχε.

Το ότι εγώ θέλω να τρώω κρέας από πότε με κάνει καφρο; Εσύ είσαι φιλοζωος οκ γούστο σου καμάρι σου εγώ γουσταρω τα φυτά να σε πω καφρο που τα τρως; Ε δεν πάμε καλά νταβατζη στη διατροφή μου θα βάλω.

• Like 3
Δημοσ.

Μα ούτε ένας να μην έχει βγάλει πόρισμα ποιά συνωμοσία κρύβεται πίσω;...

lol

Η "συνομωσία" που κρύβεται από πίσω είναι αυτή του τεχνητού κρέατος που έρχεται σύντομα και των υποκατάστατων του κρέατος...θεωρείται ότι θα είναι μία από τις σημαντικότερες βιομηχανίες του κοντινού μέλλοντος! :)

• Like 1
Δημοσ.

Τρωω σχεδον τα παντα. Απο παντζαρια και μπροκολο μεχρι χορτα και ρεβυθια. Κακα τα ψεματα. Αν στο τραπεζι δεν μπει κοψιδι δεν με πιανει. Ριχνω τα ψυγεια κατω. Ειναι το μονο που με χορταινει. Ειδικα σε συνδυασμο με σαλατα για να κατεβαινει ποιο ευκολα και να μην κανουμε ξεροφαγια.

• Like 1
Δημοσ.

Η "συνομωσία" που κρύβεται από πίσω είναι αυτή του τεχνητού κρέατος που έρχεται σύντομα και των υποκατάστατων του κρέατος...θεωρείται ότι θα είναι μία από τις σημαντικότερες βιομηχανίες του κοντινού μέλλοντος! :)

Αμα εχει καλη γευση , τιμη και ορεξη ολα τρωγονται :D

• Like 1
Δημοσ.

οι άνθρωποι κυνηγάνε ζώα χιλιετίες τώρα,για να το τρώμε και να μας αρέσει πάει να πει ότι είμαστε φτιαγμένοι να τρώμε και αυτό.

χωρίς αυτό ζεί ο άνθρωπος αρκεί να τρώει πράγματα που του δίνουν σίδηρο(φακές),φασόλια-μανιτάρια(πρωτείνη) και να παίρνει απο κάπου ασβέστιο και άλλες ουσίες.

το ότι πρέπει να τρώς απο όλα είναι γεγονός όμως,αλλιώς ο οργανισμός δεν θα τα δεχόταν,πχ γιατί οι αγελάδες και οι γορίλες και οι κατσίκες δεν τρώνε κρέας? γιατί είναι φτιαγμένα να μπορούν να παράγουν την  βιταμίνη Β12 που την βρήσκεις μόνο σε ζωικά τρόφιμα(γαλα,κρέας,αυγα) αν είσαι άνθρωπος και αυτή η βιταμίνη είναι απαραίτητη για την λειτουργία του εγκεφάλου.

επίσης το ότι λές για τα φυλακισμένα ζώα που είναι και έξυπνα και καταλήγουν στο στομάχι.....ΧΕΣΤΗΚΑ με το συμπάθιο ,είμαι ανώτερο ον στην διατροφική πυραμίδα και θα τα τρώω,αν εσυ δεν γουστάρεις μαγκιά σου αλλά δεν είμαστε εμείς κάφροι που τα τρώμε,στην γερμανία υπάρχει σύλλογος κτηνοβασίας ζώων και νόμιμα το κάνουν,στην αγγλία πυροβολάνε αλεπούδες νόμιμα για διασκέδαση και στην ισπανία καρφώνουν με σπαθιά και βασανίζουν ταύρους....όλοι αυτοί είναι όντως κατάπτηστοι και θέλουν ξύλο αλλά όταν σκοτώνεις κάτι για να το φας δεν είναι έγκλημα γιατί αυτό ορίζει η φύση.

Βάλε και τους Ιάπωνες με τη σφαγή των δελφινιών...

Δημοσ.

Χμμ, τώρα που το λες βγάζει νόημα. Έχει γίνει πολύ πρόοδος στο τεχνητό κρέας τα τελευταία χρόνια και μάλιστα το 2013 δοκιμάστηκε το πρώτο in vitro μπιφτέκι σε hamburger.

• Like 1
Δημοσ.

Όσο γίνεται μακριά από αυτά αν δείτε πως φτιάχνονται δε θα ξανατρωγατε.

Μπα δεν τρομαζω το μονο που εκαναν ηταν να μου ανοιξουν την ορεξη XD

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...