Προς το περιεχόμενο

S6 or G4???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενας φιλος μου που εχει το edge μου ειπε οτι τρωει οντως παρα πολυ το συστημα και αρκετες φορες ειναι με 300-400mb ελευθερα, κατα τα αλλα το κινητο ειναι πολυ καλο 

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Source.png Πηγή: phonearena

Τα συμπεράσματα δικα σας. Είμαι κάτοχος s6 edge για τη μπαταρία θα πω μιαμιση μέρα με ανοιχτα τα πάντα απλά δε το λιώνω στα παιχνίδια, για να είμαι ειλικρινής υπάρχουν και μέρες που δεν θα παίξω καθόλου, αλλά FB messanger και ότι σχετικό με επικοινωνία full χωρίς πρόβλημα. Όσο για τη χωριτηκότητα θα σου πω ότι πριν είχα note 4 και ποτέ δεν είχα πρόβλημα παρόλο που είχα και sd 32. Τα 32 είναι καλή χωριτηκότηατ και επίσης αν χρειαστείς κάτι άλλο υπάρχουν usb sticks που κάνεις τη δουλειά σου. Για τη RAM έχω να σου πω ότι το παρατήρησα και εγώ αυτό αλλά μέχρι στιγμής αυτό που βλέπω εγώ είναι μόνο ότι είναι ψηλά σε χρήση η RAM και αυτό μόνο τα νούμερα γιατί στη χρήση δεν έχει κολλήσει πουθενά.... 

Antutu benchmark:

70000+ 

πληροφοριακά όταν με το note 4 έβγαζα 54000....

Και πάλι τα συμπεράσματα δικά σας.

Τελευταίο για τις οθόνες, έχει να κάνει καθαρά με θέμα γούστου του καθενός είναι τελείως διαφορετικές εμένα μου αρέσουν και οι 2 εξίσου το ίδιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...