Προς το περιεχόμενο

S6 or G4???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά θα θα επέλεγα το G4...Τουλάχιστον θα είμαι πιο σίγουρος για μελλοντική υποστήριξη, τη Samsung τη φοβάμαι στο θέμα των updates.

Τα κινητά έχουν κύκλο ζωής δε γίνεται τίποτα τυχαία. Όπως και να 'χει όμως καλύτερα είναι να τα δει και να αποφασίσει μόνος του ποιο είναι καλύτερο, καθώς είναι και τα δύο κινητάρες.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τουλάχιστον έτσι ο κόσμος καταλαβαίνει ποιος έχει δίκιο και δεν μπορείς να τον παραπληροφορείς.

Πάλι τα ίδια... Εδώ διορθώνεται το ram management πρόβλημα: http://www.ibtimes.co.uk/how-fix-memory-leak-galaxy-s6-s6-edge-build-prop-tweak-1509538

Φιλε αυτο δεν ειναι λύση αμα ειναι να χασω την εγγυηση δεν παιρνω καλυτερα το mx5...

• Like 1
Δημοσ.

Τουλάχιστον έτσι ο κόσμος καταλαβαίνει ποιος έχει δίκιο και δεν μπορείς να τον παραπληροφορείς.

Πάλι τα ίδια... Εδώ διορθώνεται το ram management πρόβλημα: http://www.ibtimes.co.uk/how-fix-memory-leak-galaxy-s6-s6-edge-build-prop-tweak-1509538

Και όταν τύχει να χρειαστεί εγγύηση θα του πληρώσεις εσύ τη ζημιά; Καλώς ή κακώς όταν κάποιος δίνει τόσα λεφτά για κάτι, θέλει απλά να δουλεύει. Εμένα που δεν με νοιάζει γιατί τα κινητά τα rootάρω day one θα το έκανα, αλλά κάποιος που δεν ξέρει και δεν θέλει να κάνει το κινητό τουβλάκι lego δεν θα το επιχειρήσει. Και ποιος παραπληροφορεί νομίζω είναι ξεκάθαρο.

• Like 2
Δημοσ.

Το θεμα ειναι τι καλύπτει το καθε ενα ατομα..

Εγω θα διαλεγα lg g4 για

Οθονη 5'5

Αφαιρούμενη μπαταρια και μεγαλύτερη

Για την sd

Γενικα σε αυτα τα λευτα ειναι οτι καλυτερο μπορεις να βρεις..

Για το s6 δεν θα σου απαντησω εγω αλλα κάποιος αλλος..

σε ευχαριστω φιλε μου

Όπως λέω και σε ένα αντίστοιχο thread:

Μπαταρία: http://techblog.gr/m...benchmark-6748/

Ποιότητα κατασκευής: S6

Επεξεργαστής: S6

RAM: το ίδιο

Gaming: S6

Λειτουργικό σύστημα: S6.

Νομίζω η επιλογή είναι ξεκάθαρη

ευχαρισω φιλε 

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρθηκε, εγώ την απάντηση την έγραψα στο θέμα όταν ήταν στο Mobile Software forum. 

Νόμιζε ότι θες εσύ, εγώ σήμερα είδα δύο κουτάτα κινητά, ένα G4 και ένα S6, και στην διαχείριση της RAM είχε το S6 σχεδόν τη μισή ελεύθερη από το G4, αν δεν υποστηρίξεις το σπίτι σου τότε τι θα υποστηρίξεις, καταλαβαίνω, αλλά οι απαντήσεις σου έχουν καταντήσει κουραστικές. 

Στα συν του G4 είναι η κάμερα, η κατασκευή όταν μιλάμε για το δερμάτινο, η οθονάρα, η αίσθηση στο χέρι, η αφαιρούμενη μπαταρία και η επεκτασιμότητα.

Στα συν του S6 είναι η amoled οθόνη που είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών, το μέγεθος. 

Οι επεξεργαστές στην χρήση δεν έχουν διαφορά, και κινούνται το ίδιο γρήγορα. Μόνο σε benches θα δεις διαφορές.

σε ευχαριστω !!

• Like 1
Δημοσ.

Και όταν τύχει να χρειαστεί εγγύηση θα του πληρώσεις εσύ τη ζημιά; Καλώς ή κακώς όταν κάποιος δίνει τόσα λεφτά για κάτι, θέλει απλά να δουλεύει. Εμένα που δεν με νοιάζει γιατί τα κινητά τα rootάρω day one θα το έκανα, αλλά κάποιος που δεν ξέρει και δεν θέλει να κάνει το κινητό τουβλάκι lego δεν θα το επιχειρήσει. Και ποιος παραπληροφορεί νομίζω είναι ξεκάθαρο.

Και σου ξαναλέω: το πρόβλημα αυτό δεν είναι εύκολα αισθητό. Αν όμως κάποιος το δει, μπορεί να το διορθώσει με αυτόν τον τρόπο.

Δημοσ.

Επίσης οποιαδήποτε αλιωσει του λειτουργικού συνεπάγεται με αυτόματη ακύρωση της εγγύησης.

Δημοσ.

Το δίλημμα είναι 5.5 ή 5.1 ίντσες και τα δύο είναι τούμπανα

^Αυτο μαζι με την αποσπωμενη μπαταρια και την καρτα sd ειναι το μονο διλημμα μεταξυ των δυο, οτιδηποτε αλλο ειναι εθελοτυφλια και φανμποισμος.

Οσον αφορα τα specs το s6 ειναι ξεκαθαρα ανωτερο σε ΟΛΑ. ( βλεπε gsmarena.com , dxomark.com και απειρα αλλα site). Οσον αφορα το memory leak οντως υπαρχει, ομως δεν προκειται να το αντιληφθεις υπο πραγματικες συνθηκες οπως ουτε και την ανωτερωτητα του exynos σε σχεση με τον 808.

Δημοσ.

^Αυτο μαζι με την αποσπωμενη μπαταρια και την καρτα sd ειναι το μονο διλημμα μεταξυ των δυο, οτιδηποτε αλλο ειναι εθελοτυφλια και φανμποισμος.

Οσον αφορα τα specs το s6 ειναι ξεκαθαρα ανωτερο σε ΟΛΑ. ( βλεπε gsmarena.com , dxomark.com και απειρα αλλα site). Οσον αφορα το memory leak οντως υπαρχει, ομως δεν προκειται να το αντιληφθεις υπο πραγματικες συνθηκες οπως ουτε και την ανωτερωτητα του exynos σε σχεση με τον 808.

Όπως το είπες... Στα χαρτιά είναι καλύτερο το s6,έχεις πιάσει τις 2 συσκευές στα χερια σου

Εκεί που έχουν πέσει οι τιμές του s6 δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς με ένα 50ρικο παίρνει διπλάσιο αποθηκευτικο χώρο, από την άλλη ξες πολλούς να χρησιμοποιούν δεύτερη μπαταρία, ας διαλέξει με βάση τις δικές του ανάγκες και όχι τις δικές σου

Δημοσ.

Ερώτηση άμα έχει κουράσει το θέμα με τα δύο κινητά γιατί να κάθεστε και να γράφετε τόσα ποστ από κάτω για το πόσα άλλα topic έχουν γίνει και να το κάνετε ακόμα πιο κουραστικό; γνώμες ζήτησε ο άνθρωπος δεν χρειάζεται να τραμπουκιζουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση άμα έχει κουράσει το θέμα με τα δύο κινητά γιατί να κάθεστε και να γράφετε τόσα ποστ από κάτω για το πόσα άλλα topic έχουν γίνει και να το κάνετε ακόμα πιο κουραστικό; γνώμες ζήτησε ο άνθρωπος δεν χρειάζεται να τραμπουκιζουμε.

Γνώμες ζήτησε και γνώμες άκουσε, και εγώ και ο @heavyrain ειπαμε ποιο κινητό και για ποιο λόγω είναι καλύτερο (με βάση το τι πιστεύει ο καθένας)... Εσένα ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου;

Δημοσ.

Γνώμες ζήτησε και γνώμες άκουσε, και εγώ και ο @heavyrain ειπαμε ποιο κινητό και για ποιο λόγω είναι καλύτερο (με βάση το τι πιστεύει ο καθένας)... Εσένα ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου;

Δεν εγραψα για σενα δεν χρειαζεται να μυγιαζεσαι για τα πρωτα Post στο topic εγραψα.

• Like 2
Δημοσ.

g4 λέω και γω φιλε! Αλλά πιστεύω οποίο και να παρεις θα είσαι υπερκομπλε!

Πάντως όσο περνάει ο καιρός όλο και χειροτερεύει το φόρουμ από άποψη γνώμης πάνω στα κινητά γιατί λες και γίνεται διαγωνισμός γνώσεις,μπιχτες συνέχεια ο ένας στον άλλον και σε κάθε ποστ δημιουργείται πάντα μια κόντρα ! Δεν καταλαβαίνω ..

Μια ερώτησή κανει ένας TS και από κάτω χαμός !

Καλή αγορά φιλε ότι και αν παρεις

• Like 2
Δημοσ.

g4 λέω και γω φιλε! Αλλά πιστεύω οποίο και να παρεις θα είσαι υπερκομπλε!

Πάντως όσο περνάει ο καιρός όλο και χειροτερεύει το φόρουμ από άποψη γνώμης πάνω στα κινητά γιατί λες και γίνεται διαγωνισμός γνώσεις,μπιχτες συνέχεια ο ένας στον άλλον και σε κάθε ποστ δημιουργείται πάντα μια κόντρα ! Δεν καταλαβαίνω ..

Μια ερώτησή κανει ένας TS και από κάτω χαμός !

Καλή αγορά φιλε ότι και αν παρεις

se eyxaristw file moy ki se ola poy les exeis dikio !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...