Προς το περιεχόμενο

S6 or G4???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια εχω αποφασησει να αγορασω ενα απο τα 2 κινητα ..τα εχω συγκρινει αρκετες φορες εγω δει αρκετα rewiews specs πολλα τελος παντων αυτο που εχω καταλαβει πως το s6 δεν δεχετε micro sd και εχει μικροτερη μπαταρια ! ομως εχει καλυτερο επεξεργαστη τωρα θα ηθελα να μου πειτε κι εσεις την γνωμη σας ποιο απο τα 2 κινητα ??? Σας ευχαριστω

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι αλλο θεμα για G4 vs S6 ρε παιδια πραγματικα ομως εχει παραγινει το κακο. Τοσα με τοσα θεματα υπαρχουν για αυτα τα δυο κινητα,δειτε καποιο αλλο απο τα αλλα θεματα που εχουν ανοιξει ηδη.Ελεος να γραφουμε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι αλλο θεμα για G4 vs S6 ρε παιδια πραγματικα ομως εχει παραγινει το κακο. Τοσα με τοσα θεματα υπαρχουν για αυτα τα δυο κινητα,δειτε καποιο αλλο απο τα αλλα θεματα που εχουν ανοιξει ηδη.Ελεος να γραφουμε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια.

εφοσον δεν θες να ανοιχτει παλι αυτο το θεμα δωσε μου καποια link πανω σε αυτο το θεμα για να με βοηθησεις γιατι αμα ειναι να ψαχνω 2 μηνες πισω προτιμω να ξανανοιξει το θεμα

• Like 1
Δημοσ.

εφοσον δεν θες να ανοιχτει παλι αυτο το θεμα δωσε μου καποια link πανω σε αυτο το θεμα για να με βοηθησεις γιατι αμα ειναι να ψαχνω 2 μηνες πισω προτιμω να ξανανοιξει το θεμα

Μπηκες στον κοπο να δεις πχ τα topics των τελευταιων 2 σελιδων και το γραφεις αυτο???

Και μαλιστα αφου εχεις δει οπως λες και αρκετα reviews τι παραπανω περιμενεις να σου πουνε,ειδικα οταν και εμεις εν μερη με βαση αυτα τα reviews προτεινουμε αφου ειναι αδυνατον να περνανε ολες οι ναυαρχιδες απο την κατοχη μας.

• Like 1
Δημοσ.

Μπηκες στον κοπο να δεις πχ τα topics των τελευταιων 2 σελιδων και το γραφεις αυτο???

Και μαλιστα αφου εχεις δει οπως λες και αρκετα reviews τι παραπανω περιμενεις να σου πουνε,ειδικα οταν και εμεις εν μερη με βαση αυτα τα reviews προτεινουμε αφου ειναι αδυνατον να περνανε ολες οι ναυαρχιδες απο την κατοχη μας.

Φιλε μου γνωμες περνω απο διαφορους ανθρωπους !!! τα λεφτα ειναι πολλα κιδεν θελω να προβω σε μια απερισκεπτη κινηση για αυτο.. και ναι εχω μπει κι ποιο παλλιες σελιδες μεχρει κι τον προηγουμενο μηνα σχεδον κι δεν βρηκα κατι σαν αυτο που ζηταω.. 

Δημοσ.

Και επιτέλους όταν λέμε όχι θέματα εκτός software εδώ, μην το αγνοείτε. Όπως προειπώθηκε, κοίταξε θέματα που έχουν ανοιχτεί, έχει κουράσει το ζήτημα πλέον

Δημοσ.

Και επιτέλους όταν λέμε όχι θέματα εκτός software εδώ, μην το αγνοείτε. Όπως προειπώθηκε, κοίταξε θέματα που έχουν ανοιχτεί, έχει κουράσει το ζήτημα πλέον

εγω φιλε μου το εβαλα στην κατηγορια smartphones εαν δεν εχεις καταλαβει κατι η κατηγορια που λες λεγετε mobile softwareπου υπαρχει αρα μην μου λες οχι θεματα εχτος απο software!!!! κι αν κουρασε απλα μην κανεις τον κοπο να μπει μεσα κι να απαντησεις !!! ΑΠΛΑ ολα

• Like 1
Δημοσ.

εγω φιλε μου το εβαλα στην κατηγορια smartphones εαν δεν εχεις καταλαβει κατι η κατηγορια που λες λεγετε mobile softwareπου υπαρχει αρα μην μου λες οχι θεματα εχτος απο software!!!! κι αν κουρασε απλα μην κανεις τον κοπο να μπει μεσα κι να απαντησεις !!! ΑΠΛΑ ολα

Το θεμα ειναι τι καλύπτει το καθε ενα ατομα..

Εγω θα διαλεγα lg g4 για

Οθονη 5'5

Αφαιρούμενη μπαταρια και μεγαλύτερη

Για την sd

Γενικα σε αυτα τα λευτα ειναι οτι καλυτερο μπορεις να βρεις..

Για το s6 δεν θα σου απαντησω εγω αλλα κάποιος αλλος..

Δημοσ.

Όπως λέω και σε ένα αντίστοιχο thread:

Μπαταρία: http://techblog.gr/m...benchmark-6748/

Ποιότητα κατασκευής: S6

Επεξεργαστής: S6

RAM: το ίδιο

Gaming: S6

Λειτουργικό σύστημα: S6.

Νομίζω η επιλογή είναι ξεκάθαρη

Αντε παλι εσυ με αυτην την καραμελα..

Στο προηγούμενο ποστ ειδες ειχε απαντησεις απο ατομα που ειχαν το s6

ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ με την διαχείριση της ΡΑΜ..

Για την μλαταρια μην λες τπτ 2500 και μου λες οτι εχει καλη αυτονομια(χαλια μαυρα ειναι) πολυ ανώτερη ειναι του g4

Κατασκευή είπαμε μεσα σε θηκη γτ θα ζωγραφίζεις πανω του με γρατζουνιες..

Sd οχι

Καμερα στα ιδια επίπεδα

Εχει καλυτερο επεξεργαστη αλλα απο μονο του αυτο δεν λεει κατι.

Και εχεις βρει ενα σαιτ και το ποσταρεις παντου υπαρχουν χιλιάδες αλλα που λενε για την πολυ χαλια μπαταρια του..

• Like 2
Δημοσ.

Για την μλαταρια μην λες τπτ 2500 και μου λες οτι εχει καλη αυτονομια(χαλια μαυρα ειναι) πολυ ανώτερη ειναι του g4

Sd οχι

Καμερα στα ιδια επίπεδα

Και εχεις βρει ενα σαιτ και το ποσταρεις παντου υπαρχουν χιλιάδες αλλα που λενε για την πολυ χαλια μπαταρια του..

Πλέον απλά προσπερναω τα σχόλια του, ειλικρινά βαρέθηκα να ασχολούμαι.
  • Like 2
Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρθηκε, εγώ την απάντηση την έγραψα στο θέμα όταν ήταν στο Mobile Software forum. 

Όπως λέω και σε ένα αντίστοιχο thread:

Μπαταρία: http://techblog.gr/m...benchmark-6748/

Ποιότητα κατασκευής: S6

Επεξεργαστής: S6

RAM: το ίδιο

Gaming: S6

Λειτουργικό σύστημα: S6.

Νομίζω η επιλογή είναι ξεκάθαρη

Νόμιζε ότι θες εσύ, εγώ σήμερα είδα δύο κουτάτα κινητά, ένα G4 και ένα S6, και στην διαχείριση της RAM είχε το S6 σχεδόν τη μισή ελεύθερη από το G4, αν δεν υποστηρίξεις το σπίτι σου τότε τι θα υποστηρίξεις, καταλαβαίνω, αλλά οι απαντήσεις σου έχουν καταντήσει κουραστικές. 

Στα συν του G4 είναι η κάμερα, η κατασκευή όταν μιλάμε για το δερμάτινο, η οθονάρα, η αίσθηση στο χέρι, η αφαιρούμενη μπαταρία και η επεκτασιμότητα.

Στα συν του S6 είναι η amoled οθόνη που είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών, το μέγεθος. 

Οι επεξεργαστές στην χρήση δεν έχουν διαφορά, και κινούνται το ίδιο γρήγορα. Μόνο σε benches θα δεις διαφορές.

• Like 3
Δημοσ.

Πλέον απλά προσπερναω τα σχόλια του, ειλικρινά βαρέθηκα να ασχολούμαι.

Τουλάχιστον έτσι ο κόσμος καταλαβαίνει ποιος έχει δίκιο και δεν μπορείς να τον παραπληροφορείς.

Sd οχι

Καμερα στα ιδια επίπεδα

Πάλι τα ίδια... Εδώ διορθώνεται το ram management πρόβλημα: http://www.ibtimes.co.uk/how-fix-memory-leak-galaxy-s6-s6-edge-build-prop-tweak-1509538

Δημοσ.

Προσωπικά θα θα επέλεγα το G4...Τουλάχιστον θα είμαι πιο σίγουρος για μελλοντική υποστήριξη, τη Samsung τη φοβάμαι στο θέμα των updates.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...