Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ακουσει για τις γρατζουνιες πυ δημιουργει η αυθεντικη clear view της samsung οποτε θα ηθελα μερικες προτασεις που εχετε και στα δικα σας κινητα!

Δημοσ.

Καθαρα υποκειμενικο ειναι!
Τι θηκη θελεις? wallet απλη snap on να προστατευει τι?
Η κλτρες για μενα ειναι η σειρα τις spigen neo hybrid ! Τς εχει βγαλει σε διαφορετικες παραλαγες με μεταλικο περιμετρικα πλαστικο διαφανη πισω πλαστικο γνκα ειναι παρα πολυ ομορφες εχουν τελειο φιτ και ειναι αρκετα προστατευτικες!
Για την οθονη για αποφυγη φθορων και πιο πολυ σπασιματων παρε ενα Tempered glass και θα εχεις το κεφαλι σου ισυχο!

Δημοσ.

το temperd glass δεν αλλοιωνει τα χρωματα κλπ..γενικα το πως δειχνει η οθονη?

Aμα παρεις κινεζικο του 1 ευρω ισως!

Αμα παρεις καποιο αξιοπιστο ουτε καν! Σαν να μν υπαρχει θα ειναι!

Παρε nillkin αλλα απο εξωτερικο οχι απο Ελλαδα! Κοστιζει λιγο ουτε 10 ευρω και ειναι το κλτρο στα λεφτα του!

Ωραια αισθηση στο χερι πολυ καλη εφαρμογη και θα νμζεις οτι δν υπαρχει καν!

Δημοσ.

το temperd glass δεν αλλοιωνει τα χρωματα κλπ..γενικα το πως δειχνει η οθονη?

Εγω πηρα απο ebay glass screen protector δλδ το tempered glass ( 1,60 για το s3 ) και δεν ειχα κανενα προβλημα . ουτε αλλαγες στο χρωμα ουτε στην αφη. 

*** μου επεσε απο 1,5 μετρο περιπου με την οθονη και επαθα ενα καρδιακο και λεω παει το χασαμε το κινητακι , το tempered glass ειχε γινει ραγισει σε φαση θρυψαλα και οταν εβγαλα to tempered glass η οθονη ουτε γρατζουνια ουτε ιχνος σκονης που λεει ο λογος δεν ειχε . 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αυτο αλλα εχουν 12 ευρο το "απλο" tempered glass to nillking 9h!

Με 7-8 ευρω απο ebay περνεις το λιγο κλτρο Nillkin 9H+ που εχει λιγο κλτρη αισθηση στο χερι και πιο ανθεκτικο!

Βεβαια θα περιμενεις λιγο καιρο να ερθει αλλα και το "απλο" κανει την δουλεια του και με το παραπανω!

Δημοσ.

για αυτο σου ειπα ebay η γνκα αγορα απο εξωτερικο! Αλλα και το απλο ειναι πολυ καλο δν θα εχεις θεμα ουτε με χρωματα ουτε με τπτ σαν να μν υπαρχει θα ειναι απλα ειναι ενα κλικ κλτρο το Η+!
Παντως οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω ειναι Must have σε περιπτωση πτωσης! Εχουν γλιτωσει πολλα κινητα το σπασιμο τις οθονης με κοστος μωλις 1/10 (μπορει και λιγοτερο) απο οτι θα σου κοστιζε η επιδιορθωση του!

Δημοσ.

μετα το θεμα ειναι να μπει χωρις φουσκαλες! πωωω...μολις τωρα ειδα το location θεσσαλονικη! το tech in θεσσαλονικη λεει ειναι αλλα εγω ειμαι αθηνα,τ εχει λεει διαθεσιμο το απλο, το + λεει παραγγελια...θα μπορουσες να το παρεις και να κανονισουμε μαζι την αποστολη,εγω θα τα πληρωσω! κι απο οτι βλεπω  εχει και back cover! ebay δεν εχω και με τα capital δεν ξερω τι γινεται!

Δημοσ.

Εγώ να σου προτείνω την εξής εταιρία :

http://www.spigen.com/

Ναι,είναι ακριβή αλλά αξίζει τα λεφτά της με το παραπάνω.

Πιο συγκεκριμένα την tough-armor που όντως είναι tough : http://www.spigen.com/collections/galaxy-s6/products/galaxy-s6-case-tough-armor?variant=1160710157

Δημοσ.

και την οθονη ομως θελω να προστατευει γιατι κατι υπουλες γρατζουνιες γινονται στην τσεπη!

Την οθόνη μπορείς και με μια απλή ζελατίνα να την προστατέψεις των 2-3 €

Αλλίως πας και εδώ :

1. http://www.spigen.com/collections/galaxy-s6/products/magnetic-clip-for-original-flip-cover-galaxy-s5-galaxy-alpha-and-note-3-note-4

2. http://www.spigen.com/collections/galaxy-s6/products/galaxy-s6-case-wallet-s?variant=1160787105

Δημοσ.

Απο γρατσουνιες και χωρις τπτ μια χαρα ειναι gorrila glass 4 εχει σχεδων απιθανο να γρατσουνιστει!
Το θεμα ειναι σε περιπτωση πτωσης μν σπασει !
και εγω spigen του προτεινα!
Και ναι αμα θελεις μπορω να παω να τα παρω και τα στα στειλω αλλα τιμη καταστηματος εχει πιο ακριβα αμα δεις οποτε δν θα γλιτωσεις λεφτα ιδιο θα σου βγει!
Εγω ξαναλεω παρε απο εξωτερικο!
Προσεχε το 2 βδομαδες μεχρι να ερθουν σαν τα ματια σου και θα γλιτωσεις τουολαχιστον τα μισα χρηματα!
Και απο την θηκη (spigen ειναι πολυ πιο φθηνες εξω εδω ερχονται με μεγαλο καπελο) και αποτο γυαλακι!

Δημοσ.

Απο γρατσουνιες και χωρις τπτ μια χαρα ειναι gorrila glass 4 εχει σχεδων απιθανο να γρατσουνιστει!

Το θεμα ειναι σε περιπτωση πτωσης μν σπασει !

και εγω spigen του προτεινα!

Και ναι αμα θελεις μπορω να παω να τα παρω και τα στα στειλω αλλα τιμη καταστηματος εχει πιο ακριβα αμα δεις οποτε δν θα γλιτωσεις λεφτα ιδιο θα σου βγει!

Εγω ξαναλεω παρε απο εξωτερικο!

Προσεχε το 2 βδομαδες μεχρι να ερθουν σαν τα ματια σου και θα γλιτωσεις τουολαχιστον τα μισα χρηματα!

Και απο την θηκη (spigen ειναι πολυ πιο φθηνες εξω εδω ερχονται με μεγαλο καπελο) και αποτο γυαλακι!

Συμφωνώ μόνο για εξωτερικό μιλάμε εδώ οι τιμές είναι πολύ πιο πάνω.

Τιμή από Αγγλία : http://www.ebay.com/itm/Spigen-Style-Samsung-Galaxy-S6-S6-Edge-Galaxy-Tough-Armor-Case-Neo-Hybrid-Cover-/171828353425?var=&hash=item2801c49991:m:mSc1UcgvLDF9EcobcTEF2xw

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...