bill987 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ο υπολογιστής που έχω δώσει στον πατέρα μου, μετά από διακοπή ρεύματος ενώ ήταν κλειστός, αργεί κατά μισή ώρα (!!!!!!!!!!!!!) να φορτώσει τα windows! Στην συνέχεια δουλεύει ρολόι! Τι μπορεί να φταίει ? Με τι να ξεκινήσω πρώτα? Δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο!
Mr_Proper Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 φτάνει γρήγορα στο logo των windows και κολλάει εκει κάνα μισάωρο ή κολλάει υπερβολικά μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο των windows Και μετά δουλεύει ρολόι ή κολλάει υπερβολικά και στα δύο;
bill987 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 φτάνει γρήγορα στο logo των windows και κολλάει εκει κάνα μισάωρο ή κολλάει υπερβολικά μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο των windows Και μετά δουλεύει ρολόι ή κολλάει υπερβολικά και στα δύο; Φίλε μου εκεί που λέει Εκκίνηση των windows, μέχρι και ώρα μου είπε ο πατέρας μου ότι έκανε να μπει κανονικά!
Mr_Proper Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ναι απλά θέλω να διευκρινίσουμε (γιατι έχει σχέση με μια εντελώς άλλη παρτίδα προβλημάτων) ότι μέχρι εκει που λέει "εκκίνηση των windows" προχωράει κανονικά.Δηλαδή βλέπεις την startscreen του bios μαυρίζει η οθόνη για λίγα δευτερόλεπτα και μετά εμφανίζεται το λογότυπο των windows και εκεί ειναι που τρώει όλη την ώρα. σωστά;
Mr_Proper Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ωραία έχω λίγη δουλίτσα τώρα θα ποστάρω μερικά βήματα πιο μετά αν θες τσεκάρεις ή οπότε μπορείς τέλος πάντων προς το παρών απλά άλλαξε καλώδια στους σκληρούς σου. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Τσέκαρε την υγεία του δίσκου με το HD Sentinel. Κατέβασε την dos εκδοση και εκκίνησε με usb stick.
bill987 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Θα περάσω αύριο από τον πατέρα να πάρω το μηχάνημα σπίτι μου, πρώτη σκέψη και εμένα για δίσκο είναι!! Mr_Proper όταν βρεις χρόνο γράψε μου και τις επόμενες κινήσεις μου! Ευχαριστώ για την βοήθεια που δίνετε παίδες!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Αν ο δίσκος είναο οκ, δες τα προγράμματα που φορτώνουν κατά την εκκίνηση στο msconfig.
bill987 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Αν ο δίσκος είναο οκ, δες τα προγράμματα που φορτώνουν κατά την εκκίνηση στο msconfig. Δημήτρη το κουλό είναι ότι δούλευε πολύ καλά, boot σε 20sec με ένα μικρό ssd που του έβαλα, αλλά μετά την διακοπή ρεύματος ( που ο υπολογιστής εκείνη την ώρα ήταν κλειστός) γίνεται αυτό που λέω.. Να έβλεπε τίποτα περίεργο (χεχεχε) και κόλλησε κανένα ιό ?? Θα τα δω αύριο!
bill987 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Τώρα ασχολούμαι με τον υπολογιστή, άλλαξα καλώδια (είχα από την μητρική μου) στον σκληρό, τίποτα τα ίδια. Κάνω ένα load default settings από το bios και ωπ άνοιξε στο 2λεπτο!!!! Hd sentinel 100% υγεία! Τώρα τρέχω malwarebytes (edit 0 ταυτοποιημένες απειλές!!!) , τι κάνω στην συνέχεια???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα