Προς το περιεχόμενο

LG G4 vs Samsung Galaxy S6 (το απλο)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Makeran δεν είναι fan boy, he is for fun :), από κει και πέρα ρε παιδιά όταν μιλάμε για ΦΒ τότε ΔΕΝ μιλάμε για ελαφρυά χρήση, είναι ίσως η πιο βαριά εφαρμογή ή τουλάχιστον μέσα στις πιο βαριές που κυκλοφορούν στο store.

Υπάρχει και το lite!

Και δν είναι βαριά απλά ram hungry κ δν μπορείς σμα δν έχεις 2 GB + ram να έχεις καλό multitask

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σαν χρήστης S6 εδώ και ένα μήνα περίπου,μπορώ να πω πως είμαι αρκετά ευχαριστημένος.Δεν είχα ποτέ στην κατοχή μου sammy,οπότε δεν έχω εμπειρίες με παλιές εκδόσεις του ΤouchWiz,αλλά εδώ η sammy έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά.Ωστόσο,όταν πρωτοπήρα το κινητό,αυτό υπερθερμαινόταν ακόμα και με μέτρια χρήση.Το πρόβλημα λύθηκε με ένα restart.Πλέον,ακόμη και με βαριά χρήση,το κινητό πετάει,και ζεσταίνεται λίγο.Ένα άλλο αρνητικό είναι η κακή διαχείριση της RAM.Με ανοιχτές μόνο τις βασικές εφαρμογές, η RAM χρησιμοποιείται στο 60-65% ή και παραπάνω.Αν δε, ανοίξεις και εφαρμογές,καταναλώνεται το 80-85% της RAM.Βέβαια,μέχρι στιγμής δεν έχει επιβαρυνθεί ή κολλήσει το τηλέφωνο.

Γενικά το lollipop έχει καταστρέψει αρκετές συσκευές,μαζί και το S6.Με τη Μarshmallow ίσως φτιαχτούν τα παραπάνω.Η αυτονομία είναι πράγματι κακή,αλλά το quick charging κάνει τη δουλεία του σωστά.

Για το G4 ακούω πάντως πάρα πολύ καλά λόγια,όσον αφορά την εμπειρία χρήσης γενικότερα.Η μπαταρία του G4 ίσως να είναι λίγο καλύτερη,απλώς να βγάζει τη μέρα με μεγαλύτερη ευκολία.

Από εκεί και έπειτα η επιλογή είναι της φίλης σου.Ήμουν και εγώ στο δίλημμα και κατέληξα στο s6,λόγω εμφάνισης και ανώτερου hardware,αλλά καλώς ή κακώς η εμφάνιση πάει περίπατο λόγω της θήκης που θα του βάλεις σίγουρα.

Δημοσ.

Ο Makeran δεν είναι fan boy, he is for fun :), από κει και πέρα ρε παιδιά όταν μιλάμε για ΦΒ τότε ΔΕΝ μιλάμε για ελαφρυά χρήση, είναι ίσως η πιο βαριά εφαρμογή ή τουλάχιστον μέσα στις πιο βαριές που κυκλοφορούν στο store.

Μιλάμε για Android... Όπως είπε και ο φίλος 2.10hm υπάρχει και το facebook lite. Ακόμα και 1gb ram καλό είναι, πόσο μάλλον 2 και 3.

Δημοσ.

εχει παρει κανεις το G4 απο το gadgetlab(Ηρακλειο-Κρητης) να μας πει αμα ειχε καμια δυσαρεστη εμπειρια?

Δημοσ.

εχει παρει κανεις το G4 απο το gadgetlab(Ηρακλειο-Κρητης) να μας πει αμα ειχε καμια δυσαρεστη εμπειρια?

υπαρχει ποστ με μαγαζια του σκρουτζ πιο πανω απευθηνσου εκει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...