Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Το πρόβλημα δεν είναι εύκολα αισθητό. Και σταμάτα να υποστηρίζεις ό,τι δεν είναι Samsung. Και σου λέω, αυτή είναι μια λύση για κάποιον που θέλει ντε και καλά να λύσει το πρόβλημα Καλα κραταει το ανεκδοτο βλεπω
Makeran Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Καλα κραταει το ανεκδοτο βλεπω What's the joke?
Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Να λες στον αλλο να σταματησει να υποστηριζει οτι δεν ειναι Samsung επειδη εσυ την αγαπας τοσο πολυ.
Makeran Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Να λες στον αλλο να σταματησει να υποστηριζει οτι δεν ειναι Samsung επειδη εσυ την αγαπας τοσο πολυ. I don't like Samsung. I'm just telling the truth! Βασικά μια χαρά εταιρεία είναι, όμως εγώ δεν είμαι fanboy.
Dinos_12345 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Κάπου είδα πριν οτι είπε ένας "δεν έβγαλε ολόκληρη εταιρεία fix που ξέρει και την έβγαλε ένας develope." Δεν θέλει να βγάλει fix φιλέ, για να γεμίσει σταδιακά bugs το κινητό και μόλις βγει το καινούργιο να πάρεις εκείνο. Προσωπικά το δίλημμα μου ήταν g4 και Nexus 6 αλλά 80% θα πάρω g4. Το s6 ούτε λόγος, θέλω αποσπώμενη μπαταρία και sd. 2
Makeran Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Κάπου είδα πριν οτι είπε ένας "δεν έβγαλε ολόκληρη εταιρεία fix που ξέρει και την έβγαλε ένας develope." Δεν θέλει να βγάλει fix φιλέ, για να γεμίσει σταδιακά bugs το κινητό και μόλις βγει το καινούργιο να πάρεις εκείνο. Προσωπικά το δίλημμα μου ήταν g4 και Nexus 6 αλλά 80% θα πάρω g4. Το s6 ούτε λόγος, θέλω αποσπώμενη μπαταρία και sd. Τότε φίλε μου δεν έχεις ιδέα...
Dinos_12345 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Τότε φίλε μου δεν έχεις ιδέα...Με τρελαίνει που έχεις επιχειρήματα! Δεν έχω καθόλου ιδέα, ασχολούμαι με λογισμικό από τα 10 και σπουδάζω πληροφορικός, και η εμπειρία έχει δείξει ότι πιο πολλά προβλήματα φτιάχνουν οι devs του xda σε όλες τις συσκευές παρά οι ίδιες οι εταιρίες.
marios elsa Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Τότε φίλε μου δεν έχεις ιδέα... Το προβλημα σου ειναι οτι εχεις το s6 και θα το υποστηρίξεις μεχρι τελους δεν βλεπεις αντικειμενικά.. Εγω προσωπικά δεν εχω το g4 λογο οτι αλλαζω συχνα κινητα.. Αλλα η αληθεια ειναι οτι η samsung μετα τα 2 χρονια σε αναγκάζει να πεταξεις το κινητο στον τειχο.. Εχει πολλα προβληματα ειδικα λογισμικού. Το s6 η ναυαρχίδα της παει και του βαζει μπαταρια 2350 και σε αλλα φτινιαρικα βαζει καλυτερη και εχουμε και εσενα απο πανω να λες οτι ειναι καλυτερη του g4 τι να πω.. Και οσο για τα σχολια του Σκρουτζ που εγραψες πιο πανω για την μπαταριατου g4 ειναι απλα γτ η περισσότεροι που το εχουν παρει ηταν χρήστες του LG G2 και ειχαν μαθει να ξεχνουν να φορτίζουν το κινητο τους.. 1
Makeran Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Με τρελαίνει που έχεις επιχειρήματα! Δεν έχω καθόλου ιδέα, ασχολούμαι με λογισμικό από τα 10 και σπουδάζω πληροφορικός, και η εμπειρία έχει δείξει ότι πιο πολλά προβλήματα φτιάχνουν οι devs του xda σε όλες τις συσκευές παρά οι ίδιες οι εταιρίες. Εγώ ασχολούμαι με λογισμικό από 3ων χρονών . Εν πάσει περιπτώσει αυτό είναι ένα fix που δεν προκαλεί προβλήματα, και σταμάτα να παραπληροφορείς τον κόσμο... Το προβλημα σου ειναι οτι εχεις το s6 και θα το υποστηρίξεις μεχρι τελους δεν βλεπεις αντικειμενικά.. Εγω προσωπικά δεν εχω το g4 λογο οτι αλλαζω συχνα κινητα.. Αλλα η αληθεια ειναι οτι η samsung μετα τα 2 χρονια σε αναγκάζει να πεταξεις το κινητο στον τειχο.. Εχει πολλα προβληματα ειδικα λογισμικού. Το s6 η ναυαρχίδα της παει και του βαζει μπαταρια 2350 και σε αλλα φτινιαρικα βαζει καλυτερη και εχουμε και εσενα απο πανω να λες οτι ειναι καλυτερη του g4 τι να πω.. Και οσο για τα σχολια του Σκρουτζ που εγραψες πιο πανω για την μπαταριατου g4 ειναι απλα γτ η περισσότεροι που το εχουν παρει ηταν χρήστες του LG G2 και ειχαν μαθει να ξεχνουν να φορτίζουν το κινητο τους.. Έλεος πια, δεν έχω το s6, αλλά το υποστηρίζω γιατί πιστεύω ότι είναι καλύτερο από το G4. Σου αιτιολογώ 2 φορές ότι το g4 έχει μια από τις χειρότερες μπαταρίες, αλλά εσύ το δικό σου...
marios elsa Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Εγώ ασχολούμαι με λογισμικό από 3ων χρονών . Εν πάσει περιπτώσει αυτό είναι ένα fix που δεν προκαλεί προβλήματα, και σταμάτα να παραπληροφορείς τον κόσμο... Έλεος πια, δεν έχω το s6, αλλά το υποστηρίζω γιατί πιστεύω ότι είναι καλύτερο από το G4. Σου αιτιολογώ 2 φορές ότι το g4 έχει μια από τις χειρότερες μπαταρίες, αλλά εσύ το δικό σου... 1)Που το αιτιολογεις γτ δεν το ειδα καπου? Τωρα θελεις να μου πεις οτι το η samsung καταφερε να δώσει τοσο καλη αυτονομια στο s6 με exynos επεξεργαστη 3 ραμ με αυτην την ανάλυση και 2500 mAh μπαταρια? Χχαχα ειναι λιγο αστείο ο προκάτοχός του ειχε μεγαλυτερη 2800 s5.
Fulgore Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 I don't like Samsung. I'm just telling the truth! Βασικά μια χαρά εταιρεία είναι, όμως εγώ δεν είμαι fanboy. Αυτα τα γραφεις σοβαρα τωρα??? Στην αρχη σπαγαμε πλακα με αυτα που εγραφες και στα αλλα παρομοια θεματα αλλα τωρα αρχιζεις να κουραζεις σιγα σιγα. Σχεδον σε οτι θεμα εχεις απαντησει που αφορα τα κινητα σε ολα ομως προτεινεις Samsung,ακομα και σε budget 100-120ευρω. Αν δεν ειναι αυτο fanboy εταιριας τοτε δεν ξερω/ξερεις τι ειναι. 1
paok4270 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Τα ειχα και τα δυο ...το G4 εχει ανωτερη καμερα ειδικα στο αυτοματο και σε βραδυνες ξεσκιζει. Το Galaxy εχει καλυτερη οθονη...σε μπαταρια πανω κατω τα ιδια ειναι.
heavyrain Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Το s6 ειναι ανωτερο σε Καμερα, οθονη, cpu, ram(ddr4) και επιδοσεις, δεν υπαρχει αμφιβολια σ αυτο.... Gsmarena.com , dxomark.com/Mobiles κτλ για οποιον hateαρει-εθελοτυφλει-φανατιζεται με εταιριες... Οποτε ειναι καθαρα θεμα προςωπικου γουστου και budget τι να διαλεξει. Το G4 παραμενει το καλυτερο value for money ειδικα στη τωρινη τιμη του που ειναι κατω απο 400€ . Ειναι ενα εξαιρετικο κινητο, με ιδιαιτερη σχεδιαση και σιγουρα η αποσπωμενη μπαταρια και η καρτα sd ειναι στα συν. Το μεγεθος του ειναι μεγαλυτερο αισθητα, βεβαια εχει 5.5 αρα οθονη. Για τη μπαταρια δεν εχω προσωπικη γνωμη, αλλα κρινοντας απο σχολια κατοχων δεν ειναι το δυνατο σου σημειο... Το touchwiz πλεον εχει ελαχιστο bloatware ειναι τοσο smooth που αγγιζει το ios, οποτε ξεκολληστε με την καραμελα του "γεματου bloatware " ( ειδικα αν δεν το εχετε πιαςει στα χερια σας) που οντως υπηρχε στα προηγουμενα μοντελα. Το θεμα με τη διαχειριση ραμ ισχυει, αλλα δεν επιρρεαζει τη καθημερινη εμπειρια χρησης. Η μπαταρια βγαζει ανετοτατα μια μερα, εκτος βεβαια αν παιζεις ολη μερα παιχνιδια και δεν σβηνει ποτε... εκει ναι δεν βγαζει 10ωρο...
GianniSM Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Ο Makeran δεν είναι fan boy, he is for fun , από κει και πέρα ρε παιδιά όταν μιλάμε για ΦΒ τότε ΔΕΝ μιλάμε για ελαφρυά χρήση, είναι ίσως η πιο βαριά εφαρμογή ή τουλάχιστον μέσα στις πιο βαριές που κυκλοφορούν στο store.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα