demflou Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Φίλη ενδιαφέρεται για αγορα smartphone και βρισκεται αναμεσα σ´ αυτα τα δυο. Την ενδιαφερει να εχει καλη καμερα και οθονη και η μπαταρια να βγαζει μια μερα τουλαχιστον. Το κινητο δεν προοριζεται για βαρια χρηση τα απλα facebook, ιντερνετ μουσικη φωτογραφιες απλα θελει κατι καλο για να την κρατησει για τα επομενα 3 χρονια τουλαχιστον μιας και δεν ειναι τυπος που αλλαζει συχνα τηλεφωνα. To budget ειναι μεχρι τα €450 περιπου δεχτες και αλλες αξιολογες προτασεις.
Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Για την μπαταρια δυστηχως και τα δυο κινητα με την οθονη που εχουν δεν τα παμε και πολυ καλα. Βεβαια το G4 εχει αποσπωμενη μπαταρια που αν την βολευει πχ να κουβαλαει 2ρη μπαταρια μαζι της τοτε το G4 ειναι η ευκολη επιλογη.Βεβαια για αυτο το λογο υπαρχουν και τα Power banks αλλα λεμε τωρα. Καλη οθονη και καμερα εχουν και τα δυο παντως. Για τα 3+χρονια βεβαια δεν ξερω κατα ποσο θα ισχυει αυτο που λες καθως αν κρινουμε απο τα S2,S3,S4 που στα 2-2.5χρονια αρχιζαν να κολλανε αρκετα και να μην εχουν και υποστηριξη απο Updates του Android τοτε καταλαβαινεις οτι απλα δεν. 1
marios elsa Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Το g4 εχει όλα οσα ψαχνεις αυτομονια κτλ.. Το s6 εχει θεματα με την αυτονομια θα πρεπει τουλάχιστον με νορμαλ χρηση να το φορτισεις 2 φορες την μερα..
Makeran Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μπαταρία: http://techblog.gr/mobile/lg-g4-batetry-life-benchmark-6748/ Ποιότητα κατασκευής: S6 Επεξεργαστής: S6 RAM: το ίδιο Gaming: S6 Λειτουργικό σύστημα: S6. Νομίζω η επιλογή είναι ξεκάθαρη.
demflou Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Αυτο ειναι που με προβληματιζε και μενα και ειπα να ρωτησουμε κι αλλες γνωμες. Τα samsung γενικα μετα τα 2 χρονια ξεκινανε τα προβληματα με μπαταρια με σκαλωματα στο software και χανεις και την υποστηριξη σε updates. Χρηστης LG δεν ειμουν ποτε για να μπορω να εχω προσωπικη εμπειρια αλλα απο οτι βλεπω η LG υποστηριζει με updates 2 χρονων συσκευες. Και αμαν πεσει η αποδοση της μπαταριας στον 1-1.5 χρονο που θα χασει σιγουρα απλα στο G4 μπορεις να την αντικαταστησεις με μια καινουργια. Αυτα με κανουν να βλεπω με καλυτερο ματι το G4. Επισης το LG G4 εχει παει στα €400 που ειναι μια ακρως δελεαστικη προταση.
Makeran Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Αυτο ειναι που με προβληματιζε και μενα και ειπα να ρωτησουμε κι αλλες γνωμες. Τα samsung γενικα μετα τα 2 χρονια ξεκινανε τα προβληματα με μπαταρια με σκαλωματα στο software και χανεις και την υποστηριξη σε updates. Χρηστης LG δεν ειμουν ποτε για να μπορω να εχω προσωπικη εμπειρια αλλα απο οτι βλεπω η LG υποστηριζει με updates 2 χρονων συσκευες. Και αμαν πεσει η αποδοση της μπαταριας στον 1-1.5 χρονο που θα χασει σιγουρα απλα στο G4 μπορεις να την αντικαταστησεις με μια καινουργια. Αυτα με κανουν να βλεπω με καλυτερο ματι το G4. Επισης το LG G4 εχει παει στα €400 που ειναι μια ακρως δελεαστικη προταση. Κοίτα, και τα 2 είναι άριστα κινητά. Τα updates μπορεί να τα κόβει επίσημα η Samsung, όμως θα μπορείς να αναβαθμίζεις ανεπίσημα, αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ. Η μη αποσπώμενη μπαταρία του S6 είναι ένα μειονέκτημα, όμως υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης, πιο ακριβή βέβαια, αλλά δε νομίζω να χρειαστεί σύντομα. Το G4 έχει χάλια μπαταρία, όμως μπορείς να την αλλάξεις και να βάλεις μια μεγαλύτερη. Επίσης είναι και θέμα πιο μέγεθος σε βολεύει καλύτερα.
marios elsa Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μπαταρία: http://techblog.gr/mobile/lg-g4-batetry-life-benchmark-6748/ Ποιότητα κατασκευής: S6 Επεξεργαστής: S6 RAM: το ίδιο Gaming: S6 Λειτουργικό σύστημα: S6. Νομίζω η επιλογή είναι ξεκάθαρη. Τι αυτα τα λενε τα νουμερα σε ενα απο τα πολλα σαιτ που λεει οτι εχει καλυτερη μπαταρια το s6 ( εδω γελαμε) Δεν διαβαζεις καθολου τοσο καιρο χρηστες να γραφουν για την μικρη αυτονομια και μπαταρια που εχει το s6? Μαλλον οχι Το μεγαλο προβλημα με την διαχείριση της ραμ που εχει το s6-note4/edge κτλ? Το g4 θα σε βγαλει ανετα 2-3 χρονια εχει αποσπομενη μπαταρια sd βασικο για εμενα Μεγαλη οθονη με αριστη καμερα γενικά ειναι ενα πολυ καλο κινητο για αυτα τα λευτα..
Makeran Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Τι αυτα τα λενε τα νουμερα σε ενα απο τα πολλα σαιτ που λεει οτι εχει καλυτερη μπαταρια το s6 ( εδω γελαμε) Δεν διαβαζεις καθολου τοσο καιρο χρηστες να γραφουν για την μικρη αυτονομια και μπαταρια που εχει το s6? Μαλλον οχι Το μεγαλο προβλημα με την διαχείριση της ραμ που εχει το s6-note4/edge κτλ? Το g4 θα σε βγαλει ανετα 2-3 χρονια εχει αποσπομενη μπαταρια sd βασικο για εμενα Μεγαλη οθονη με αριστη καμερα γενικά ειναι ενα πολυ καλο κινητο για αυτα τα λευτα.. Δεν είναι μεγάλο είναι σπάνιο. Ορίστε και το fix: http://www.ibtimes.co.uk/how-fix-memory-leak-galaxy-s6-s6-edge-build-prop-tweak-1509538. Δες τα σχόλια στο skroutz για την μπαταρία του G4.
Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Αυτο ειναι που με προβληματιζε και μενα και ειπα να ρωτησουμε κι αλλες γνωμες. Τα samsung γενικα μετα τα 2 χρονια ξεκινανε τα προβληματα με μπαταρια με σκαλωματα στο software και χανεις και την υποστηριξη σε updates. Χρηστης LG δεν ειμουν ποτε για να μπορω να εχω προσωπικη εμπειρια αλλα απο οτι βλεπω η LG υποστηριζει με updates 2 χρονων συσκευες. Και αμαν πεσει η αποδοση της μπαταριας στον 1-1.5 χρονο που θα χασει σιγουρα απλα στο G4 μπορεις να την αντικαταστησεις με μια καινουργια. Αυτα με κανουν να βλεπω με καλυτερο ματι το G4. Επισης το LG G4 εχει παει στα €400 που ειναι μια ακρως δελεαστικη προταση. Η λυση ειναι να παει η φιλη σου απο καποιο κοντινο μαγαζι να τα δει απο κοντα. Τα κινητα απο πλευρας δυνατοτητων ειναι πανω κατω στα ιδια και ακριβως το G4 εχει την αποσπωμενη μπαταρια οπως ειπαμε+sd card slot πραγματα που αν θες να κρατησεις πολυ καιρο το κινητο σε ενδιαφερουν σιγουρα. Βεβαια οση κουβεντα και να γινεται οταν θες να κρατησεις ενα κινητο για 3χρονια τοτε μεγαλυτερη βαση οσο αστειο και αν ακουστει σε μερικους ειναι να σου αρεσει αυτο που θα αγορασεις αφου εν μερη ειναι σαν να το παντρευεσαι. Ας παει λοιπον απο κοντα να τα δει και τα 2 να τα δουλεψει λιγο,και να επιλεξει αυτο που της αρεσει. Απο Specs και τα δυο τα ιδια ειναι και σιγουρα στην καθημερινη χρηση τα παρακατω οχι μονο δεν τα παρατηρεις(γιατι πολυ απλα δεν εχεις και τα δυο κινητα να δεις τις διαφορες παρα τις διαβαζεις απο σελιδες στο Internet αλλο το ενα και αλλο το αλλο) αλλα δεν σε ενδιαφερουν κιολας. Μπαταρία: http://techblog.gr/mobile/lg-g4-batetry-life-benchmark-6748/ Ποιότητα κατασκευής: S6 Επεξεργαστής: S6 RAM: το ίδιο Gaming: S6 Λειτουργικό σύστημα: S6. Νομίζω η επιλογή είναι ξεκάθαρη. Εαν εγω διαλεγα ενα κινητο απο τα δυο πχ θα διαλεγα το S6 γιατι μου αρεσει περισσοτερο σχεδιαστικα απο το G4 και δεν ειμαι οπαδος των μεγαλων οθονων σε διαστασεις,κοινως τα γνωστα phablet και αρα προτιμαω την μικροτερη οθονη του S6. Θα επελεγα το G4 για την αποσπωμενη μπαταρια,την δυνατοτητα Sd καρτας και ας μην μου χρειαζεται(απλα γιατι πολυ απλα ειναι κατι που αν το χρειαστω στο μελλον θα υπαρχει),και το οτι μου τη δινει το bloatware του Touchwiz γενικα στην Samsung.
Makeran Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Η λυση ειναι να παει η φιλη σου απο καποιο κοντινο μαγαζι να τα δει απο κοντα. Τα κινητα απο πλευρας δυνατοτητων ειναι πανω κατω στα ιδια και ακριβως το G4 εχει την αποσπωμενη μπαταρια οπως ειπαμε+sd card slot πραγματα που αν θες να κρατησεις πολυ καιρο το κινητο σε ενδιαφερουν σιγουρα. Βεβαια οση κουβεντα και να γινεται οταν θες να κρατησεις ενα κινητο για 3χρονια τοτε μεγαλυτερη βαση οσο αστειο και αν ακουστει σε μερικους ειναι να σου αρεσει αυτο που θα αγορασεις αφου εν μερη ειναι σαν να το παντρευεσαι. Ας παει λοιπον απο κοντα να τα δει και τα 2 να τα δουλεψει λιγο,και να επιλεξει αυτο που της αρεσει. Απο Specs και τα δυο τα ιδια ειναι και σιγουρα στην καθημερινη χρηση τα παρακατω οχι μονο δεν τα παρατηρεις(γιατι πολυ απλα δεν εχεις και τα δυο κινητα να δεις τις διαφορες παρα τις διαβαζεις απο σελιδες στο Internet αλλο το ενα και αλλο το αλλο) αλλα δεν σε ενδιαφερουν κιολας. Εαν εγω διαλεγα ενα κινητο απο τα δυο πχ θα διαλεγα το S6 γιατι μου αρεσει περισσοτερο σχεδιαστικα απο το G4 και δεν ειμαι οπαδος των μεγαλων οθονων σε διαστασεις,κοινως τα γνωστα phablet και αρα προτιμαω την μικροτερη οθονη του S6. Θα επελεγα το G4 για την αποσπωμενη μπαταρια,την δυνατοτητα Sd καρτας και ας μην μου χρειαζεται(απλα γιατι πολυ απλα ειναι κατι που αν το χρειαστω στο μελλον θα υπαρχει),και το οτι μου τη δινει το bloatware του Touchwiz γενικα στην Samsung. Όμως σε μερικούς αρέσει το touchwiz και θεωρούν ότι από θέμα μπαταρίας το S6 υπερέχει... Τέλος πάντων συμφωνώ κι εγώ να πάει να τα δει, να τα δουλέψει λίγο και να δει ποιο της αρέσει καλύτερα.
Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Όμως σε μερικούς αρέσει το touchwiz και θεωρούν ότι από θέμα μπαταρίας το S6 υπερέχει... Τέλος πάντων συμφωνώ κι εγώ να πάει να τα δει, να τα δουλέψει λίγο και να δει ποιο της αρέσει καλύτερα. Αν δεν τα εχεις και τα δυο κινητα στην κατοχη σου αυτο το πραγμα που γραφεις δεν ισχυει. Τι παει να πει ''θεωρουν'' ?? Επισης σε μερικους αρεσει το Touchwiz και σε αλλους το LG UI ή σε ακομα περισσοτερους το UΙ των nexus τι παει να πει αυτο?
2.1Ohm Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δεν είναι μεγάλο είναι σπάνιο. Ορίστε και το fix: http://www.ibtimes.co.uk/how-fix-memory-leak-galaxy-s6-s6-edge-build-prop-tweak-1509538. Δες τα σχόλια στο skroutz για την μπαταρία του G4. Ρε φιλε σταματα να δινεις "λυσεις" στο προβλημα του memory leak τις samsung με τροπους που χανεις την εγγυση! Μπορει να βγαλει λυση ενας DEVELOPER και δν μπορει να βγαλει ΟΛΟΚΛΗΡΗ η samsung?? Αμα υπηρχε "νομιμη" λυση χωρις να χανεις εγγυηση θα το εκανε και η ιδια αλλα ακομα και το Note 5/s6 edge+ με 4 gb ram εχουν ΠΑΛΙ προβλημα! Να παει στο s6 μονο αμα τις αρεσει σχεδιαστηκα γτ κακα τα ψεματα ολα για την εμφανηση ειναι τωρα σε επιδωσεις πανω κατω ολα τα ιδια ειναι! Αλλα να σκεφτει και τα αρνητικα και τα θετικα! Για κινητο που θελει να το κρατησει πολυ καιρο κλτρα να εχει αποσπομενη μπαταρια για να μπορει να την αλλαζει ευκολα! Το g4 εχει κλτρη μπαταρια απο το s6 και ασε τον Μακαρενα να τραγουδαει μακαρενα! Εχει κλτρη οθονη το s6(για τους πιο πολλους γτ εμενα μ αρεσουν οι IPS απο της Amoled παραπανω) και πιο φωτεινη επισης! Καμερα σχεδων ιδια (ισως λιγο ανωτερη του s6) αλλα και οι 2 πραγματικα ειναι αστερια! Για updates η samsung δν φημιζεται και οταν τα κανει παραπανω προβληματα δημιουργει! (δες το s4 που μετα το lollipop ειναι για πεταμα ενω το g2 εγινε ακομα κλτρο απο οτι ηταν) Οπως ειπαν και οι απο πανω ας παει σε μαγαζι να τα πιασει και τα 2 και οποιο τις αρεσει στο χερι και σε εμφανιση να το παρει και με τα 2 θα ειμαι ικανοποιημενη! (εγω θα διαλεγα το g4 και ειχα αψογη εμπειρια με αυτο δυστυχως ομως μ επεσε σε νερο και χαλασε, ηταν οτι κλτρο ειχα σε κινητο και εχω αλλαξει πολλα πιστεψε με)
Makeran Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ρε φιλε σταματα να δινεις "λυσεις" στο προβλημα του memory leak τις samsung με τροπους που χανεις την εγγυση! Μπορει να βγαλει λυση ενας DEVELOPER και δν μπορει να βγαλει ΟΛΟΚΛΗΡΗ η samsung?? Αμα υπηρχε "νομιμη" λυση χωρις να χανεις εγγυηση θα το εκανε και η ιδια αλλα ακομα και το Note 5/s6 edge+ με 4 gb ram εχουν ΠΑΛΙ προβλημα! Να παει στο s6 μονο αμα τις αρεσει σχεδιαστηκα γτ κακα τα ψεματα ολα για την εμφανηση ειναι τωρα σε επιδωσεις πανω κατω ολα τα ιδια ειναι! Αλλα να σκεφτει και τα αρνητικα και τα θετικα! Για κινητο που θελει να το κρατησει πολυ καιρο κλτρα να εχει αποσπομενη μπαταρια για να μπορει να την αλλαζει ευκολα! Το g4 εχει κλτρη μπαταρια απο το s6 και ασε τον Μακαρενα να τραγουδαει μακαρενα! Εχει κλτρη οθονη το s6(για τους πιο πολλους γτ εμενα μ αρεσουν οι IPS απο της Amoled παραπανω) και πιο φωτεινη επισης! Καμερα σχεδων ιδια (ισως λιγο ανωτερη του s6) αλλα και οι 2 πραγματικα ειναι αστερια! Για updates η samsung δν φημιζεται και οταν τα κανει παραπανω προβληματα δημιουργει! (δες το s4 που μετα το lollipop ειναι για πεταμα ενω το g2 εγινε ακομα κλτρο απο οτι ηταν) Οπως ειπαν και οι απο πανω ας παει σε μαγαζι να τα πιασει και τα 2 και οποιο τις αρεσει στο χερι και σε εμφανιση να το παρει και με τα 2 θα ειμαι ικανοποιημενη! (εγω θα διαλεγα το g4 και ειχα αψογη εμπειρια με αυτο δυστυχως ομως μ επεσε σε νερο και χαλασε, ηταν οτι κλτρο ειχα σε κινητο και εχω αλλαξει πολλα πιστεψε με) Το πρόβλημα δεν είναι εύκολα αισθητό. Και σταμάτα να υποστηρίζεις ό,τι δεν είναι Samsung. Και σου λέω, αυτή είναι μια λύση για κάποιον που θέλει ντε και καλά να λύσει το πρόβλημα
2.1Ohm Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Το πρόβλημα δεν είναι εύκολα αισθητό. Και σταμάτα να υποστηρίζεις ό,τι δεν είναι Samsung. Και σου λέω, αυτή είναι μια λύση για κάποιον που θέλει ντε και καλά να λύσει το πρόβλημα Οταν βγαλει καλο κινητο η samsung θα την υποστηριξω! Το Note 4 ηταν πολυ κοντα και ημουν αναμεσα σε αυτο και το nexus 6 αλλα αντι να κανει κλτρα τα κινητα τις τα εκανε χειροτερα με software προβληματα και αφαιρεση βασικων χαρακτηριστικων οποως αφαιρουμενη μπαταρια και καρτα sd για να βαλει το γυαλι στην πισω πλευα που μονο προβληματα προκαλει! Και ειναι αρκετα αισθητο οταν μπορει να κραταει 3-4 εφαρμογες με 3 ram oταν στο g4 μ ειχα 3-4 του samsung (φβ chorme asphalt με τις ιδιες σελιδες παντα και ολα τα αλλα κλειστα) και στο g4 επιπλεον youtube evernote popcorn και angry birds και τα ανοιγε ΟΛΑ μαζι χωρις να κανει loading κανενα ενω το s6 κρατουσε 3-4 εφαρμογες απο αυτες που προειπα και τις αλλες τις εκανε loading! Δν ειπα οτι ειναι αισθητο και οτι ολοι θα το κανουν αλλα ειναι προβλημα και δν σ μιλαω απο αυτα που ειδα σου μιλαω με αυτα που εκανα στο τεστ με το δικο μου και κινητο φιλου μου! Κ επισης η μπαταρια του s6 ηταν πολυ χειροτερη φορτιση 2 φορες την μερα (με την ιδια χρηση) ενω το g4 μ εβγαζε οριακα την μερα (δλδ ειχε περιπου 10%) Και επειδη βγαινουμε off topic δν εχω κανενα προβλημα ουτε hate με καμια εταιρια οπως ειπα ολα ειναι θεμα εμφανισης στην τλκη και να διαλεξει οποιο τις αρεσει παραπανω και τα 2 ειναι αξιολογα κινητα!
Makeran Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Οταν βγαλει καλο κινητο η samsung θα την υποστηριξω! Το Note 4 ηταν πολυ κοντα και ημουν αναμεσα σε αυτο και το nexus 6 αλλα αντι να κανει κλτρα τα κινητα τις τα εκανε χειροτερα με software προβληματα και αφαιρεση βασικων χαρακτηριστικων οποως αφαιρουμενη μπαταρια και καρτα sd για να βαλει το γυαλι στην πισω πλευα που μονο προβληματα προκαλει! Και ειναι αρκετα αισθητο οταν μπορει να κραταει 3-4 εφαρμογες με 3 ram oταν στο g4 μ ειχα 3-4 του samsung (φβ chorme asphalt με τις ιδιες σελιδες παντα και ολα τα αλλα κλειστα) και στο g4 επιπλεον youtube evernote popcorn και angry birds και τα ανοιγε ΟΛΑ μαζι χωρις να κανει loading κανενα ενω το s6 κρατουσε 3-4 εφαρμογες απο αυτες που προειπα και τις αλλες τις εκανε loading! Δν ειπα οτι ειναι αισθητο και οτι ολοι θα το κανουν αλλα ειναι προβλημα και δν σ μιλαω απο αυτα που ειδα σου μιλαω με αυτα που εκανα στο τεστ με το δικο μου και κινητο φιλου μου! Κ επισης η μπαταρια του s6 ηταν πολυ χειροτερη φορτιση 2 φορες την μερα (με την ιδια χρηση) ενω το g4 μ εβγαζε οριακα την μερα (δλδ ειχε περιπου 10%) Και επειδη βγαινουμε off topic δν εχω κανενα προβλημα ουτε hate με καμια εταιρια οπως ειπα ολα ειναι θεμα εμφανισης στην τλκη και να διαλεξει οποιο τις αρεσει παραπανω και τα 2 ειναι αξιολογα κινητα! Ok, και τα δύο συμφωνώ ότι είναι πολύ αξιόλογα, διαφωνώ σχεδόν με όλα τα υπόλοιπα, αλλά τέσπα γιατί όντως βγαίνουμε off topic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα