Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ενας φιλος του εφεραν ενα pc με επεξεργαστη q6660 intel  3 gb ram και μια με πιθανο καρτα γραφικων 8500η 8600gt  μεχρι που ειναι τα ορια του?μπορει ας πουμε να παιζει λολ (οχι φουλ) και να βλεπει youtube/? να αναφερω οτι θα βαλει 2 οθονες...

ΟΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δημοσ.

παιδια ο φιλος περασε λαμια και δεν εχει λεφτα...για τπτ...ουτε για αναβαθμιση αφου και τα windows... δεν ειναι γνησια.. τελος παντων... 

Δημοσ.

Ναι πιθανότατα δεν θα έχει καποιο πρόβλημα για μέτρια/χαμηλά γραφικά.

Ας ελπίσει η 8600 να αντέξει γιατι ολη η σειρά 8 έχει βγάλει προβλήματα και χαλάγανε.

O Q6600 με την κατάλληλη μητρική και ενα OC στα 3,2-3,4 αντέχει πολλά πράγματα και σήμερα.

Δημοσ.

Το lol θα το παίζει αρκετά καλά,το youtube δουλεύει ποια σε Html5 που είναι ακόμα ποιο βαρύ και από το flash!!!

Άμα θέλει να βλέπει Youtube παράλληλα και έχει πρόβλημα κανονικά μέσου web μπορεί να τα βλέπει μέσου vlc θα τα βλέπει σαν απλό βίντεο, είναι πολύ ποιο ελαφρύ.

Δημοσ.

Το lol θα το παίζει αρκετά καλά,το youtube δουλεύει ποια σε Html5 που είναι ακόμα ποιο βαρύ και από το flash!!!

Άμα θέλει να βλέπει Youtube παράλληλα και έχει πρόβλημα κανονικά μέσου web μπορεί να τα βλέπει μέσου vlc θα τα βλέπει σαν απλό βίντεο, είναι πολύ ποιο ελαφρύ.

μπορείς να μου δώσεις παραπάνν πληροφορίες; Γιατί να αλλάξει κάτι από θέμα hardware δεν νομίζω.

Ναι πιθανότατα δεν θα έχει καποιο πρόβλημα για μέτρια/χαμηλά γραφικά.

Ας ελπίσει η 8600 να αντέξει γιατι ολη η σειρά 8 έχει βγάλει προβλήματα και χαλάγανε.

O Q6600 με την κατάλληλη μητρική και ενα OC στα 3,2-3,4 αντέχει πολλά πράγματα και σήμερα.

δεν νομίζω να έχει κάτι μητρική.αλλά και πάλι να έχει.έχει στοκ ψύκτρα..(βέβαια του άλλαξα πάστα αλλά δεν έχει πολύ σημασία) και δεύτερον το τροφοδοτικό είναι της πλάκας.μπορεί να φάει πιστόλι άνετα.οπότε μάλλον στοκ ρολόγια
Δημοσ.

μαρκα τροφοδοτικου?αν ειναι μουφα πολυ σωστα μην κανει OC ! λειτουργικο βαλτου 7αρια starter edition

τώρα είχα μόνο τα ultimate 32bit.νομίζω ότι λέει force απανω 450w
Δημοσ.

μπορείς να μου δώσεις παραπάνν πληροφορίες; Γιατί να αλλάξει κάτι από θέμα hardware δεν νομίζω.

Τι παραπάνω πληροφορίες θες;

Τρέχεις το vlc πατάς ctrl+n (open network stream) κάνεις copy/paste το link* του youtube και κάθεσαι και βλέπεις.

*άμα θες στο τέλος του λινκ κολλάς και το &vq=hd1080 (ή 720 ή ότι θες) για να το παίξει σε αυτήν την ποιότητα αφού από μάνα το πάιζει ανάλογα με την σύνδεση που μετράει εκείνη τη στιγμή. 

• Like 1
Δημοσ.

Τι παραπάνω πληροφορίες θες;

Τρέχεις το vlc πατάς ctrl+n (open network stream) κάνεις copy/paste το link* του youtube και κάθεσαι και βλέπεις.

*άμα θες στο τέλος του λινκ κολλάς και το &vq=hd1080 (ή 720 ή ότι θες) για να το παίξει σε αυτήν την ποιότητα αφού από μάνα το πάιζει ανάλογα με την σύνδεση που μετράει εκείνη τη στιγμή.

Ευχαριστώ πολύ δεν το ήξερα.. :-D πιστεύω θα τον βοηθήσει αρκετά.
Δημοσ.

λοιπόν είχα λίγο καλύτερο μηχάνημα κάποτε Q6700, 4GB 1333 ram, 9800GX2 κάρτα γραφικών και έπαιζε το lol σε 1080p σε high οριακά και είχε αρκετά framedrops... ακόμη και medium ζοριζόταν...

youtube κτλ΄δεν υπάρχει πρόβλημα (αν και firefox/chrome τρώνε πολύ ραμ γενικά...)

Γενικά θα μπορεί να κάνει τα πάντα αλλά ΟΧΙ παράλληλα... πχ όχι πολλές καρτέλες παράλληλα, όχι antivirus να τρέχει και αυτός να παίζει παιχνίδια κτλ...

και θα συνιστούσα 1 οθόνη....

PS ( για να μην παρεξηγηθώ... παλιός ντοτάς αλλά τα παράτησα τώρα :P  δεν παίζω Lol απλά το είχα κατεβάσει παλιά για να το δοκιμάσω και η εμπειρία μου ήταν κάπως έτσι  http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/adp49R9_460sv.mp4 )

• Like 1
Δημοσ.

παιδια κατι δεν βλεπω καλα..πειτε μου κανενα προγραμμα να τσεκαρω τα παντα...εχει να λειτουργει καιρο

απο θερμοκρασιες μεχρι να το ζοριζω λιγο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...