2.1Ohm Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Το note 3 ήταν για κουβά ή το S2? το Note 3 για τα λεφτα που εχει ναι δν αξιζει (δν ειναι για τν κουβα κουβα αλλα δν το λες και καλο! Βαρυ υι που ψιλοκολαει καθε τρις και λιγο μετρια οθονη με χαλια χρωματα οταν μπορουσες να παρεις g2 με τα μισα χρηματα εκεινη τν περιοδο και να εχεις πολυ κλτρη εμπειρια δν νμζω να υπηρχε λογος υπαρξεις του Νοτε!) και το s2 τωρα μ μιλας για 4 χρωνια πριν που τοτε τα smartphone ηταν απαγορευτικα γιαι μενα γτ δν ειχα τα λεφτα να παρω ακριβω μοντελο! εγω αγοραζω μονο απο www.geekbuying.com μαλιστα προσφατα παραγγειλα το LeTV X500 απο εκει , φαινεται καλο τηλεφωνο LeTV βγαζει αστερια κινητα στα χαρτια αλλα δν ξερω την αψιοπιστια της εταιρια! Ναι τεραστια εταιρια αλλα οχι στα κινητα και ηταν ο λογος που δν τν προτιμησα! Τα κινεζακια παντως εχουν παει την Midrange κατηγορια στο νεξτ λεβελ φετος! Εκτος απο το meizu metal βγηκε και το LeTV le 1s με helia x10 3gb ram usb type C fingerprint sensor και τιμη 175 δολαρια! Τρελα spect με ιδια τιμη με το meizu αλλα εχει 1+ ραμ και usb C! Αμα ηξερα σαν εταιρια με κινητα τι παιζει (στα φορουμ ακουω καλα λογια αλλα δν βλεπω πολυ απειχηση ακομα) θα το επερνα σιγουρα! Αλλα τωρα δν ξερω ειμαι σε διλλημα η αυτο η το metal θα μου κανω δωρακι Χριστουγέννων!
Makeran Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 το Note 3 για τα λεφτα που εχει ναι δν αξιζει (δν ειναι για τν κουβα κουβα αλλα δν το λες και καλο! Βαρυ υι που ψιλοκολαει καθε τρις και λιγο μετρια οθονη με χαλια χρωματα οταν μπορουσες να παρεις g2 με τα μισα χρηματα εκεινη τν περιοδο και να εχεις πολυ κλτρη εμπειρια δν νμζω να υπηρχε λογος υπαρξεις του Νοτε!) και το s2 τωρα μ μιλας για 4 χρωνια πριν που τοτε τα smartphone ηταν απαγορευτικα γιαι μενα γτ δν ειχα τα λεφτα να παρω ακριβω μοντελο! LeTV βγαζει αστερια κινητα στα χαρτια αλλα δν ξερω την αψιοπιστια της εταιρια! Ναι τεραστια εταιρια αλλα οχι στα κινητα και ηταν ο λογος που δν τν προτιμησα! Τα κινεζακια παντως εχουν παει την Midrange κατηγορια στο νεξτ λεβελ φετος! Εκτος απο το meizu metal βγηκε και το LeTV le 1s με helia x10 3gb ram usb type C fingerprint sensor και τιμη 175 δολαρια! Τρελα spect με ιδια τιμη με το meizu αλλα εχει 1+ ραμ και usb C! Αμα ηξερα σαν εταιρια με κινητα τι παιζει (στα φορουμ ακουω καλα λογια αλλα δν βλεπω πολυ απειχηση ακομα) θα το επερνα σιγουρα! Αλλα τωρα δν ξερω ειμαι σε διλλημα η αυτο η το metal θα μου κανω δωρακι Χριστουγέννων! Το Note ήταν πολύ καλύτερο, από το G2(αν και το G2 ήταν εξαιρετικό μοντέλο). S2 4 χρόνια πριν, είναι όμως αξιοπρεπές ακόμα και για τη σήμερον ημέρα.
SeXBOX Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Οι καλύτερες είναι : xiaomi, meizu, lenovo, Huawei, jiayu, oneplus, oppo, vivo, ZTE, Μέτριες : doogee, thl, coolpad (ίσως και στη πρώτη σειρά), blackview, infocus, Να αποφεύγεις: cubot, elephone, zopo, Καλά υλικά αλλά από roms και υποστήριξη άστα να πάνε... είμαι δυσαρεστημένος κάτοχος ενός P7000
Par1s* Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Τσίμπησα πριν μια εβδομάδα ένα Xiaomi Mi4. 195 ευρώ από κίνα. Πιστεύω πως έχω ένα κινητό, με τέτοια χαρακτηριστικά και δυνατότητες που αν δεν έγραφε Mi επάνω, αλλά Samsung ή Apple τότε θα το πλήρωνα 700 ευρώ.Όσο και να μου αρέσουν τα gadget και τα τεχνολογικά προϊόντα γενικότερα, είμαι της άποψης πως δεν αξίζει να πληρώσω πολλά χρήματα για ένα προϊόν, επειδή η τεχνολογία προχωράει μπροστά με τεράστιους ρυθμούς και μέσα σε έναν χρόνο, έχεις ήδη παλιό προϊόν. Οπότε πάω στην value for money λύση.Πλέον αυτοχαρακτηρίζομαι Xiaomi FanBoy! Μη σε κερδίζουν τα χαρακτηριστικά. Σου μιλώ από προσωπική εμπειρία... Δεν είστε χαζοί, αλλά σας κερδίζουν τα χαρακτηριστικά 2.1Ohm, on 27 Oct 2015 - 6:21 PM, said: Τοτε πιασει ενα ΜΧ5 η Mi4 και θα δεις ποιοτητα! Ειδικα το πρωτο επαθα την πλακα μ τι iphone και βλακειες οτι πιο ποιοτηκο σε κινητο εχω πιασει μεχρι τωρα!Ουτε εξειχε τπτ (πχ iph6 με τις γραμες των κεραιων) ουτε ενιωθες ανομοιομορφιες ουτε λιγιζει ουτε εξειχε καμερα! Έτσι νομίζεις, επειδή τα βλέπεις επιφανειακά.... Καλύτερα χαρακτηριστικά, δεν σου κάνουν. Καλύτερη κατασκευή, δεν σου κάνει.Τότε τι να προσέξει κάποιος κατά την αγορά ενός smartphone;
adi32 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Τι να τα κάνεις τα χαρακτηριστικά όταν δε γράφει πάνω iPhone ή Samsung? Πως θα κάνεις το κομμάτι σου στην καφετέρια? 3
Fulgore Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Τι να τα κάνεις τα χαρακτηριστικά όταν δε γράφει πάνω iPhone ή Samsung? Πως θα κάνεις το κομμάτι σου στην καφετέρια? Τι να τα κανεις τα χαρακτηριστικα οταν σε γραφουν οι εταιριες απο updates και το κινητο σου ακομα και αν το χρησοπληρωσεις αντε να σου βγαλει 2 χρονια απο αναβαθμισεις...... Επισης τα Samsung που κολλανε που βγαζουν 800μοντελα με σχεδον το ιδιο design????
marios elsa Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Τσίμπησα πριν μια εβδομάδα ένα Xiaomi Mi4. 195 ευρώ από κίνα. Πιστεύω πως έχω ένα κινητό, με τέτοια χαρακτηριστικά και δυνατότητες που αν δεν έγραφε Mi επάνω, αλλά Samsung ή Apple τότε θα το πλήρωνα 700 ευρώ. Όσο και να μου αρέσουν τα gadget και τα τεχνολογικά προϊόντα γενικότερα, είμαι της άποψης πως δεν αξίζει να πληρώσω πολλά χρήματα για ένα προϊόν, επειδή η τεχνολογία προχωράει μπροστά με τεράστιους ρυθμούς και μέσα σε έναν χρόνο, έχεις ήδη παλιό προϊόν. Οπότε πάω στην value for money λύση. Πλέον αυτοχαρακτηρίζομαι Xiaomi FanBoy! Καλύτερα χαρακτηριστικά, δεν σου κάνουν. Καλύτερη κατασκευή, δεν σου κάνει. Τότε τι να προσέξει κάποιος κατά την αγορά ενός smartphone; Κοιτα να δεις ο Έλληνας εχει μαθει να των πιάνουν κορόιδο οτι του του μοστραρουν απο μαρκες τους αρεσει και χωρις να το εχει δει απο κοντα εχει γινει φαν.. Δεν ανοίγει λιγο τα ματια του να δει τι γίνεται εξω απο Ευρώπη. Τι ΚΙΝΗΤΑΡΕΣ βγαζει η κινα και σε τι τιμές.. Απο που να το πρώτο πιάσεις.. Κατασκευες πολυ μπροστά Καμερες Επεξεργαστες Γενικά αν εβγαζε μια γνώστη εταιρία ενα κινητο όπως πχ το mx5 Θα εκανε της πωλήσεις της ζωης της. Απλα οπως ειπαι και απο πανω αν δεν κατσει στην καφετερια και μοστράρει το samsung και το iphone τοτε δεν του κάθετε καλα ο καφες..
2.1Ohm Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Πηγα σμρα και ειδα το meizu m2 note (Που εχω παραγγειλει κιολας) και τα αυτο που εχω να πω απο πρωτη εντυπωση ειναι οτι το κινητο ειναι εκληπτικο για τα λεφτα του!Εχει ΟΘΟΝΑΡΑ (ειχα g4,g3 ,g2 nexus 6 lumia 930-640 m8 και αλλα πιο παλια μν τα πολυλογο) και το πανελ του μ φανεικε απιστευτα καλο! Πολυ ωραια χρωματα φωτεινοτητα εκπληκτικη και ωραιο στο touch! Για επιδωσεις δν μπορω να πω παντως το υι του ηταν σμοοθ και ανοιγαν ολα γρηγορα!Το μονο "παραπονο" που εχω ειναι οτι δν εχει και το κλτρο built! Σε καμια περιπτωση δν ειναι φθηνο και ψευτικο αλλα δν ειναι high end! Με τπτ δν θα ελεγες ειναι κινητο που κανει 150 ευρο αλλα με τπτ σιγουρα θα το εβαζα σε κατηγορια των 300-400 ευρω για τα ελληνικα δεδομενα δλδ λιγο κατω απο high end!Mν τα πολυλογο αισθανομαι (αν και ακομα μονο μιση ωρα ασχοληθικα οταν ερθει και το δικο μ απο βδομαδα ελπιζω θα γραψω αναλυτηκες αντυπωσεις) αξιζει καθε cent η συσκευη και ακομα και στα 250 που το εχουν στα public αξιζει να το σκεφτει κανεις για να το παρει!Οποτε φιλε @Makeran πανε μια βολτουλα στα public τις περιοχη σου επεξεργασουτο καλα και βρες μου ενα samsung κλτρο που να εχει οχι κατω απο 200 ευρω αλλα απο 400!
vdeseris Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 το Note 3 για τα λεφτα που εχει ναι δν αξιζει (δν ειναι για τν κουβα κουβα αλλα δν το λες και καλο! Βαρυ υι που ψιλοκολαει καθε τρις και λιγο μετρια οθονη με χαλια χρωματα οταν μπορουσες να παρεις g2 με τα μισα χρηματα εκεινη τν περιοδο και να εχεις πολυ κλτρη εμπειρια δν νμζω να υπηρχε λογος υπαρξεις του Νοτε!) και το s2 τωρα μ μιλας για 4 χρωνια πριν που τοτε τα smartphone ηταν απαγορευτικα γιαι μενα γτ δν ειχα τα λεφτα να παρω ακριβω μοντελο! Έζησα για να το διαβάσω και αυτό...
2.1Ohm Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Έζησα για να το διαβάσω και αυτό... oversaturated με μετρια φωτεινοτητα! απο το note 4 εχει καλες οθονες χωρις υπερτονισμους χρωματων και ψευτικα χρωματα!
vdeseris Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 oversaturated με μετρια φωτεινοτητα! απο το note 4 εχει καλες οθονες χωρις υπερτονισμους χρωματων και ψευτικα χρωματα! Xaxa οκ. Διάβασε λίγο εδώ. Δύο χρόνια το έχω τα καλύτερα 500€ που έχω δώσει σε κινητό ήταν... 1
Makeran Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Πηγα σμρα και ειδα το meizu m2 note (Που εχω παραγγειλει κιολας) και τα αυτο που εχω να πω απο πρωτη εντυπωση ειναι οτι το κινητο ειναι εκληπτικο για τα λεφτα του! Εχει ΟΘΟΝΑΡΑ (ειχα g4,g3 ,g2 nexus 6 lumia 930-640 m8 και αλλα πιο παλια μν τα πολυλογο) και το πανελ του μ φανεικε απιστευτα καλο! Πολυ ωραια χρωματα φωτεινοτητα εκπληκτικη και ωραιο στο touch! Για επιδωσεις δν μπορω να πω παντως το υι του ηταν σμοοθ και ανοιγαν ολα γρηγορα! Το μονο "παραπονο" που εχω ειναι οτι δν εχει και το κλτρο built! Σε καμια περιπτωση δν ειναι φθηνο και ψευτικο αλλα δν ειναι high end! Με τπτ δν θα ελεγες ειναι κινητο που κανει 150 ευρο αλλα με τπτ σιγουρα θα το εβαζα σε κατηγορια των 300-400 ευρω για τα ελληνικα δεδομενα δλδ λιγο κατω απο high end! Mν τα πολυλογο αισθανομαι (αν και ακομα μονο μιση ωρα ασχοληθικα οταν ερθει και το δικο μ απο βδομαδα ελπιζω θα γραψω αναλυτηκες αντυπωσεις) αξιζει καθε cent η συσκευη και ακομα και στα 250 που το εχουν στα public αξιζει να το σκεφτει κανεις για να το παρει! Οποτε φιλε @Makeran πανε μια βολτουλα στα public τις περιοχη σου επεξεργασουτο καλα και βρες μου ενα samsung κλτρο που να εχει οχι κατω απο 200 ευρω αλλα απο 400! Galaxy S5 κάτω από 400 και Galaxy J5 κάτω από 200
Vilain20 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Πάρτε Samsung ρε μην μασάτε όλα τα άλλα είναι αηδίες η 700αρι ή τιποτα.. Γκόμενα με κινεζιές δεν πρόκειτε να πέσει ούτε για αστείο btw τo letv πρέπει να λέει άσχημα το θέλω και γω.. (αν τσιμπήσει κάποιος κανένα να μας πει)
adi32 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Πάρτε Samsung ρε μην μασάτε όλα τα άλλα είναι αηδίες η 700αρι ή τιποτα.. Γκόμενα με κινεζιές δεν πρόκειτε να πέσει ούτε για αστείο btw τo letv πρέπει να λέει άσχημα το θέλω και γω.. (αν τσιμπήσει κάποιος κανένα να μας πει) Αν ειναι καμια τετοια ομως ? Πλακα πλακα το J5 το βλεπω καλο για τα λεφτα του
pananton Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 μην τα ισοπεδώνουμε όλα... σε αυτό το σημείο να τονίσω πως ΟΛΑ τα κινητά συναρμολογούνται κίνα... επίσης όταν (και αν) η xiaomi και η κάθε xiaomi επεκταθιεί σαν εταιρία (με sale points, services κλπ σε άλλες χώρες) τότε ναι θα πουλάει τα προϊόντα της ακριβότερα λόγω των αυξημένων λειτουργικών εξόδων της...οικονομικά είναι ολα...δεν μας αγάπησε ξαφνικά η Xiaomi και η Huawei (αρκεί να αναλογιστεί κανείς την πορεία τιμών στα Huawei προϊόντα) Είχα με την σειρά αυτά τα smartphones 1)Huawei Ideos X5 (τίμιο για τα λεφτά του, τα έκανε όλα απροβλημάτιστα) 2)Samsung Galaxy s3 (ακριβό αλλά κράτησε στον χρόνο, ακόμα το λειτουργώ με άλλη rom βέβαια) 3)Xiaomi mi4c Και για τα 3 μόνο καλά λόγια έχω να πω...Lags στα 2 πρώτα υπήρχαν..το 3ο δεν το έχω πολύ καιρό δεν μπορώ να πω ακόμα... Αν θα ξαναπήγαινα σε κινέζικο προϊόν? σε ότι θες θα πήγαινα αν ήταν καλό vfm....προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ο κατασκευαστής αρκεί να κάνω την δουλειά μου στο budget που μπορώ και θέλω να διαθέσω...δεν θα ζοριστώ οικονομικά για ένα κινητό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα