newsformobiles Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Αν θελετε να μιλατε για στοιχεια δειτε τις παγκοσμιες πωλησεις απο την IDC Αυτο που εβαλε ο φιλος παραπανω ειναι για την κινεζικη αγορα. Εταιρεια οπως η xiaomi που μολις πριν 4 χρονια δεν υπηρχε καν στο χαρτη, σημερα σημειωνει παγκοσμιες πωλησεις φτανοντας την στη 4η θεση. Δε νομιζω πως ειναι τυχαιο, ουτε πως ειναι χαζοι οσοι δοκιμαζουν κινεζικα κινητα. Xiaomi, Meizu, Lenovo ειναι απο τις κορυφαιες μαρκες με απλη στρατηγικη- φτιαχνω ενα αξιολογο προιον, χωρις πολυ διαφημιση και το δινω σε ΛΟΓΙΚΗ τιμη. Οσο για την samsung, οι γνωστες ξερουν πως βρισκεται στη 1η θεση, οχι μονο επειδη δημιουργει high-end κινητα (που το κανει), δινει ενα καρο λεφτα για προμοσιον αλλά και επειδη λανσαρει 1 κινητο και 10 βερσιον του απο πισω. Λογικο δεν ειναι; Μην ξεχνάμε μόνο ότι η Xiaomi ΔΕΝ πουλάει επίσημα παγκοσμίως, παρά μόνο μέσω resellers. Είναι σαν να συγκρίνουμε κάποιο τοπικό αναψυκτικό πχ με την cocacola, σαν πωλήσεις στην Ελλαδα. Ή θα συγκρίνεις στο νησί/πόλη που βγαίνει και τα δύο ή η σύγκριση είναι άτοπη. Πάντως ακόμα και ετσι, χωρίς καμία διαφημιση στο εξωτερικό, είναι 3-4 θέση. Φανταστείτε να υπήρχε και η ανάλογη προώθηση της samsung. Θα πατώνανε όλες!
Makeran Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μην ξεχνάμε μόνο ότι η Xiaomi ΔΕΝ πουλάει επίσημα παγκοσμίως, παρά μόνο μέσω resellers. Είναι σαν να συγκρίνουμε κάποιο τοπικό αναψυκτικό πχ με την cocacola, σαν πωλήσεις στην Ελλαδα. Ή θα συγκρίνεις στο νησί/πόλη που βγαίνει και τα δύο ή η σύγκριση είναι άτοπη. Πάντως ακόμα και ετσι, χωρίς καμία διαφημιση στο εξωτερικό, είναι 3-4 θέση. Φανταστείτε να υπήρχε και η ανάλογη προώθηση της samsung. Θα πατώνανε όλες! Ρε newsformobiles, Xiaomi Fanboy είσαι? Ή τρόλλερ? Ή μήπως παραπληροφορείς?
newsformobiles Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ρε newsformobiles, Xiaomi Fanboy είσαι? Ή τρόλλερ? Ή μήπως παραπληροφορείς?Η αληθεια πονάει φίλε μου.... Εαν βγαλεις τις παρωπίδες που σου εχει φορέσει η Samsung και δεις τι παίζει γενικότερα εκει εξω, θα καταλάβεις τι σου λέω. 1
Makeran Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Η αληθεια πονάει φίλε μου.... Εαν βγαλεις τις παρωπίδες που σου εχει φορέσει η Samsung και δεις τι παίζει γενικότερα εκει εξω, θα καταλάβεις τι σου λέω. Εγώ???????? Ή εσύ που σε πολλά post υποστηρίζεις Xiaomi χωρίς να έχεις ιδέα?
newsformobiles Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Εγώ???????? Ή εσύ που σε πολλά post υποστηρίζεις Xiaomi χωρίς να έχεις ιδέα?Νομίζεις φίλε μου.... Εχω κινητό xiaomi, εχω φιλους με άλλα μοντέλα xiaomi, διαβαζω τι λεγεται στο διαδικτυο και στο ελληνικό φόρουμ της miui.
Makeran Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Νομίζεις φίλε μου.... Εχω κινητό xiaomi, εχω φιλους με άλλα μοντέλα xiaomi, διαβαζω τι λεγεται στο διαδικτυο και στο ελληνικό φόρουμ της miui. Πιθανώς... Όμως κι εγώ ξέρω την ποιότητα των Samsung, ενώ εσύ δεν έχεις πιάσει Samsung στα χέρια σου...
newsformobiles Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Πιθανώς... Όμως κι εγώ ξέρω την ποιότητα των Samsung, ενώ εσύ δεν έχεις πιάσει Samsung στα χέρια σου...Η κοπέλα μου εχει το S5 και σκεφτεται να το δώσει από τότε που είδε από ενα φιλο στην παρέα το Xiaomi Redmi Note 2 prime. Ειναι λέει αργό....
adi32 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 ε οχι και αργα τα Σαμουσουνγκ πετανε μιλαμε 1
Makeran Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 ε οχι και αργα τα Σαμουσουνγκ πετανε μιλαμε Πεσταααααά.... 1
spyros007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Πιαστε τα μη σας φυγουν....Εγω παντός την εχω μακρύτερη.Διαφωνει κανέις?
2.1Ohm Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Πριν το νοτε 4 ολα τα Samsung ήταν για κουβά στην κυριολεξία τώρα είναι αξιόλογα αλλά ΜΟΝΟ τα high end μοντέλα! Οποτε ναι το redimi note από θέμα ταχύτητας κλτρο του s5 είναι σε όλα τα άλλα όμως υπερέχει το σ5! Και γνκ δν θέλει μυαλό για να είσαι φαν τις xiaomiειναι η κλτρη εταιρία κινητής τηλεφωνίας κ το έχει αποδείξει! Μέσα σε μια 5 ετια από το μηδέν είναι στην τεταρτη θέση κάνοντας πωλήσεις μόνο στην κινα και όλοι οι άλλοι τα περνούν από reseller φαντάσου να ανοιχτεί παγκόσμιος πουλάει ΑΨΟΓΑ κινητά με ΑΨΟΓΗ υποστοριψη σε τιμές χωμα! Είναι τεταρτη και αναιβενει κ ελπίζω να πιάσει κορυφή αλλά μν πάρει το πάρει πάνω τς και ανεβασει κατακόρυφα τις τιμές όπως αρχίζει και κάνει η huawei
Makeran Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Πριν το νοτε 4 ολα τα Samsung ήταν για κουβά στην κυριολεξία τώρα είναι αξιόλογα αλλά ΜΟΝΟ τα high end μοντέλα! Οποτε ναι το redimi note από θέμα ταχύτητας κλτρο του s5 είναι σε όλα τα άλλα όμως υπερέχει το σ5! Και γνκ δν θέλει μυαλό για να είσαι φαν τις xiaomiειναι η κλτρη εταιρία κινητής τηλεφωνίας κ το έχει αποδείξει! Μέσα σε μια 5 ετια από το μηδέν είναι στην τεταρτη θέση κάνοντας πωλήσεις μόνο στην κινα και όλοι οι άλλοι τα περνούν από reseller φαντάσου να ανοιχτεί παγκόσμιος πουλάει ΑΨΟΓΑ κινητά με ΑΨΟΓΗ υποστοριψη σε τιμές χωμα! Είναι τεταρτη και αναιβενει κ ελπίζω να πιάσει κορυφή αλλά μν πάρει το πάρει πάνω τς και ανεβασει κατακόρυφα τις τιμές όπως αρχίζει και κάνει η huawei Το note 3 ήταν για κουβά ή το S2?
reviewit Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Ποια η γνώμη σας για τις κινέζικες μάρκες κινητών; επίσης, παίζει κανένα καλό site με τέτοια; εγω αγοραζω μονο απο www.geekbuying.com μαλιστα προσφατα παραγγειλα το LeTV X500 απο εκει , φαινεται καλο τηλεφωνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα