GrandGamer Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Ρε μαν βλέπεις ότι η μια κονσόλα κάνει αναβαθμίσεις, βγάζει exclusives, βγάζει elite controllers, βάζει backward compatibility, βάζει Cortana,βάζει windows 10, βγάζει games που θα έχουν crossplay με PC Και μια κονσόλα που δεν έχουν βγει ακόμα οι καλύτεροι τίτλοι της, τα exclusives της θα βγουν το '16 και είναι ίδια όπως όταν την πήρες. Ούτε μια ανανέωση. Τίποτα. Απλά για να μην κάνει το ίδιο λάθος (που βγήκε το Xbox 360 πριν τo ps3 και ήταν πρώτο για χρόνια) έβγαλε μια ημιτελές κονσολα για εμένα προσωπικά. Όχι στο hardware η την εμφάνιση. Αλλά σε όλα τα υπόλοιπα. Δεν ειχαν φτιαχτεί καλά παιχνίδια. Το μπλε φως στο χειριστήριο φαινόταν στην τηλεόραση όταν έπαιζες με σβηστα φώτα, τα περιφερειακά ανύπαρκτα, δεν έπαιζε mp3s, δεν έχει βγάλει ένα σοβαρό update (ζούμε στο 2015-2016, τα updates είναι must, και για να προσθέτουν πράγματα και για εμφανησιακες αλλαγές ώστε να χαίρεται ο αγοραστής) Ναι, μπράβο που είναι πρώτο σε πωλήσεις το PS, αλλά αν συνεχίσει έτσι και τo είχα αγορασει θα εκλεγα τα λεφτά μου Τώρα μιλάς σωστά. Δίκιο έχεις, ίσως να έπρεπε να έχει ασχοληθεί περισσότερο η Sony με κάποια πράγματα. Δεν έχω PS4 οπότε δεν έχω προσωπική εμπειρία επί του θέματος. Παρόλα αυτά, ακόμα και εγώ θέλω να παίξω κάποια από τα exclusive του PS4 αλλά κανένα exclusive του Xbone δεν με συγκινεί. Οπότε αν αγόραζα κονσόλα θα αγόραζα το PS4 μόνο και μόνο επειδή θέλω να παίξω Bloodborne, Horizon: Zero Dawn, Kingdom Hearts 3, Final Fantasy 7 Remake (αν δεν βγει και σε PC). Μακάρι όλα αυτά να μπορούσα να τα παίξω στο PC και να μην χρειαστεί να αγοράσω την κονσόλα και μακάρι να έβγαιναν παντού για να μπορούσες κι εσύ να τα παίξεις στο XBone σου και να είχαν όλοι επιλογή για το τι θέλουν, αλλά δυστιχώς δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Γι αυτό λέω ότι είναι το μοναδικό αντικειμενικό κριτήριο. Δεν μπορείς λοιπόν να κατακρίνεις και λυπάσαι όσους αγόρασαν PS4 επειδή ενδιαφέρονται περισσότερο για τίτλους του PS4 παρά του XBone. Όσοι αγόρασαν κονσόλα έχουν λόγο για την επιλογή τους. Όσοι αγόρασαν μία κονσόλα τυχαία, χωρίς να ξέρουν τι ακριβώς θέλουν, είναι άξιοι της μοίρας τους.
Coul Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Ξαφνικά με έπιασε μια τρέλα να γράψω το εξής διαχρονικό σχόλιο:Πετάξτε τις κονσόλες και πάρτε PC!! Πέρα από την πλάκα, έχετε παρατηρήσει ότι όλο και περισσότερο οι κονσόλες μοιάζουν με PC?Σε λίγα χρόνια απλά θα ενσωματωθούν, είτε το θέλουμε είτε όχι. Αλλά δεν ανησυχώ. Πάντα θα έχουμε λόγους να γινόμαστε fanboys και να τις παίζουμε στα σχόλια.
21century Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Η συμβατότητα με το λογισμικό δεν φαίνεται να απασχολεί ιδιαίτερα την εταιρία για πολλούς λόγους..
kaperonis007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 παιδιά να ρωτήσω είναι πολύ δύσκολο για την ms να βάλει ελληνικούς χαρακτήρες στο xbox one στο μενού??
GrandGamer Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 παιδιά να ρωτήσω είναι πολύ δύσκολο για την ms να βάλει ελληνικούς χαρακτήρες στο xbox one στο μενού?? Ελληνικούς χαρακτήρες;! σιγά μην βάλει και υποστήριξη Unicode!
tulipas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 παιδιά να ρωτήσω είναι πολύ δύσκολο για την ms να βάλει ελληνικούς χαρακτήρες στο xbox one στο μενού??Ποιος ο λόγος;
kaperonis007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Ποιος ο λόγος; γιατι οχι ρε φιλος... και να εχει στα τουρκικα????
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 γιατι οχι ρε φιλος... και να εχει στα τουρκικα???? Σχεδόν 80 εκατομμύρια πληθυσμός, χωρίς αυτούς που μένουν εκτός Τουρκίας. Που βλέπεις τις πιθανότητες για περισσότερες πωλήσεις? 1
kaperonis007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Σχεδόν 80 εκατομμύρια πληθυσμός, χωρίς αυτούς που μένουν εκτός Τουρκίας. Που βλέπεις τις πιθανότητες για περισσότερες πωλήσεις? σιγουρα εχεις δικιο.... αλλα δεν τους ειναι καθολου δυσκολο για αυτο το λεω... οχι οτι με χαλαει οπως ειναι τωρα..... τεσπα
Hellraiser76 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δυο σελιδες με το γνωστο πια τρολακι να δυναμιτιζει τη συζητηση με τις γνωστες χαζομαρες που γραφει σε καθε thread που αφορα το XBOX... O αλλος πιο πανω πανηγυριζει που οτι και να κανει η Sony πουλαει περισσοτερο...μεγαλε να πας να τραβηξεις τα ποσοστα σου απο τις πωλησεις.
LivEviL Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 παιδιά κάνουμε άφοβα την ενημέρωση ? μιας και είναι αρχή είμαι λίγο επιφυλακτικός σε bugs και τα σχετικά
LivEviL Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 παιδιά κάνουμε άφοβα την ενημέρωση ? μιας και είναι αρχή είμαι λίγο επιφυλακτικός σε και τα σχετικά
Hellraiser76 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Τι εννοεις ρε φιλε αφοβα;Εννοειται πως τη κατεβαζεις....
GrandGamer Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Τι εννοεις ρε φιλε αφοβα;Εννοειται πως τη κατεβαζεις.... Τίποτα δεν εννοείται. Αν το PC του το χρησιμοποιεί για δουλειά και μετά δεν λειτουργούν τα μισά προγράμματα και δεν μπορεί να κάνει δουλειά, θα πας εσύ να του το φτιάξεις;
Hellraiser76 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Καλως το τρολακι....εχεις καταλαβει οτι μιλαμε για αναβαθμιση της ΚΟΝΣΟΛΑΣ XBOX ONE;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα