Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εύγε πολύ καλή κίνηση.Δεν σκοπεύω να πάρω κονσόλα ακόμα αλλά για όσους θέλουν να πάρουν είναι μεγάλο συν.όπως και για αυτούς που έχουν ήδη.

Πάλι όμως βλέπουμε haters κλπ στα σχόλια,αμάν μωρέ το ψωμί σας φάγανε.? Πάρτε όποια κονσόλα θεωρείται έχει παιχνίδια του γούστου σας και μην μας τα κάνετε τσουρέκια :) φιλικά έτσι.

• Like 1
  • Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ολες οι κονσολες μεσω εξομειωσης παιζουν παλια παιχνιδια. μεσω εξομειωσης το psp επαιζε του psone, μεσω εξομειωσης το ps2 του psone, μεσω εξομειωσης το ps3 του ps2, για να ειναι native θα πρεπει να συμπεριλαμβανουν κ το ιδιο hardware και αρα θα τρεχουν και ολους τους τιτλους, κατι που δεν εγινε ποτέ σε καμια κονσολα (το ps3 για παραδειγμα τρεχει το tekken tag tournament του ps2 με 3 frames το δευτερολεπτο, μεταξυ αλλων)

το ps3 fat έτρεχε παιχνίδια του ps2 γιατί είχε σύστημα κανονικό απο ps2,όχι λόγω emulator.......

επίσης άμα το ψάξεις ο cell είναι πιο δυνατός σαν επεξεργαστής απο τον jaguar των ps4 και xbox one αλλά οι νέες κονσόλες έχουν πολύ καλύτερες κάρτες γραφικών.

το ps3 με το ps4 είναι η μέρα με τη νύχτα γιατί το ένα δίνει έμφαση στον επεξεργαστή και το άλλο στην gpu και όπως καταλαβαίνεις ανόμοιες τεχνολογίες άρα αδύνατο το emulation,μόνο κάποιο port με επαναπρογραμματισμό κάποιων στοιχείων του παιχνιδιού γίνεται αλλά όχι απευθείας να παίξει στο ps4.

και μην νομίζεις ότι οι κονσόλες έχουν κανένα δυνατό cpu,8 threads των 800mhz είναι η αλλιώς 4 [email protected](συνολικό) και είναι και τεχνολογίας laptop.

Δημοσ.

το να έχεις το ίδιο λειτουργικό παντού, σε όλες τις συσκευές σου - κινητό, ταμπλετ, λαπτοπ, παιχνιδομηχανη - είναι ασύγκριτο πλεονέκτημα

μην κοιτάτε που η microsoft μέχρι τώρα κοιμότανε τον ύπνο του δικαίου

φαίνεται πως τώρα αρχίζει να συνειδητοποιεί τι έχανε τόσο καιρό και τρέχει να συμμαζέψει την κατάσταση

επίσης το να έχεις backward compatibility είναι πολύ σημαντικό - οι διαφορές πλέον ΔΕΝ είναι τόσο μεγάλες όσο στο παρελθόν σε επίπεδο γραφικών κλπ επομένως άνετα μπορείς να παίζεις παλιά παιχνίδια

αυτός που έχει xbox360 και σκέφτεται τη μετάβαση στη νεά γενιά είναι πολύ πιθανότερο να πάρει το one αν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα παιχνίδια που ήδη έχει - είναι και ψυχολογικό το θέμα

• Like 2
Δημοσ.

Αντικειμενικα τωρα θα παιξει κανεις games προηγουμενων γενιων σε τετοια μηχανηματα ? Οκ περα απο κλασικους τιτλους τυπου forza και halo και αντιστοιχα στην σονυ crash bandicoot δεν θα επαιζα κατι αυτη την στιγμη

ειναι σαν να αγοραζεις bluray για να βλεπεις dvd

Δημοσ.

ονειρα γλυκα στους xboxfun και τα λεμε στην επομενη κονσολα.

Το PlayStation 4 ακόμα συνεχίζει να είναι ο κυρίαρχος στην αγορά κονσολών, σύμφωνα και με τις αναφορές των πωλήσεων στην Αμερική για τον μήνα Σεπτέμβριο. Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο επί κεφαλής του Xbox, Phil Spencer, παραδέχτηκε την αβεβαιότητα του για το αν η Microsoft μπορεί να φτάσει την Sony σε αυτήν τη γενιά κονσολών.

αρα τι συζητάμε για αντεπιθεση της microsoft εχει μεινει πισω και δεν θα καλυψει ποτε το κενο ας ελπιζουμε για ενα καλυτερο xboxtwo με καλυτερο hardware και ο πολεμος ξαναρχινα.

Δημοσ.

Το PlayStation 4 ακόμα συνεχίζει να είναι ο κυρίαρχος στην αγορά κονσολών, σύμφωνα και με τις αναφορές των πωλήσεων στην Αμερική για τον μήνα Σεπτέμβριο. Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο επί κεφαλής του Xbox, Phil Spencer, παραδέχτηκε την αβεβαιότητα του για το αν η Microsoft μπορεί να φτάσει την Sony σε αυτήν τη γενιά κονσολών.

αρα τι συζητάμε για αντεπιθεση της microsoft εχει μεινει πισω και δεν θα καλυψει ποτε το κενο ας ελπιζουμε για ενα καλυτερο xboxtwo με καλυτερο hardware και ο πολεμος ξαναρχινα.

Η κίνηση αυτή της microsoft δεν γίνεται μόνο για να φτάσει σε πωλήσεις το PS4. Δείχνει ότι σέβεται τους πελάτες της και δεν τους γράφει από τη στιγμή που ήδη αγόρασαν την κονσόλα της. Τον τελευταίο καιρό κάνει κινήσεις για να βελτιώσει όσο μπορεί την κονσόλα της. Έτσι χτίζονται οι σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, ώστε να καταφέρει να τους πείσει να αγοράσουν και την επόμενη κονσόλα όταν τη βγάλει, σε συνδιασμό όπως λες με ένα ανώτερο hardware. Αν οι τωρινοί πελάτες της έβλεπαν ότι έχει εγκαταλείψει την κονσόλα, όσο καλή και να είναι η επόμενη νομίζεις θα την αγόραζαν; Γενικότερα μην κοιτάς μόνο αριθμούς. Ακόμη και με τις χαμηλότερες πωλήσεις του Xbox one, αυτό δε σημαίνει ότι είναι αποτυχία σαν κονσόλα. Αν η microsoft έκανε αυτές τις κινήσεις που κάνει τώρα όταν είχε κυκλοφορήσει το xbox one σε συνδιασμό με το kinectless xbox, τότε θεωρώ ότι τα νούμερα των πωλήσεων θα ήταν αρκετά διαφορετικά.

• Like 2
Δημοσ.

Επίσης να ξέρετε ότι όσοι έχετε Xbox Live στο One σας θα πάρετε 4 παιχνίδια τσάμπα τον Νοέμβριο 2 καινούργια και 2 απο το Xbox 360 χάρη στο backward compatibility :)

Το PlayStation 4 ακόμα συνεχίζει να είναι ο κυρίαρχος στην αγορά κονσολών, σύμφωνα και με τις αναφορές των πωλήσεων στην Αμερική για τον μήνα Σεπτέμβριο. Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο επί κεφαλής του Xbox, Phil Spencer, παραδέχτηκε την αβεβαιότητα του για το αν η Microsoft μπορεί να φτάσει την Sony σε αυτήν τη γενιά κονσολών.

Περισσότερες πωλήσεις δεν σημαίνει καλύτερο τέκνο μου.

Η κονσόλα σου είναι ίδια από τότε που την πήρες.

Τα exclusive σου είναι λιγότερα και βγαίνουν όλα κάποτε μέσα στο 2016.

Μόνο αν κάποιος ήταν slow εγκεφαλικά θα χαιρόταν με την επιλογή του, που αγόρασε PS4.

Μακάρι η σονυ να μην σας αφήσει ξεκρεμαστους, αν και δεν βλέπω να κάνει πολλά πράγματα.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης να ξέρετε ότι όσοι έχετε Xbox Live στο One σας θα πάρετε 4 παιχνίδια τσάμπα τον Νοέμβριο 2 καινούργια και 2 απο το Xbox 360 χάρη στο backward compatibility :)

Περισσότερες πωλήσεις δεν σημαίνει καλύτερο τέκνο μου.

Η κονσόλα σου είναι ίδια από τότε που την πήρες.

Τα exclusive σου είναι λιγότερα και βγαίνουν όλα κάποτε μέσα στο 2016.

Μόνο αν κάποιος ήταν slow εγκεφαλικά θα χαιρόταν με την επιλογή του, που αγόρασε PS4.

Μακάρι η σονυ να μην σας αφήσει ξεκρεμαστους, αν και δεν βλέπω να κάνει πολλά πράγματα.

Ενώ η δικιά σου δεν είναι ίδια, θα αναβαθμιστεί και κάτι θα αλλάξει ξαφνικά. Η μήπως θες να μας πεις ότι μετράει και το interface του λειτουργικού στη σύγκριση; Το faboyσμό σου και δρόμο.

Δημοσ.

Ενώ η δικιά σου δεν είναι ίδια, θα αναβαθμιστεί και κάτι θα αλλάξει ξαφνικά. Η μήπως θες να μας πεις ότι μετράει και το interface του λειτουργικού στη σύγκριση; Το faboyσμό σου και δρόμο.

1. Εσυ δεν μπορείς να μιλάς για φανμποισμο. ΕΣΥ.

2. Ναι ρε, περισσότερα exclusives που βγαίνουν από φέτος (2015)

3. Ναι, αναβάθμιση του μενού ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

4. Βρες καμια γκομενα, και σταματα τα hateλικια σε θέματα που δεν σε παίρνει

5. Περιμένω ήδη την απάντηση σου που θα είναι ένα κατεβατό και θα μας λες ένα κάρο μπούρδες για να αποδείξεις την ανωτερότητα του PS.

Guess what.. IDGAF :)

Μείνε με την στάσιμη κονσόλα σου και περίμενε κανα uncharted να χαρείς γιατί μόνο αυτό μετράει

Λοπου

• Like 3
Δημοσ.

Σε κάθε thread της microsoft είσαι από κάτω και κράζεις. Έχεις καταντήσει γραφικός.

• Like 3
Δημοσ.

Σε κάθε thread της microsoft είσαι από κάτω και κράζεις. Έχεις καταντήσει γραφικός.

Δεν έχουν όλοι φίλους.

Δεν βγαίνουν.

Δεν είχαν ποτε κοπέλα.

Κάποιοι πρέπει να γίνονται γραφικοί πίσω από το πισι μαν :P

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ όταν κράζω έχω τους λόγους μου και τους παραθέτω. Τώρα, αν πιστεύεις ότι αυτό που έγραψα ήταν κράξιμο προς τη Μ$ τι να σου πω. Ο άλλος άρχησε να συγκρίνει τις κονσόλες βάσει των update του λειτουργικού, εγώ είμαι το fanboy και ο κακός.

Αυτό είναι ο ορισμός του fanboyσμού και εγώ θα μιλάω όσο θέλω γι αυτό ναι.

Το είπα, το ξαναλέω και θα το ξαναπώ μέχρι να το καταλάβουν μερικοί.

Το μοναδικό αντικειμενικό κριτίριο επιλογής κονσόλας είναι τα exclusive.

Τώρα αν ο τουλίπας θέλει να αγοράζει κονσόλα βάσει του "ποια κάνει πιο συχνά update" εγώ δεν φταίω σε κάτι.

Δημοσ.

Εγώ όταν κράζω έχω τους λόγους μου και τους παραθέτω. Τώρα, αν πιστεύεις ότι αυτό που έγραψα ήταν κράξιμο προς τη Μ$ τι να σου πω. Ο άλλος άρχησε να συγκρίνει τις κονσόλες βάσει των update του λειτουργικού, εγώ είμαι το fanboy και ο κακός.

Αυτό είναι ο ορισμός του fanboyσμού και εγώ θα μιλάω όσο θέλω γι αυτό ναι.

Το είπα, το ξαναλέω και θα το ξαναπώ μέχρι να το καταλάβουν μερικοί.

Το μοναδικό αντικειμενικό κριτίριο επιλογής κονσόλας είναι τα exclusive.

Τώρα αν ο τουλίπας θέλει να αγοράζει κονσόλα βάσει του "ποια κάνει πιο συχνά update" εγώ δεν φταίω σε κάτι.

Ρε μαν βλέπεις ότι η μια κονσόλα κάνει αναβαθμίσεις, βγάζει exclusives, βγάζει elite controllers, βάζει backward compatibility, βάζει Cortana,βάζει windows 10, βγάζει games που θα έχουν crossplay με PC

Και μια κονσόλα που δεν έχουν βγει ακόμα οι καλύτεροι τίτλοι της, τα exclusives της θα βγουν το '16 και είναι ίδια όπως όταν την πήρες. Ούτε μια ανανέωση. Τίποτα.

Απλά για να μην κάνει το ίδιο λάθος (που βγήκε το Xbox 360 πριν τo ps3 και ήταν πρώτο για χρόνια) έβγαλε μια ημιτελές κονσολα για εμένα προσωπικά. Όχι στο hardware η την εμφάνιση. Αλλά σε όλα τα υπόλοιπα. Δεν ειχαν φτιαχτεί καλά παιχνίδια. Το μπλε φως στο χειριστήριο φαινόταν στην τηλεόραση όταν έπαιζες με σβηστα φώτα, τα περιφερειακά ανύπαρκτα, δεν έπαιζε mp3s, δεν έχει βγάλει ένα σοβαρό update (ζούμε στο 2015-2016, τα updates είναι must, και για να προσθέτουν πράγματα και για εμφανησιακες αλλαγές ώστε να χαίρεται ο αγοραστής)

Ναι, μπράβο που είναι πρώτο σε πωλήσεις το PS, αλλά αν συνεχίσει έτσι και τo είχα αγορασει θα εκλεγα τα λεφτά μου

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...