Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί ποιος είπε ότι trollάρω

Άντε και καλές μπλε οθόνες!

Το δοκίμασες  φυσικά, γι'αυτό το λες έτσι?  Μάλιστα.

Δημοσ.

Τσεκάρει το δισκάκι και σου δίνει το download από το psn.

Toσο άπλα .Θέμα marketing είναι , αν πέσουν οι πωλήσεις μπορεί να το δούμε .

Δημοσ.

και χτες ένας φίλος μου μου έστειλε στο skype το εξής μύνημα(Windows 8.1 Pro 64bit).

Αυτό είναι ένα μήνυμα που σίγουρα θα πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπόψην μας και να αρχίσουμε το κράξιμο στα Windows...

Δημοσ.

really? έχει φάει κατα καιρούς σκαλώματα το ps3 με το φοβερό λειτουργικό,το δε god of war 3 με το που βγήκε και το πήρα κόλλαγε εκεί που πάλευες με τον hades......

Αυτό είναι ένα μήνυμα που σίγουρα θα πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπόψην μας και να αρχίσουμε το κράξιμο στα Windows...

ναι ρε δεν πρέπει ? τι και αν μια εταιρία βγάζει λειτουργικό για χιλιάδες συνδυασμούς επεξεργαστή,μητρικής,γραφικών κλπ hardware και καταφέρνει να πετύχει ένα καλό αποτέλεσμα......έλεος ειδικά στο xbox one επειδή είναι 1 σύστημα θα τρέχει πιο σταθερά και απο pc,γιατί θα είναι σχεδιασμένα για το συγκεκριμένο hardware.

Δημοσ.

Γιατί ποιος είπε ότι trollάρω

Το δοκίμασες  φυσικά, γι'αυτό το λες έτσι?  Μάλιστα.

1ον, μάθε να κάνεις σωστά τα quote.

2ον, το δοκίμαζα από το Δεκέμβριο μέχρι το Μάιο και όχι δεν έφαγα μπλε οθόνες.

Δημοσ.

Η Microsoft έχει κάνει μια τρομερή στροφή και μπορώ να πω ότι πραγματικά ο γίγαντας έχει αρχίσει να ξυπνάει μετά απο την αναχώρηση του Steve Balmer και το ξεφόρτωμα 18,000 εργαζομένων σε διάφορα dead-end Projects.

Απο προσωπική εμπειρία η MS έχει αρχισει να μπαινει δυναμικά στην εταιρική τηλεφωνία συναγωνίζοντας μεγάλα ονόματα όπως η CISCO και ΑVAYA μιας και η πλατφόρμα γνωστή ως Lync (Skype for Business) υποστηρίζεται άμεσα απο το Active Directory/Domain Controller περιβάλων των Windows Servers. Μέσα σε 2-3 χρόνια έχουν φτάσει στο ίδιο ποσοστό με το CISCO Call Manager. Προσωπικά έχω ασχοληθει με MS απο το MS-DOS 3.31 και Windows 3.0.

• Like 1
Δημοσ.

Ε, γιατι οχι.

Καποιοι δεν βαζουν καν λαιβ ωστε να παιρνουν τσαμπα παχνιδια οποτε μεχρι να αγορασουν καποιο νεο προτιμουν να παιξουν καποιο παλιοτερο ή να αγορασουν καποιο παλιοτερο επειδη ειναι φθηνοτερο.

Εγω δεν θα το εκανα, αλλα οσο περισσοτερες επιλογες τοσο το καλυτερο

Live / plus και τσαμπα παιχνιδια . Μα τι σκατα πληρωνουμε ? Αυτο ελειπε να μην δινουν και κατι . Καταλαβαινω την αποψη σου αλλα προτιμω ενα μηχανημα για το νεο και οχι να το ρυθμισουμε να παιξουμε το παλιο

Δημοσ.

Αυτο δεν πρόκειται να γίνει ποτέ native χάρη στην %^&$#αρχιτεκτονική cell του ps3.

Μετά μένει emulation που δεν νομίζω να την αντέξει το Ps4 για τίτλους Ps3.

Το μόνο που μένει είναι emulation για τίτλους psx-ps2, που κάτι είχε ακουστεί αλλά πάει καιρός από τότε.

ολες οι κονσολες μεσω εξομειωσης παιζουν παλια παιχνιδια. μεσω εξομειωσης το psp επαιζε του psone, μεσω εξομειωσης το ps2 του psone, μεσω εξομειωσης το ps3 του ps2, για να ειναι native θα πρεπει να συμπεριλαμβανουν κ το ιδιο hardware και αρα θα τρεχουν και ολους τους τιτλους, κατι που δεν εγινε ποτέ σε καμια κονσολα (το ps3 για παραδειγμα τρεχει το tekken tag tournament του ps2 με 3 frames το δευτερολεπτο, μεταξυ αλλων)

Δημοσ.

ολες οι κονσολες μεσω εξομειωσης παιζουν παλια παιχνιδια. μεσω εξομειωσης το psp επαιζε του psone, μεσω εξομειωσης το ps2 του psone, μεσω εξομειωσης το ps3 του ps2, για να ειναι native θα πρεπει να συμπεριλαμβανουν κ το ιδιο hardware και αρα θα τρεχουν και ολους τους τιτλους, κατι που δεν εγινε ποτέ σε καμια κονσολα (το ps3 για παραδειγμα τρεχει το tekken tag tournament του ps2 με 3 frames το δευτερολεπτο, μεταξυ αλλων)

Tο ps2 ειχε chip του psx,οπως ειχαν και τα πρωτα ps3 chip του ps2.

Δημοσ.

Kι εγώ τα ίδια κάνω ακριβώς και όσων αφορά την ανασυγκρότηση, από τα Win7 γίνεται αυτόματα. Παρόλα αυτά και τις οθόνες μου τις έχω φάει κατά καιρούς και χτες ένας φίλος μου μου έστειλε στο skype το εξής μύνημα(Windows 8.1 Pro 64bit). Η BSoD δεν πεθαίνει ποτέ, απλά έγινε πιο σπάνια, αυτό έλειπε να τρώμε κάθε μέρα.

PEBKAC

Επίσης, το ότι ΣΙΓΟΥΡΑ δεν έχει κοιτάξει ΚΑΝ ο φίλος σου να αγοράσει RAM που να βρίσκεται στους qualified vendors της μητρικής του, ή το ότι μπορεί να έχει ένα πρόβλημα σε ένα DIMM της RAM του, προφανώς και είναι θέμα των windows, έτσι;

Αν για κάθε μπλε οθόνη φταίγανε τα windows, άντε γειά...

Δημοσ.

PEBKAC

Επίσης, το ότι ΣΙΓΟΥΡΑ δεν έχει κοιτάξει ΚΑΝ ο φίλος σου να αγοράσει RAM που να βρίσκεται στους qualified vendors της μητρικής του, ή το ότι μπορεί να έχει ένα πρόβλημα σε ένα DIMM της RAM του, προφανώς και είναι θέμα των windows, έτσι;

Αν για κάθε μπλε οθόνη φταίγανε τα windows, άντε γειά...

Εγώ έχω φτιάξει αυτό το PC. Οι μνήμες αγοράζονται πάντα βάσει του compatibility list της μητρικής και λειτουργούν εδώ και μερικά χρόνια άψογα. Επίσης είναι ελεγμένες και δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Επίσης το γεγονός ότι έφαγε 6 μπλέ οθόνες στη σειρά και μετά δεν ξαναέφαγε για τουλάχιστον 2 μέρες, υποδηλώνει ότι δεν είναι πρόβλημα hardware αλλά ίσως κάποιου driver. Όταν το πρόβλημα είναι software, είναι software, δεν είναι PEBKAC. Επίσης η μπλε οθόνη είναι "feature" των Windows οπότε για κάθε μπλε οθόνη φταίνε τα Windows. Κανένα άλλο λειτουργικό δεν αντιδρά τόσο άσχημα σε προβλήματα.

Δημοσ.
Αντικειμενικα τωρα θα παιξει κανεις games προηγουμενων γενιων σε τετοια μηχανηματα ? Οκ περα απο κλασικους τιτλους τυπου forza και halo και αντιστοιχα στην σονυ crash bandicoot δεν θα επαιζα κατι αυτη την στιγμη
mass effect trilogy δεν θα επαιζες ας πουμε;
Δημοσ.

Αντε να μπουν τα windows μπας και καταφερουν να "σπασουν" την κονσολα για να την αγορασω επιτελους!

Windows φορούσε πάντα το Xbox, από την 1η γενιά του ακόμη. To αν θα σπάσει και πότε κανείς δε το ξέρει.

Δημοσ.

Εγώ έχω φτιάξει αυτό το PC. Οι μνήμες αγοράζονται πάντα βάσει του compatibility list της μητρικής και λειτουργούν εδώ και μερικά χρόνια άψογα. Επίσης είναι ελεγμένες και δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Επίσης το γεγονός ότι έφαγε 6 μπλέ οθόνες στη σειρά και μετά δεν ξαναέφαγε για τουλάχιστον 2 μέρες, υποδηλώνει ότι δεν είναι πρόβλημα hardware αλλά ίσως κάποιου driver. Όταν το πρόβλημα είναι software, είναι software, δεν είναι PEBKAC. Επίσης η μπλε οθόνη είναι "feature" των Windows οπότε για κάθε μπλε οθόνη φταίνε τα Windows. Κανένα άλλο λειτουργικό δεν αντιδρά τόσο άσχημα σε προβλήματα.

Να μας συγχωρείς, αλλά τουλάχιστον τα Windows σου αναφέρουν τι συμβαίνει χωρίς απλά να κολλήσει το σύστημα, σου δίνουν μύνημα σφάλματος, σε άλλες πλατφόρμες απλά κολλάει και τελείωσε. Επίσης η Microsoft δεν ευθύνεται για ατέλεις drivers η προβληματικό σχεδιασμο σε λογισμικό ή υλισμικό. Και σε OSX και FreeBSD γίνεται χαμός, αλλά εκεί δύσκολα θα καταλάβεις τι συνέβη αν δεν έχεις εμπειρία ετών. Αντίθετα στα Windows o χρήστης μπορεί να ψάξει το μύνημα σφάλματος ή να το αναφέρει σε υπάλληλο τεχνικού τμήματος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...