Theo_Mich Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Αντικειμενικα τωρα θα παιξει κανεις games προηγουμενων γενιων σε τετοια μηχανηματα ? Οκ περα απο κλασικους τιτλους τυπου forza και halo και αντιστοιχα στην σονυ crash bandicoot δεν θα επαιζα κατι αυτη την στιγμη 1
Lomar Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Άντε και καλές μπλε οθόνες! nice try 0/10 troll. 11
tulipas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Αντικειμενικα τωρα θα παιξει κανεις games προηγουμενων γενιων σε τετοια μηχανηματα ? Οκ περα απο κλασικους τιτλους τυπου forza και halo και αντιστοιχα στην σονυ crash bandicoot δεν θα επαιζα κατι αυτη την στιγμηΕ, γιατι οχι.Καποιοι δεν βαζουν καν λαιβ ωστε να παιρνουν τσαμπα παχνιδια οποτε μεχρι να αγορασουν καποιο νεο προτιμουν να παιξουν καποιο παλιοτερο ή να αγορασουν καποιο παλιοτερο επειδη ειναι φθηνοτερο. Εγω δεν θα το εκανα, αλλα οσο περισσοτερες επιλογες τοσο το καλυτερο 1
toni50 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μακάρι να δούμε αντίστοιχει κίνηση από Sony.
GrandGamer Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 nice try 0/10 troll. Γιατί ποιος είπε ότι trollάρω;
toyo73 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Η SONY θα μπορουσε να τερματιση την κατασταση εδω και καιρο, μαλλον χρονια, εαν εκανε εφικτη την υποστηριξη πληκτρολογιου-ποντικιου σε ολα τα παιχνιδια. Θα κερδιζε αρκετους φανατικους PC-αδες, με πρωτο εμενα που αρνουμε να παιξω παιχνιδια με το gamepad, εκτος απο racing. Δεν ειναι αργα να το πραγματοποιηση τωρα στο PS4.Αλλα νομιζει οτι εδεσε τον γαιδαρο.Ο γαιδαρος μπορει να λυθει.Η MICROSOFT ειναι πολυ-πολυ γατα.Μπορει να φερει τα πανω κατω 1
Federer Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Αυτό που περιμέναν όλοι οι gamers έγινε πραγματικότητα. Μετα απο αυτή την κίνηση οι πωλήσεις του xbox θα υπερτριπλασιάσουν αυτές του ps4. Η αρχή του τέλους για την Sony και το PS4. RIP. 1
Lomar Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Γιατί ποιος είπε ότι trollάρω; fail post τότε, και εγώ του posix είμαι, αλλά οι μπλέ οθόνες είναι απλά παρελθόν, win8.1 που έχω στη δουλειά 2 χρόνια χωρίς format, βάλε βγάλε apps, ούτε 1 ανασυγκρότηση απο εμένα και σπάνια ccleaner 3
rose21 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 H microsoft μετα απο μια κοιλια που εκανε εχει ξαναεπιστρεψει για τα καλα σε ολους τους τομεις. 2
rose21 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 H microsoft μετα απο μια κοιλια που εκανε εχει ξαναεπιστρεψει για τα καλα σε ολους τους τομεις.
thodoris20s Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Αφού το έκανε η MS είναι θέμα χρόνου και η Sony να κάνει backward compatibility μην ανησυχείτε
GrandGamer Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 fail post τότε, και εγώ του posix είμαι, αλλά οι μπλέ οθόνες είναι απλά παρελθόν, win8.1 που έχω στη δουλειά 2 χρόνια χωρίς format, βάλε βγάλε apps, ούτε 1 ανασυγκρότηση απο εμένα και σπάνια ccleaner Kι εγώ τα ίδια κάνω ακριβώς και όσων αφορά την ανασυγκρότηση, από τα Win7 γίνεται αυτόματα. Παρόλα αυτά και τις οθόνες μου τις έχω φάει κατά καιρούς και χτες ένας φίλος μου μου έστειλε στο skype το εξής μύνημα(Windows 8.1 Pro 64bit). Η BSoD δεν πεθαίνει ποτέ, απλά έγινε πιο σπάνια, αυτό έλειπε να τρώμε κάθε μέρα.
KilliK Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ανεβάζει κατά πολύ την αξία χρήσης της κονσόλας της η Microsoft με αυτές τις κινήσεις. 1
kgkaudi Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Πολύ καλές κινήσεις. Αναμένουμε υποστήριξη games με ποντίκι πληκτρολόγιο.
Apostol. Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Αφού το έκανε η MS είναι θέμα χρόνου και η Sony να κάνει backward compatibility μην ανησυχείτε Αυτο δεν πρόκειται να γίνει ποτέ native χάρη στην %^&$#αρχιτεκτονική cell του ps3. Μετά μένει emulation που δεν νομίζω να την αντέξει το Ps4 για τίτλους Ps3. Το μόνο που μένει είναι emulation για τίτλους psx-ps2, που κάτι είχε ακουστεί αλλά πάει καιρός από τότε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα